Tuesday 24 January 2012

Italiaanse Fashion

Denk Italiaanse mode en de namen van Armani, Versace, Dolce en Gabbana en Valentino mij te binnen schieten. Zowel vrouwen als mannen in Italië serieus nemen van hun mode. Mode kan dodelijk zijn, vooral als het hoge hakken schoenen! Maar het zien van de overvloed aan creatieve en professionele Italiaanse mode-ontwerpers, kan men nooit worden verrast om te weten dat de Italiaanse regel in de mode-segment. Italiaanse vrouwen staan ​​bekend om hun onberispelijke gevoel voor mode en ik ben zeker dat u nu twee keer na te denken over het inpakken van je bagage voordat u gaat vliegen naar Italië. Omdat ze goed verzorgd en met een chique stijl van kleden is slechts de basis van de Italiaanse mode! Italianen staan ​​bekend om een ​​perfecte recht naar beneden om hun schoenen te zijn. Kwaliteit kleding met veel houding, Italiaanse mode regels en hoe! Moeten weten waarom Italiaanse mode-ontwerpers en de Italiaanse mode-regels in de mode-scenario? Lees verder om te weten over enkele van de top Italiaanse mode-ontwerpers dat de heerser in huis.
Italian Fashion Designers:; Deze lijst van de Italiaanse mode-ontwerpers zijn mijn favorieten als goed en ik ben er zeker van bijna alle fashionista wil graag een originele behoren tot een van de modeontwerpers below zelf.
Prada:; Miuccia Prada kan technisch niet zijn gekwalificeerd als een Italiaanse mode-ontwerper, maar ze nam de Prada-label en hielp in het grootschalige nieuwe hoogten. Het was Mario Prada, die begon met dit meest gewilde label in 1913. Met een bescheiden begin, Mario Prada begon zijn carrière met het ontwerpen en de marketing van zijn lijn van handtassen, schoenen en koffers via verschillende boetieks. Maar het keerpunt voor de Prada-label bleek te zijn onder het bewind van Miuccia Prada. Haar onmiskenbare modegevoel hielp de Prada label schaal nieuwe hoogten vooral met de klassieke Prada handtas die werd geïntroduceerd in 1985. Met haar unieke smaak in ongewone stoffen was het geen verrassing voor haar collectie van Women's Wear zien te bereiken instant succes! De Prada-label staat bekend om zijn sierlijke en elegante look en dit bekend is dat enkel en alleen omdat van zorgvuldige manieren Miuccia's. De jaren 1990 zag Prada krijgen een sterke positie in de wereld van de mode en dit was vooral te wijten aan de prêt-a-porter collectie. De Miu Miu, die werd in 1992 gelanceerd, is bedoeld voor de jongere segment van loyale consumenten Prada's. Met talent Miuccia's en leidinggevende vaardigheden, kan men zien verschillende exclusieve boetieks van dit merk, over de hele wereld. Prada met haar innovatieve ontwerpen en wereldwijde aantrekkingskracht, prijzen als een van de toonaangevende merken allemaal voorbij.
Giorgio Armani:; Een van de toonaangevende Italiaanse mode-ontwerpers van alle tijden, Giorgio Armani voor het eerst geïntroduceerd zijn label in 1974-1975. Deze Italiaanse ontwerper heeft alle finesse en klasse die tot uiting in zijn ontwerpen ook. Verfijnde kleding gecombineerd met een trendy beroep, Armani kreeg een sterke positie wanneer hij zijn eigen ontwerp huis launched in Milaan in 1975. The Armani label bevat nu een verscheidenheid van producten apart van kleding zoals parfum, schoenen, zonnebrillen en zelfs lingerie. Armani staat bekend voor zijn elegante, goed gestructureerde en ontspannen kleding. Zijn haute couture zijn weg gevonden naar Hollywood en, toen Richard Gere Armani creaties droeg in de Amerikaanse gigolo in 1980. Armani was ook de eerste die zijn modeshow op het internet uitgezonden. Armani heeft ook gericht op de jongeren de lancering van de Emporio, dat is een lijn van winkels voor het eerst vastgesteld in Italië. This Maestro met zijn creatieve en innovatieve ontwerpen heeft een fan volgende in Hollywood ook, met de wil van Jodie Foster en Jack Nicholson.
Gucci:; Guccio Gucci werd in eerste instantie bekend om zijn leren vakmanschap en accessoires. Guccio Gucci zag zijn eerste lederwaren bedrijf in 1921. Hij proefde het succes in het jaar 1930, toen mensen uit alle hoeken klauterde voor zijn mooie collectie tassen, schoenen, riemen, handschoenen, enz. De Bamboo tas was de eerste en een van de vele producten die nogal een sensatie veroorzaakte. Gucci bereikt stupendous succes toen hij een keten van winkels in Milaan en New York geopend. Met de droevige teloorgang van Guccio Gucci, zijn zonen nam al snel over zijn bloeiende bedrijf. De jaren 1960 zag de verandering in de Gucci logo dat de interlocked letter G. Incorporated (Double G). Gucci werd uitgeroepen tot de Europese Onderneming van het Jaar in 1998. Vandaag zijn enkele van de klassieke ontwerpen vernieuwd en hebben nog steeds een zeer sterke en trouwe fan na.
Dolce en Gabbana:; Een van de heetste Italiaanse mode-ontwerpers, Domenico Dolce en Stefano Gabbana beiden gewerkt in assistent-ontwerpers tot ze besloten om het opzetten van hun eigen ontwerpstudio in 1982. Het was hun passie en unieke aanpak van hun ontwerpen die uiteindelijk zag het duo het krijgen van een breuk in 1985, toen ze werden kort opgenomen in de top drie, voor de presentatie van hun collecties voor een show in Milaan. Dolce en Gabbana gevarieerde kleuren en gerichte vrouwen gebruikt van verschillende achtergronden, die ik heb hen een bredere acceptatie voor hun label. Vanwege hun verbluffend succes, ze moest uiteindelijk voor een grotere afvoer kijkje in 1987. Dit duo zag grote succes van het jaar 1988 met nieuwe mode lanceringen en overeenkomsten die hun ontwerpen gekatapulteerd op de mondiale markt. Hun boetieks in Seoel, Hongkong, Taipei etc gaf ze internationaal succes en vestigde hun sterke greep op de mode-scenario allemaal voorbij.
Roberto Cavalli:; This veelzijdige Italiaanse modeontwerper was ook bekend voor zijn fijn bewerkte ontwerpen in leder. Vandaag de dag, dit merk herbergt het beste bij mannen en vrouwen dragen, Kid's Wear, accessoires enz. Roberto Cavalli is altijd experimentele zo ver als zijn gevoel voor mode betrof en hij is een begenadigd kunstenaar als goed. Zijn gevoel voor vormgeving is herkenbaar in zijn kunstwerken ook. Zijn aansluiting richting leather zag Roberto Cavalli het proces van het printen uitvinden op lichtgewicht leer. Hij heeft zelfs een nieuwe referentie in de wereld van de mode met deze combinatie en zijn patchwork creaties. Omringd door kunst en mode sinds zijn kinderjaren, is Roberto Cavalli bekend voor zijn wilde en flirterig ontwerpen met experimenteren in materialen.
Fendi:; Een lijst van de Italiaanse mode-ontwerpers zouden niet compleet zijn zonder de vermelding van Fendi. The House of Fendi werd gesticht door Adele Casagrande en werd later vernoemd naar zijn vrouw, Edoardo Fendi. Na verloop van tijd werd Fendi verzorgd Adele's dochters, die al snel voor gezorgd dat het merk het succes geproefd. Fendi is bekend om zijn bont accessoires en klaar om kleding te dragen en dit mode-imperium alle regels van het mode-herschreef met zijn gevarieerde en modieuze ontwerpen. De Fendi zusters zag enorm succes met hun modeshows ook. Dit resulteerde al snel gevestigde ze als een leider van haute couture.
Enkele van de andere Italiaanse mode-ontwerpers die de geschiedenis gemaakt met hun innovatieve ontwerpen zijn Versace, Valentino, Ferragamo, Trussardi, enz. Italiaanse mode-modellen te winnen een sterke positie in de mode-industrie. Het is dan ook gezien waarom Italië heeft het huis van een dergelijke creatieve ontwerpers en ook succesvol modeweken, die een platform voor creatief talent te geven is.

No comments:

Post a Comment