Sunday, 8 January 2012

Dames Fashion - lange rokken

Terwijl ze sashayed de trap af, de lange gelaagde rokje zachtjes zwiepte rond haar enkels, waardoor heel wat beroering. Exsuderende een vreemd soort magnetisme op de toeschouwers, verhuisde ze over de vloer met veel elan. Eliciting bewonderende blikken en de jaloerse blikken, ze ging vooruit, het negeren van de reacties om haar heen.
Een essentieel stukje stof, rokken hebben hun greep op vrouwen (en mannen) tot datum. Vrouwelijk, flirterig, bedrijfs-of sexy, het is gewoon de kwestie van het vinden van de juiste silhouet je lichaam het type platter. Draag het gelaagde, taps toelopende, vloeiende of gewoon met een sleuf aan de zijkant, is deze manier stuk is gebonden aan een verklaring af te leggen zonder jou, ooit een woord te zeggen.
Tijdens het dragen lange, kunnen ze worden gemanipuleerd om uw positieve eigenschappen te benadrukken en de pulsen set race zonder aan te tonen teveel huid. Van directie tot het lokale eten spa, rokken lang zijn afgestemd op elke gelegenheid. Verschillende stoffen, patronen en bezuinigingen hebben overspoelden de markt om de vrouwelijkheid van een vrouw te accentueren. Ze kunnen worden verfraaid met pailletten, kant en kralen en kijk ultra-fab when samen met sandalen.
Geen mode week zou ooit compleet zijn zonder modieus lange rokken. Dit kledingstuk is een integraal onderdeel van damesmode en blijft populair tot datum.
Deze lange rokken zijn zeker hier te blijven:, Lang Denim rokje:; denims, veelzijdig in de natuur, toen vervaardigd in een geavanceerde lange rok kan echt boost de manier waarop een vrouw voelt, of op het werk of met vrienden. Het kan worden gecombineerd met een eenvoudige tee op een luie dag of gecombineerd met een strappy, gelaagde top voor een avondje uit in de schijf. Een must in de garderobe van iedere vrouw, kan de lengte worden gespeeld op verschillende manieren. Een lange denim rok kunnen worden aangebracht tot aan de enkels vermengd met een stretch mix voor een warme en zwoele blik. Of het kan worden ingepast op de heupen, vloeiende naar beneden, met een gleuf aan de zijkant om een ​​flits van het been te onthullen! Gooi in een aantal grote stiletto's en u bent klaar om de harten van vele smelten. Men kan ook vinden verfraaid met borduurwerk of pailletten hoewel de klassieke, blauwe, lange denim rok is altijd het meest favoriet.
Gypsy Skirt:; Indien u denkt dat het tijd is om een ​​plons te maken in vele kleuren en vloeiende fabrics.the zigeuner rokje is voor u ontworpen. Doet denken aan de jaren '60 en '70 kijken, heeft de mode-industrie geïmplementeerd verschillende manieren om deze te transformeren zigeuner rokken in wat we zien op de mode-start-en landingsbanen vandaag. This boho-chique look kan worden geplisseerd and flouncy in drie lagen trapsgewijs de hele weg naar de voeten. Stoffen kunnen variëren van transparant gelaagde katoen en kan worden samen met korte topjes, topjes boer of geborduurd degenen voor dat etnische touch. Long bungelende oorbellen gecombineerd met kleurige hoofddeksels like bandana creëren van een koele en casual uitstraling voor degenen die bereid om overboord te gaan een beetje!
Sarong:, ook bekend als een wrap-around en afgeleid van het woord 'surong', dit sensuele kledingstuk is over het algemeen gedragen door vrouwen (soms zelfs door mannen), voornamelijk op de ongerepte, witte stranden! Gemakkelijk te dragen, deze rok moet alleen rond gewikkeld worden en bestaat uit een enkel stuk stof. Algemeen gevonden in de lichte, florale batiks kunt u een duizelingwekkend aanbod te vinden op het gebied van kleuren, stoffen en prints. De meest populaire, echter is de traditionele tie-dye-n een. Gedragen in het bijzonder, in heel Thailand, de Filippijnen en Indonesië, heeft de sarong vond zijn weg van de stranden aan de reguliere avond kleding en heeft ook nog een ultieme en casual mode stijl verklaring. Een eenvoudige witte top zal de steun in het brengen van de schoonheid van deze lange rok. Tatoeages of body piercing kan ook verhoogt het effect.
De lange rokje is een tijdloze creatie en het zou waarschijnlijk nooit gaan uit de mode, net als de klassieke blauwe denim jeans. Een vleugje vacht, een klein spleetje, sommige pailletten, enorme motieven, Zany prints - Maak uw keuze en brengen de vrouw in jou!

No comments:

Post a Comment