Tuesday, 31 January 2012

Manieren om te Relaties End

Amanda echt gevreesde de gedachte dat met Gary. Een of andere manier, nooit leek de goede oude tijd '. Ze wist dat haar relatie was niet van plan uit te werken met hem, maar ze had echt geen enkele oplossingen om die relatie te beëindigen, op een goede nota. Als Amanda streden deze vraag dagelijks en verder over de verschillende manieren om de relatie te beëindigen, zonder hem pijn te doen denken, kreeg ze weinig succes met als gevolg dat zowel individuen ongelukkig bleef in de relatie voor een lange periode van tijd. Deze bereikt een punt, toen niemand kon verdragen niet langer te worden met elkaar, als gevolg van de constante gekibbel en eindeloze discussies.
Elke relatie zou nooit bloeien wanneer een van beide partners ongelukkig blijft voor een langere periode van tijd. Soms kan blijken beter te worden om deel te wegen dan de relatie te slepen naar een punt wanneer het wordt gênant om een ​​van de twee individuen. Maar, zou een van de moeilijkste taken worden om daadwerkelijk te laten van een relatie te gaan. Als je had waarschijnlijk genoeg van je vriendje's eigenzinnige gedrag of je moe bent van je altijd achterdochtige vriendin, kan het soms blijken te beter om de relatie te beëindigen in plaats van de relatie wordt een last op je. Het bedenken van manieren om relaties eind mei echt een moeilijke klus, na al hoe velen van ons kunnen denken te gaan tot de partner die we ooit geliefd en gewoon zeggen dat dit het einde van de weg? Het is zo makkelijk om verliefd te worden en zo moeilijk als het gaat om het loslaten van een relatie!
Dit doet me denken aan een offerte die moet bewijzen aan apt worden voor deze situatie, het opgeven betekent niet altijd dat je zwak bent, soms betekent dit dat je sterk genoeg bent om los te laten. (Auteur onbekend). U mag denken over verschillende manieren tot eind relaties-een bericht te sturen via een vriend of misschien zelfs via SMS. Voordat je begint te denken over hoe een relatie te beëindigen, probeer tot de kern van de zaak weet. Misschien bent u overdrijft of misschien kan worden opgelost met wederzijdse instemming. Probeer te denken als u het probleem, eerder op te lossen dan weglopen van het, door het beëindigen van de relatie.
In het geval dat, heb je al nagedacht over de redenen en niets kan je geest dan verander proberen om een ​​respectabele aanpak van het loslaten van de relatie te nemen. Behandel je partner met respect (ik weet dat je me zou haten om te zeggen dat), maar dit op zijn minst makkelijker maken voor de break-up. Schreeuwen en schelden naar je partner over hoe hij / zij is de slechtste persoon in de buurt misschien niet de verstandig om te doen. Je moet dit in der minne te doen, hoewel ik weet dat velen niet geloven in het beëindigen van een relatie op een 'goede nota'. Je moet beseffen dat bittere gevoelens zal zeker gekoesterd en uw partner is niet van plan om gelukkig en geven u knuffel voor wat u hebt gezegd! (Tenzij hij / zij een wederzijdse gevoel heeft en wil breken zo goed!)
Als u nog steeds te denken hoe een relatie te beëindigen, moet je stoppen met denken over de 'gewoon vrienden' factor. Dit zou niet altijd werken voor iedereen. Soms kan dat problematisch zijn vrienden als u verhuist naar een andere relatie en pijn van jaloezie zijn gebonden aan gebeuren met je ex.
Denk aan een goede locatie om het nieuws te breken. Vermijd drukke plaatsen, tenzij je wil dat iedereen om op te hangen aan elk woord, in het geval er is een scène. Kijk voor een plek waar je kunt een beetje privacy hebben als driftbuien en tranen zijn gebonden om te volgen.
Een face-to-face ontmoeting zou een betere manier om een ​​relatie in plaats van een kort voicemail bericht of een sms einde zijn. Maar persoonlijk, heb ik het laatste, met een face-to-face ontmoeting kan u helpen sorteren van het probleem en zet weer je redenen op een betere manier. Als u nog steeds de kriebels en denk je misschien niet in staat zijn om uw partner te behandelen, dan een telefoontje kan gewoon uitzoeken van het probleem. Soms verhuur van een relatie niet echt makkelijk voor je partner, en kan hij / zij niet in staat zijn om geen te nemen voor een antwoord. Dan zou je zeker moet harder worden uw handelen en hem dumpen / haar op zijn vroegst wordt echt stompe over de hele zaak.
Breaking up kan nooit gemakkelijk zijn. Niet te krijgen in de blame game, aangezien het alleen zou meer argumenten en discussies veroorzaken. Immers, wil je niet te krijgen in eindeloze en pijnlijke gesprekken die de hele nacht lang zal duren. Daarom, wanneer u het praten, te vermijden beschuldigen van de andere persoon, te drukken waarom je voelde de relatie mis ging en hoe sterk je je voelt over bewegen op.
Geef hem / haar een kans om een ​​aantal standpunten te uiten over de hele kwestie. Dit zou helpen de persoon zich beter voelt over het feit dat je wel een kans te geven om duidelijk te maken en het kan ook problemen op te lossen voor velen. Je zou zelfs Call Off The break-up indien er sprake is van een misverstand geweest! Tenzij je echt en echt uit je geest, dan kun je hem / haar iets te zeggen en nog steeds stevig op uw beslissing.
Probeer uw gevoelens en emoties te beheersen. Vergeet niet, je zeker nodig om verder te gaan en de tijd is de beste genezer. Denk na over alle moeilijke tijden en proberen voortdurend jezelf eraan te herinneren waarom je hem dumping / haar en wensen te worden verwijderd. Tranen en deprimerende momenten zijn gebonden te volgen, maar je moet om het te nemen in uw pas. Je moet opgemaakt een moedig vooraan en stevig zijn, over het loslaten van de relatie.
Breaking up is ook niet het einde van de wereld. Als iets niet werkt voor u ondanks al uw inspanningen te doen werken, is het beter om verder te gaan en beginnen met het leven op een nieuwe notitie! Misschien is dit Valentijnsdag zou een speciaal iemand die echt geschikt is voor u in elk aspect! Geef de moed niet, of je het breken van plan naar boven of worden gedumpt. Dit is gewoon de weg van God te laten een weten dat er iets beters om de hoek, voor u klaar!

No comments:

Post a Comment