Thursday, 5 January 2012

Elektromotor Reparaties - Problemen Elektromotor Problemen

In het algemeen, een elektrische motor is een toestel dat de mechanische energie produceert met behulp van elektrische energie. Het wordt gebruikt in een groot aantal toepassingen, zowel voor huishoudelijke apparaten of grote commerciële eenheden. In feite elk apparaat dat mechanische beweging, zoals ventilatoren, pompen, computers en waterzuiveringsinstallaties gaat om het gebruik van elektrische motoren. Eerder voor de tussenkomst van alternatieve stroom (AC), gelijkstroom (DC) van draagbare batterijen werd gebruikt als bron voor elektriciteit. In de afgelopen tijd, zijn zowel DC als AC gebruikt als per de configuratie van de machine.
Inzicht de elektromotor basics en elektromotor onderdelen zal helpen in gemakkelijke diagnose van de problemen geassocieerd met de elektrische unit. De belangrijkste onderdelen van deze elektrische systemen zijn rotor, Field Magnet, collector, borstels, as en voeding, AC of DC. Het werkingsprincipe van een elektromotor is het creëren rotatiebeweging met de hulp van elektromagnetisme. Laten we bespreken in kort over electromotor reparaties en manieren voor het oplossen elektrische motorische problemen.
Repareren en het oplossen van problemen Elektromotor Problemen
Voorafgaand aan het starten elektrische motor reparaties, zorg er dan het uitschakelen van de netspanning om elektrische schokken te voorkomen. Het is ook te worden bedacht dat elektrische motoren gevaarlijk zijn apparatuur. Als je niet zeker bent over het omgaan met elektrische apparaten, is het altijd raadzaam om een ​​professionele hersteller voor de elektrische motor het oplossen van problemen contact op. Ook, zorg ervoor dat je veiligheidsbril dragen alvorens de elektromotor. Na zijn enkele van de gemeenschappelijke elektrische motor problemen en manieren over hoe ze op te lossen:
Motor start niet: Een van de meest voorkomende elektrische motor problemen is het falen van de motor te starten. Dit probleem kan het gevolg zijn gestruikeld zekering en / of falen van de voeding worden veroorzaakt. Om dit probleem op te lossen, controleer dan eerst de stroomvoorziening. Indien de stroomvoorziening werkt, dan laat de motor afkoelen en reinig de onderdelen. U kunt gebruiken luchtcompressor voor reiniging de motor. In het geval het niet eens te beginnen na het schoonmaken en opnieuw, vervang dan de motor.
Oververhitting van de motor: Oververhitting van de elektrische motor kan te wijten zijn aan onvoldoende ventilatie of slechte koeling luchttoevoer. TER BEPALING VAN DEZE probleem, controleer of de ventilator bladen voor elke stof en vuil accumulatie. Als de ventilator-systeem goed werkt, het probleem van een lawaaierige motor is te wijten aan een defecte motor. Raadpleeg een professional om de motor vermogen te onderzoeken en indien nodig, vervangen.
Lawaaierige en trillende Elektromotor: Overmatig geluid is een indicatie van motorische problemen. Een lawaaierige elektromotor wordt meestal geassocieerd met trillingen probleem, dat op zijn beurt resulteert in schade aan de wikkelingen en lagers. Geluidsbelasting wordt vaak veroorzaakt door een verkeerde uitlijning van de motor as of een onbalans in de elektrische of mechanische systemen. Voor het ontlasten van dit probleem, kijk voor de beschadigde lagers, losse montage en uitlijning.
Regelmatig onderhoud van de elektromotor helpt bij het minimaliseren van de problemen. U kunt geven de motor aan de onderneming voor routine klantenserviceovereenkomsten of dienst het op uw eigen door volgende de fabrikant richtsnoeren. Enkele van de basisregels voor onderhoud tips voor elektromotoren inclusief schoonmaak stof en vuil, het smeren van de lagers en isolerende windingen wanneer dat nodig is.

No comments:

Post a Comment