Saturday, 14 January 2012

Schilderij Meubelen Ideeën

Schilderen meubilair is een van de beste manieren om uw interieur te revitaliseren. Als je in een aantal creatieve ideeën in, kan de hele taak van het schilderen meubelen leuk en interessant. Het belangrijkste ding moet worden gehouden bij het schilderen van uw meubels is dat de stijl van schilderen meubel goed moeten fuseren met uw interieur. De meubels decoratie ideeën dat we gaan praten over de verschillende stijlen die je kan gebruiken om de meubels te schilderen. Ze kunnen traditionele, hedendaagse, enz.
Technieken voor Vrije Schilderkunst Furniture
De eerste stap van meubilair schildertechniek is om zand het gehele oppervlak van het meubilair met behulp van een zand-papier, dat helpt bij het reinigen het vuil en maak het oppervlak glad. Dus zet een laag primer dat de verf kan duren voor een lange tijd. Breng een witte kleur verf op het meubilair. Laat de verf goed drogen. U kunt trekken sommige beelden of patronen op de geschilderde oppervlak met behulp van een potlood. Vul de getekende beelden geschikte kleur en laat ze drogen in de zon, indien mogelijk. Maak de schets van de beelden met de hulp van een donkere kleur verf pen om ze te laten onderscheiden verschijnen. Ten slotte, zet een verflaag afwerking en tot het droogt wachten. Zo wordt uw verf klus te klaren. Ik wil u twee belangrijke tips op het schilderen van meubels. Wanneer u de verf op de meubels toepassing, zorg ervoor u start doet vanaf de bovenkant en beweeg beneden. Een andere, selecteer de juiste primer voor uw verf. Voor een latex verf, kunt u gebruik maken latex primer, maar voor een olie-verf moet je een op olie gebaseerde primer te gebruiken.
Traditionele stijl van het meubilair Schilderij
Voor conventionele interieur, traditionele schilderen meubelen ideeën de beste zijn. Je kunt houden de basiskleur als zwart en maak de detaillering werk in goud, rood of crème. Om een ​​Franse provinciale look, een combinatie van zachte crème met hinten van goud is prima voor u. Andere kleuren die passen bij deze stijl zijn witte vaste of glanzend zwart. Voor een Aziatische smaak, gebruik maken van een mooie glanzende rode lak. Indien u op zoek bent naar elegantie, moet de final touch voor de beschilderde meubels worden met ofwel lagen van bijenwas, die is afgeslepen goed of een hoogglans polyurethaan.
Antieke stijl van het meubilair Schilderij
Sommige mensen de voorkeur aan de peeling en noodlijdende verf look van antieke meubels. Geloof me, dit kan worden gemaakt op uw meubels ook. Deze stijl is uitermate geschikt voor de keuken en de woonkamer. De aard van de kleuren die worden gekozen voor deze stijl zijn wit, rood, groen, geel of blauw. In de eerste plaats, te beginnen met het schuren van de meubels, en breng latexverf. Als de verf droog is, om zand eenmaal weer in bepaalde plekken te krijgen de versleten uit te kijken. Een lichte aanraking van verdunde verf hier en daar op uw beschilderde meubelen zal de look te verbeteren. Een leuk element kan worden toegevoegd aan deze stijl door het maken van enkele freehand ontwerpen zoals visgraat patronen over het geschilderde oppervlak.
Eigentijdse stijl van het meubilair Schilderij
Deze stijl zal aanpassen als de lijnen en vormen van de meubels zijn te onderscheiden. Voor dit soort look, kleuren Idealiter moeten helder en aantrekkelijk like glanzend zwart, rijk espresso bruin, enz., moet een kleine foam roller worden gebruikt om de verf op de meubels in plaats van een penseel te kunnen gebruiken, zodat de borstel merken niet verschijnen. Om een ​​frisse look en teder, vermijd ingewikkelde details werk of hout afwerkingen. Alleen van toepassing een laag hoogglans polyurethaan, nadat de verf is opgedroogd.
Hoop dat u het schilderij meubelen ideeën die hier gegeven spannend, en je bent nieuwsgierig tot het nemen van de taak van de schilderkunst meubelen zeer binnenkort. Onthoud een ding, dat de plaats die u kiest te doen om de meubelen moet goed geventileerd als olie gebaseerde primers en verven vieze geur.

No comments:

Post a Comment