Wednesday 11 January 2012

Gemeenschappelijke Mode Blunders

Waarom hebben sommige van de bekende beroemdheden te maken mode-blunders? Mode blunders gemeenschappelijk zijn en zichtbaar zijn in alle facetten van het leven en hey, terwijl u dit leest, kunt u zelfs tot dezelfde groep. Hebben de beste look betekent niet altijd kopen van branded outfits en gooien op alle accessoires die je je handen leggen op! U kunt een krachtige fashion statement met een eenvoudige silhouet en een traan hanger ook. Ieder van ons inmiddels gehad moet hebben ons deel van de gemeenschappelijke mode blunders en was getuige van veel van dergelijke specimens die beweren te zijn in de mode. Ja, hoe men te vermijden gemeenschappelijke mode blunders in ons dagelijks leven? Er zijn eenvoudige manieren om te gaan over dit en men moet elk element dat zou helpen om de juiste look compleet te overwegen.
Gemeenschappelijke Mode Blunders en manieren te vermijden:; Als dat rode hete outfit zag er geweldig in de etalage, laat het daar blijven! Niet kopen kleuren die niet vleien uw huid toon. Heldere kleuren en bleke kleuren need goed samen te voegen met uw huid, soms wearing felle outfits kan een verkeerde indruk over je persoonlijkheid te geven overwegende wearing bleke of lichte kleuren kan je kijken uitgewassen in zijn totaliteit.
Zodat de huid is in en All That Jazz! Nou, als je kunt dragen off die er uitzien, dan ga je gang en pronken met je lichaam! Te veel huid kan echt niet accentueren uw uiterlijk. Ok, zodat halster was ontwerper slijtage en een backless top is zeker in de mode, maar misschien mag niet echt past bij zowat iedereen. Een van de dingen die ik persoonlijk heb gezien in de meeste partijen zijn vrouwen pronken met te veel huid met hun outfits volkomen mismatch op elke mogelijke manier. Een eenvoudig voorbeeld dat komt naar mijn geest is de koppeling een heel korte rok met een schraal boven als een tube top of zelfs een korte knuffelen stuk. Een betere manier zou zijn om de korte rok te combineren met een cijfer knuffelen, lovertjes bovenaan dat de tussentijdse riff gebied bestrijkt. Combineer dit met knie hoge laarzen aan de look compleet. Zelfs als u de meest fantastische instantie alle meisje zou geven een arm en been voor, het dragen van een onevenwichtig en slecht gecoördineerd outfit kunnen eigenlijk verpesten het kijken voor je. Als je moet huid zichtbaar is, probeer te houden subtiele, draag een lange rok met een split die helemaal gaat naar de dijen of team een ​​haltertopje dat uw afgezwakt armen hoogtepunten met grote fitting jeans.
Zorg er altijd voor je kiest de juiste maat. Met andere woorden, probeer dan op het kledingstuk naar de juiste fit te vinden. Knijp niet in het kledingstuk gewoon omdat je de kleur en knip hield. Het ergste aanblik kan men getuige zou iedereen het dragen van slecht passende kledingstukken die kunnen maken dat hem / haar zien als een fout in alle opzichten. Je wilt niet dat de extra bulges display en iets veroorzaken te scheuren wanneer u uit op een datum!
Ik heb vaak onthoud dit ene collega die zou opduiken in een aantal van de vreemdste combinaties. Hoewel we nooit achtte het recht om te lachen om haar capriolen, het altijd had ons aan het denken waar die constructies eigenlijk vandaan kwam. Voordat ik ga op de details van deze, naar de les worden geleerd is voorkomen het dragen van kleding die niet in stijl. Dit geldt niet voor alle stijlen, mode na het hangt allemaal af van de individuele persoon. Uit te trekken die oude kleren uit de kofferbak op de zolder kan niet echt wonderen voor je! U kunt het gebruiken voor uw maskerade bash,
Te veel make-up of het gebruik van ongeschikte kleuren kunnen ook schade je look. Dit is een dergelijke gemeenschappelijke fashion blunder. Voordat u verf Het vet op, doe een inspanning leveren om te controleren of de tijd van de dag. De mode-regels zijn licht make-up voor overdag en zware make-up voor de nachtelijke uren. Is de samenstelling past bij uw outfit en uw huid toon? Agreed je niet met tijd op de hand, maar dat betekent niet dat je nodig hebt om de lippenstift uitstrijk buiten je natuurlijke liplijn. Ugh! Dit zou het sloppiest manier gaan over het dragen van je make-up zijn. Dus ervoor zorgen dat u voldoende tijd hebt, pak je borstels en de make-up met gemak.
Als je zijn echt wachten op die partij met enorme enthousiasme, en van plan om iedereen verblinden met al die glitter en zindert, dan vertrouw me, kun je ervoor zorgen dat ze weg te kijken dan staren je met bewondering. Een van de meest voorkomende fouten mode zou zijn om je hele outfit gemaakt met pailletten of versieringen hebben, recht naar beneden om uw stiletto's. Nu ik erover nadenk, doet die niet lief versieringen? Maar u kunt beginnen met een lovertjes handtas in combinatie met een goed uitgesneden jurk of slijtage een ingewikkeld ontworpen top die kon gaan met een basis denim rok. De truc is om de elementen balans in plaats van te gaan over de top.
Vergeet niet dat er altijd een verschil tussen sensuele en sexy in vergelijking met op zoek sleazy. Hou het stijlvol, elegant en kijk hoofden te draaien naar u toe!
Gemeenschappelijke mode fouten kan binnenkort ongewoon als je van plan je garderobe met enkele zorgvuldige overweging tot detaillering. Het is normaal dat de mode blunders maken, maar met een beetje denkwerk, kunt u een goed gecoördineerde look die ongetwijfeld zal leiden tot rimpels hebben!

No comments:

Post a Comment