Wednesday, 25 January 2012

Vruchten Tree Snoeien Instructies

Fruitbomen hebben een speciale plaats in hart een tuinman alsook in hun tuinen. Voor de meeste tuiniers, opplant een fruitboom, bijeenbrengen het, en naar kijken vrucht dragen, is nagenoeg gelijk aan kijken een kind groeien en goed doen. En net zoals eventuele moedermaatschappij zouden alle doen voor groei het kind, zal de tuinman doen al voor de fruitboom. Drenken, mulchen, snoeien, bemesting, het spuiten van bestrijdingsmiddelen, enz. zijn enkele van de dingen gedaan te helpen de boom groeien beter en gezonder. Snoeien is erg belangrijk om een ​​jonge fruitboom vast te stellen; dat voor een gevestigde boom, snoeien zal bijdragen tot een groter vrucht te dragen. U vindt deze vruchten snoeien van bomen instructies nuttig.
Fruitboom snoeien gids: gemakkelijke stappen om vruchten snoeien van bomen heffen, terwijl snoeien, is essentieel voor een goede tuingereedschap hebben, zoals verschillende grootte scherpe snoeischaar of snoeizaag schoon te bezuinigen. Stomp of geroest snoeischaar schade de takken cut, zelfs waardoor ze vatbaar voor ziekten. Prune tijdens slapende of na fruitproductie seizoen is voorbij. Is er geen noodzaak om de gesnoeide tips jurk, de bomen hebben hun eigen ziekte vechtmechanisme. Bij jonge planten, maak bezuinigingen sluiten en hierboven om een ​​bud, een gewricht in het filiaal, of de trunk, altijd op een hoek van 30 graden. Het is verkieslijk bezuinigen verticale takken dan horizontale. Dit zal helpen de boom aan een bijkantoor uit, door het produceren van zijscheuten. Knip alle dode of zieke hout dat zich heeft verstrengeld tussen de belangrijkste takken. Dit zal zorgen voor meer luchtcirculatie en meer zonlicht zal doordringen voor de takken en bladeren. Verwijder alle suckers van rond de voet van de boom, want zoals deze jonge scheuten groeien, ze zal de moeder plant belemmeren. Zodra alle snoeien wordt gedaan, verwijder alle puin die haven plagen en ziekten.
Fruitbomen snoeien technieken voor optimale opbrengst; voor fruitbomen aan grote en gezonde vruchten te dragen, hun aantal aan de boom moet worden verlaagd, kan dit worden gedaan via twee manieren; takken en vruchten. Overtollige takken moeten worden gekapt, samen met dode of beschadigde. Als een is voornemens groter vruchten groeien, zou het beste om knip de zwakste takken en alleen degenen die sterk genoeg om het gewicht van vruchten Support Verlaat. Maar wees voorzichtig, terwijl snoeien, kom niet te 'snip-happy', en beschadiging van de boom. Voor de groente-snoeien, wachten tot alle groenten toppen hebben ontwikkeld op de takken. Stand terug, en neem een ​​kijkje op de takken dat zijn zwaar beladen met vruchten. Behulp kleine, scherpe scharen, bezuinigen het aantal vruchten per takken. Snoei weg de kleinste, zwakste, gevlekte of zieke eerst. Don't hurt de andere vruchten, terwijl bezuinigen het aantal vruchten. Na het snijden, als de stam bloedt of melk, afdrogen, laat het niet sijpelen naar andere vruchten.
Fruitbomenenquêtes snoeitips; Naast de gemeenschappelijke fruitboom snoeien instructies, elke vrucht boom heeft ook individuele eisen die moeten worden keek in. Hieronder volgen enkele richtlijnen voor het snoeien van enkele van de gemeenschappelijke fruitbomen.
Citrusbomen; Citrus bomen, zoals kalk, citroen, sinaasappel, grapefruits, enz. zijn slechts gesnoeid wanneer zij eenmaal zijn goed ingeburgerd en minstens 4 jaar oud. While snoeien te heffen, eerst snoeien dode takken, en dan de lange, slanke Ones. De takken moeten sterke om het fruit ondersteunen en zij moeten worden gesnoeid zodanig, dat het zonlicht moet de vruchten bereiken, teneinde voor hen te rijpen. Snoei elk jaar na de vrucht is gerijpt.
Avocadobomen; Avocado bomen kunnen een hoogte bereiken van 60 voet en de verspreiding tot 35 voet breed. So het snoeien is afhankelijk van de behoefte van de tuinman. Het verdient de voorkeur om ze te houden aan de korte kant, aangezien het moeilijk zou zijn om de vrucht te beheren. Avocado snoeien bloedt de boom, als de bezuinigingen zijn dieper dan drie centimeter, schoon te maken en toe te passen water-emulsie verf, om infecties te voorkomen aan de boom. Snoei avocado bomen in het vroege voorjaar, en een keer in een jaar.
Kersenbomen; Cherry bomen zijn langzame groeiers, dus moeten ze zeer weinig snoeien. Zij moeten spaarzaam worden gesnoeid in de zomer, hoofdzakelijk in om de verspreiding van zilver bladschimmelinfectie, die optreedt op beschadigde takken verminderen. Prune alleen die takken die dode, beschadigd zieke of belemmeren de groei van andere takken. Als kers boom ook bloedingen, behandelen alle delen, met een ontsmettende snoeien plakken.
Appelbomen; Een jonge appel boom moet worden gesnoeid om laterale scheuten moedigen. Houden snoeien horizontale takken in het bovenste gedeelte van de boom om een ​​laterale shape handhaven. Het centrum van de appelboom moeten vrij gehouden worden van groei. Verwijder alle zwakke of zieke groei. Als de appel groeit op hout geproduceerd het voorgaande jaar, snoei ze het minst. Snoei appelbomen in de late winter of zeer vroeg in het voorjaar, voordat een nieuwe groei spruiten.
Snoeien een jonge boom is anders dan volwassen fruitbomen snoeien. Start snoeien eerder, niet alleen moedigen nieuwe groei maar ook vorm te geven de vrucht boom. Gewapend met de bovenstaande fruitboom snoeien instructies, kunt men nooit misgaan!

No comments:

Post a Comment