Monday 23 January 2012

Do It Yourself (DIY) Wasmachine Machine te repareren

Voorbij zijn de dagen dat mensen gewend zijn om samen uren in het wassen van kleren, door bashing en beukende hen. Tegenwoordig is het gewoon dumpen je kleren, gezet in wasmiddel, drukt u op een aantal knoppen en vergeet het! In een dergelijk scenario, als een mooie dag, uw wasmachine stopt met werken, is het paniek tijd en uw leven komt tot stilstand! Oproep van de reparatie man en hij is op vakantie! Maak je geen zorgen, het is niet het einde van de wereld. U hebt de volgende vier opties te kopen. Was ze op de traditionele manier met je handen, te bewegen in vuile kleren, koopt nieuwe of ga voor doe-het-wasmachine reparatie! Als Robin Williams heeft gezegd in een film, 'zelfredzaamheid is de sleutel tot een krachtig leven.' Daarom ben ik persoonlijk adviseren de vierde optie, waarvoor een reparatie wasmachine is op je eigen!
Zozeer voor de proloog, nu laten we de slag om de Nitty Gritty van de werkelijke DIY wasmachine te repareren. Deze tutorial zal u met de know-how om gemeenschappelijke wasmachine problemen die kunnen worden vastgesteld met behulp van uw eigen kritische geest op te lossen! Wij zullen dit doen tutorial in het formatteren van de 'probleem-oplossing'. Voordat je gaat voor het repareren van een wasmachine, moet u weten hoe het werkt!
Hoe werkt een wasmachine Werk
De manier waarop je gebruik van de wasmachine is als volgt. U stelt het waterpeil, de temperatuur en de aard van de procedure die u wilt wassen, zet in afwasmiddel en laat het water inch Na het afsluiten van het deksel, is uw werk gedaan en de machine de baan begint.
De wasmachine is in wezen een enorme badkuip, die een motor riem regeling om het te draaien, een sanitair systeem en een motor weglopen water. Het belangrijkste onderdeel, waarin u de hersenen van de machine gesprek wordt de timer circuit en zijn spieren zijn de motor en de versnellingsbak. De timer controleert de volgorde waarin de verschillende taken in een machine worden uitgevoerd.
Volgens de aard van de taak die u selecteert, worden de timer schakelt diverse kleine sub-systemen, in-en uitschakelen. Dit wordt gedaan na ontvangst van signalen uit verschillende relais over de voltooiing van een vorige taak. Wanneer u op een knop te drukken in een wasmachine, activeert u een solenoïde die een signaal voor een bepaalde taak geeft. Er is een solenoïde voor verhuur koud water in de kuip, een ander voor verhuur in heet water en enzovoort.
De machine is uitgerust met water druksensoren which aanzet van de machine te stoppen met het vullen van water in de wasmachine. Er is een schakelaar, welke automatisch uitschakelt de machine wanneer de deksel wordt geopend tijdens de spinbewerking.
Ja, er twee belangrijkste mechanismen van de wasmachine die kunnen krijgen in problemen, water sanitairinstallateurs mechanisme of de elektronische mechanisme dat zijn werkmethoden controles! Een ding dat kunnen komen in handig is de wasmachine reparatiehandleiding geleverd door de vennootschap. Het is belangrijk, omdat het bevat het circuit diagrammen en algemene probleemoplossing instructies. Er vele soorten van wasmachine, heeft dit probleemoplossing gids geweest geschreven met de meest algemene functies in geest, die gemeenschappelijk zijn voor alle.
Wasmachine Probleemoplossing
Probleem 1: De wasmachine start niet at all!
Oplossing: Ten eerste, krijgen een tester en controleer het stopcontact waar de wasmachine stekker ingeplugd inch Als het geeft geen output, je moet vervangen. Controleer vervolgens de stekker draad voor elke discontinuïteit. Voor dit, hebt u een ohmmeter en een voltmeter. You kan eerder Gebruik een digitale multimeter (DMM) die is een combinatie van beide. Indien haar gebroken, vervangen. Indien beide deze dingen goed zijn, dan kan er meer ernstige oorzaken zoals:; Dekselschakelaar Storing: Neem een ​​schroevendraaier en verwijder het bedieningspaneel. Kijken voor de harnas stekker die is aangesloten om het deksel schakelaar en verwijderen. Volgende, de connectiviteit van de draden probe controleren, de non groene draden, met de DMM, overgeschakeld naar weerstand meetstand. Open het deksel en zie de weerstand lezing. In normale omstandigheden moet worden oneindige. Nu sluit het deksel en controleer opnieuw het verzet waarde. Onder normale omstandigheden moet geven u een nulwaarde. Eventuele van deze waarden, zijn niet zo ze moeten, vervang het harnas schakelaar. ; Timer werkt niet: Identificeer de timer onder het bedieningspaneel kap. Het zal zwart en ziet zoals een chip. Ontkoppel haar leads. Meet opnieuw de weerstand tussen de draden. Als de weerstand is iets meer of minder dan 1100 ohm tot 3000 ohm, haar tijd vervang de timer! ; Probleem 2: De wasautomaat niet tanken met water of de hoeveelheid water flow is minder!
Oplossing: Als de grootte van flow is minder, waarschijnlijk de slang filter is verstopt met vuil. Jut verwijder de slang en reinig de filtergaas met een borstel. Flow dient normaliter starten.
Als het water is die niet in de wasmachine op alle Daarna kan er weer een probleem met de timer circuit, controleer dan nogmaals de instructies voor. Ander ding dat kunnen veroorzaken waterstroom te stoppen is storing van het water niveauschakelaar! Te controleren dat, ga naar het bedieningspaneel circuits. Zijn gemakkelijk te het waterpeil schakelaar door de transparante buis daaraan gehechte identificeren. Controleer de weerstand tussen uiteinden van drie aangesloten draden, in alle mogelijke combinaties, twee tegelijk. Normaliter dient de weerstand voor een paar nul terwijl andere paarvormingen zal oneindige weerstand hebben. Indien zij is niet zo, wijzig het waterniveau schakelaar.
Probleem 3: De wasautomaat volloopt met water, maar niet drain it!
Oplossing: De belangrijkste reden om dit te laten gebeuren, is het verstoppen van de afvoerbuis van de wasmachine. Indien zij, ook nadat u de afvoerslang schoon, het probleem aanhoudt, kunnen er andere problemen.
Volgende mogelijkheid zou kunnen zijn dat de afvoer pomp die het water drijft uit de afvoerslang kan worden verstopt! Zodat, verwijder de afvoerpomp en reinig deze. Dat moet lossen het probleem.
Andere reden voor het probleem kan zijn dat de gordel van de afwatering pompmotor kunnen hebben losgemaakt. Als dit het geval is, dan moet je gewoon vast te draaien.
Probleem 4: De onderlegring tub is begonnen lekt!
Oplossing: Controleer alle slangen gehecht aan de sluitring en de afvoerpomp.
Probleem 5: De onderlegring niet roeren of roteren!
Solution: This may due be to entangling of some cloth fabric in the agitator. Verwijderen. Nogmaals, kan dit veroorzaakt door een probleem in de driver riem, motorische of loskoppelen van sommige leidt tot de roerder. Controleer alle van deze onderdelen. Als er steeds een probleem, u wellicht brengen in een professionele technicus.
Probleem 6: De wasmachine draait niet te drogen kleren!
Oplossing: Dit probleem is voornamelijk veroorzaakt omdat van de problemen in het stuurprogramma riem, Dekselschakelaar, timer of de solenoïde dat de roerder controles. Soms de reden voor spin stilstand is zuiver, kleding overbelasting. Lessen de belasting en probeer opnieuw. Indien dit niet lost het probleem, dan dit probleem van wasmachine reparatie is voorbij uw expertise. Oproep in een geschoolde technicus.
Dit zijn enkele van de problemen die herhaaldelijk opduiken. Nu, moet u zich hebben gerealiseerd dat reparatie wasmachine is geen eenvoudige taak. Je moet gaan over het oplossen van problemen wasmachine als een detective. Zie de symptomen en denk logisch over de directe oorzaak die kunnen leiden tot deze anomalie. Later problemen voorkomen, hebben een kijkje op de lijst van top rated wasmachines, voordat je gaat voor ze te kopen. Dit kan bespaart u een veel gedoe later.
Wasmachine trouble shooting zoals alle andere apparaten 'trouble shooting banen is een kunst, dat vereist een bereidheid denken! Ik weet een meester technicus die reparaties zowat alle van deze gadgets en hij is de grootste 'do it yourself guy', i ooit hebben gezien. Hij vertelde me, dat eerste een apparaat reparatie,, know zijn werkmethoden. Vervolgens, begrijpen het oorzakelijk relatie tussen haar verschillende delen. Dan gewoon denken in termen van de machine, alsof u de machine! Blijven werken en je zal uiteindelijk het vinden van de afwijking.
Het opknappen van dingen op mijn eigen, geeft me een hoog. Probeer doend dergelijke dingen zoals DIY wasmachine reparatie, eenmaal in een tijdje. Doe het zelf wasmachine reparatie of een dergelijke inspanning doet veel goed voor je zelfvertrouwen. Nadat alle, de beloning van iets, is in het doen ervan, zoals gezegd door Burt Munro, de grootste DIY kerel ik ooit heb gezien! Ik hoop dat dit artikel heeft u een goed idee van hoe om te gaan, doe het zelf machine te repareren wassen! Dit soort DIY wasmachine reparatie, bespaart niet alleen geld, maar geeft u een kans om waarderen het vernuft van machines die normaliter voor ons vanzelfsprekend!

No comments:

Post a Comment