Monday, 30 January 2012

Infrarood sauna's: Infrarood Sauna Heater en kits

Infraroodstraling heeft een golflengte minder dan radiogolven en meer dan zichtbaar licht. Deze elektromagnetische straling doordringt het lichaam en verwarmt door een proces genaamd bekering. Een infrarood sauna maakt gebruik van infrarood stralingswarmte om direct de bewoners warm met kachels. Het maakt geen gebruik van stoom. In een infrarood sauna, de kachel produceert stralingsenergie. Dit is vergelijkbaar met hitte van de zon, zonder enige schadelijke ultraviolette stralen. De kachels werden ontwikkeld dat in 1965 door Dr Tadashi Ishikawa. De infrarood sauna is een houten doos of een kleine houten ruimte dat veel infrarood verwarmers hebben. Deze kachels niet voornemens de lucht hitte. De luchttemperatuur moet voldoende zijn om het lichaam te voorkomen afkoelen zonder te transpireren. Omdat de eenheden op in een kamer, krijgt de lucht verwarmd en een traditionele sauna wordt gesimuleerd. Sommige van de infrarood sauna fabrikanten zijn:; American Infrarood Sauna Co; SaunaKing; Josen Schoonheid en Sauna Connection; Xiamen Kornaten; Di damp; Brighton Sauna; Miracle warmte; Sauna Ray; Dian Chiang Chia Industrial; QCA Relaxatie; Kingston Global zijn ondernomen; Eze sauna; Infrarood sauna kachels
Deze gebruiken ver infrarood golven om de warmte te sturen naar het lichaam. Sommige modellen zijn ontwikkeld die toelaten om de kachel plaats op een specifiek gedeelte van het lichaam. Aangezien er geen stoom, is de kamer niet verwarmd. Het lichaam warmt snel en mindere energie nodig is. Een traditionele Infrarood sauna verwarmt de stoom en de kamer en is vergelijkbaar met een traditionele sauna. Een meerderheid van de infrarood sauna verwarmingselementen werden bekleed met staal in oude technologie. Dit vergde meer tijd om warmte, voor gebruik op hoge temperaturen en verbruikt meer energie voor diepe penetratie. Nu wordt deze vervangen door Keramische gecoate verwarmingselementen. Deze kunnen worden gebruikt bij lage temperaturen en efficiënter. Dergelijke verwarmers uitstoten nuttige energie net als de Zon. Daarnaast is de schadelijke ultraviolette straling van zonlicht afwezig zijn. Het elektromagnetische veld is laag en veilig.
De bouw van het verre infrarood sauna
Hoewel elke maat is mogelijk, de meest voorkomende maten zijn 4x4 en 4x6. De benodigde componenten zijn Huisvesting / Reflector, keerzijde van de reflector met zenders geïnstalleerd, Keramische FIR emitter Emitter met reflector, keerzijde van zender en optionele aluminium draadwerk te dekken. De afmetingen van de behuizing reflector combo zijn 23 5 / 8 inch in lengte, 3 3 / 8 inch in de breedte en 3 cm in de diepte. Every behuizing / reflector heeft 2 uitstoters. Ze heeft een verwijderbare draaibare muur beugel die t / m 1 inch draagt ​​bij aan de diepte. De reflector heeft een lengte van 19 ½ cm, een breedte van 3,5 centimeter en de diepte van 2 ½ cm. Elke reflector heeft 2 emitters. Behuizingen zijn beschikbaar voor 1, 3, 4 of 5 zenders. Een infrarood verwarming zender levert 163 Watt. Het is 9 ¼ duim in lengte en 2 ½ cm in de breedte. Eerste, het volume van de sauna is berekend. Dit is vermenigvuldigd met 17 om de totaal benodigde watt te bepalen. De totale watt worden gedeeld door 163 tot het vereiste aantal zenders te bepalen. Voor 2 emitters, 1 reflector en 1 huisvesting is essentieel.
Infrarood sauna kits
Sommige kits zijn verkrijgbaar in een kant-en-monteren fase en pre-geconstrueerd kanten. De Assemblee slechts 20 minuten. Deze eenheden zijn draagbaar. Na het inpluggen van een normale 110 Volt stopcontact, warmt het in 10 minuten. De bedrijfstemperatuur is binnen een comfortabele bereik van 110 tot 150 Fahrenheit, in contrast met de 160 tot 180 reeks van de traditionele sauna's. De operationele kosten zo laag is als een broodrooster. Resistente zuivere keramische ver infrarood verwarmers worden gebruikt. Er zijn 3 kachels. 400 Watt elk op de voor-en achterkant en 350 Watt op de vloer. In die met 5 kachels, er 2 van 350 Watts op de rug en voorzijde en 1 van 200 Watts op de vloer. In deze met 6 heaters, zijn er 3 van 300 Watt op de rug, 2 van 350 Watt op de voorkant en 1 van 300 Watt op de vloer.

No comments:

Post a Comment