Thursday 12 January 2012

Women's Boots - Overknee en Knie Laarzen

Vrouwen laarzen zijn totaal verschillend is van de laarzen gedragen door mannen om de eenvoudige reden dat vrouwen ze dragen meer voor hun oomph factor dan voor een bepaald doel. We gaan niet hier praten over de gewone werkdag laarzen, in plaats van we gaan sommige echte couture dingen te bespreken, zoals de knie hoog en de Hoge laarzen - dingen die echt te maken hebben met de sexy vrouwelijke factor ruimschoots functionaliteit. Deze zijn beroemd gemaakt meer door de helling strutting vrouwelijke modellen dan de vrouwen die hun dag doorbrengen in een 9 tot 5 baan en daarmee hun indruk is meer over hun sexiness dan over een andere factor.
Women's Boots - Laarzen
Kunt u een idee van de naam zelf dat these opstart komen tot de knieën tijdens het dragen. In het algemeen zal de laarzen end ergens beneden de knieschijf en er zijn verschillende manieren om ze te dragen. Vrouwen kunnen dragen ze op de broek als mannen's cowboylaarzen, of ze kunnen ze dragen over een kort rokje en kousen, of gewoon in over een manier die de smaak van het jaargetijde. Er zijn eindeloos veel kleuren hier, en soms hun stijl is zo uniek dat vrouwen liever shop voor de knie hoge laarzen dan eerst en de rest van hun ensemble.
De vrouwen van de knie laarzen kan worden gemaakt van leder, synthetisch rubber of ander materiaal uit de polyvinyl carbonaat familie. De materialen kunnen gewoon worden bewaard en matte voor gewone slijtage, of ze kunnen worden gemaakt ultra glossy voor de meer partij te raken. Ze hebben verschillende manieren van bevestigen zelf ook. Ze kunnen worden gecomprimeerd, verbogen, geregen, gevlochten of gewoon op als ze een goede fit genoeg. Gemeenschappelijke hak die u kunt vinden op deze schoenen zijn de stiletto's en het platform hakken, maar het is uiterst zeldzaam om een ​​kniehoge vrouw laars met een hak minder dan drie centimeter te vinden.
In het algemeen kan de knie hoge laarzen worden gedragen bij het zo goed werkt als partij. Vrouwen die naar buiten veel kan ze te dragen voor de bescherming werk. Ze zijn ook goed picknicken laarzen. Tegelijkertijd kunnen ze een trotse deel van het geheel van de vrouw ensemble een feestje. Als zodanig, deze laarzen zijn heel veelzijdig voor slijtage.
Women's Boots - dij hoge laarzen
De dij hoge laarzen impliceert dat deze laarzen zijn er tot aan de dijen, maar er zijn kinkier varianten van deze laarzen die komen tot aan de onderste heup. Hun lengte is variabel, maar ze kunnen worden geïdentificeerd door het feit dat deze laarzen zullen in het algemeen ver boven de knieën te zijn. Hun make en de structuur is meestal hetzelfde als de knie hoge laarzen, alleen dat de gebruikte materialen moeten worden versoepeld om de beweging van de knie als die zullen ook in de boot.
Maar in tegenstelling tot de knie hoge laarzen, zijn de dij hoge laarzen gebruikt door vrouwen die uitsluitend voor mode dragen. Julia Roberts was waarschijnlijk de eerste vrouw te maken deze laarzen beroemd in de beroemdheid circuit met haar act in Pretty Woman, die een scene van haar verleidelijk coming out van hen ook inbegrepen. Misschien is dat waar de knik factor in verband met de dij hoge laarzen begon. In de afgelopen jaren hebben deze laarzen stapte uit de wereld van pure glamour in de wereld van erotiek, en zelfs fetisj. Voet en been fetisjisme is een enorme domein voor dij hoge laarzen, en er is een hele wereld van alternatieve seks rond dij hoge laarzen. Vrouwen dragen dij laarzen meestal typecast de bovenste hand sadomasochisme of zelfs professionele vrouwen.
Zelfs dan is het noodzakelijk om te vermelden dat de meeste vrouwelijke muziek diva's van vandaag hebben sported dij hoge laarzen ergens of de andere, en sommige van hen hebben zelfs live concerten gekleed in deze laarzen. Enkele van de grote namen in de wereld van de haute couture creëren een mode-niche voor dij hoge laarzen en ze hebben al schitterend geslaagd. Dus zelfs als er een veel typecasting voor dij hoge laarzen, is het heel duidelijk dat ze hun plaats in de mainstream mode samenleving te hebben.

No comments:

Post a Comment