Tuesday, 24 January 2012

Het opbouwen van een Tuin Vijver - Hoe om te bouwen een tuinvijver

Een tuinvijver, ook wel een achtertuin vijver genoemd, is een waterlichaam geconstrueerd in de tuin of achtertuin, hetzij voor beautifying de omgeving en / of om een ​​habitat voor de wildlife verstrekken. Water het tuinieren, dat wil zeggen tuinvijver gebouw, wint enorme populariteit over de hele wereld. Hoewel de taak kan look moeilijk, wordt vrij eenvoudig zodra je begrijpt de basics van tuinvijver gebouw. Just volgende sommige eenvoudige instructies u kan helpen in gebouw een tuinvijver die toevoegt aan de genade van uw omgeving.
Hoe een tuinvijver Build; De voorste te doen ding wanneer gebouw een tuinvijver is om een ​​plek kiezen na analyseren de omgeving. Moet u rekening met verschillende factoren, zoals bodemgesteldheid en de rots bed. Het is belangrijk dat de vijver een goede hoeveelheid zonlicht te ontvangen gedurende de dag. Zodra u een ideale plek om uw tuinvijver construct, kunt u bakenen het gebied en start graven. Terwijl graven zorg ervoor u opgraven twee verschillende niveaus, zal het ondiepe deel worden gebruikt voor marginale centrales, terwijl het diepere deel zal worden gebruikt voor ondergedompelde planten en vissen eventuele. Een diepte van 3 tot 5 voeten is ideaal voor een kleine tuin vijver. Gebruik een harde tub liner naar de basis van de vijver, dekken waterlekkage vermijden.
Tuinvijver Liner; Wanneer het bouw een tuinvijver, het gebruik van een flexibele vijverfolie geeft u een toegevoegde voordeel van overlappende sommige gebied buiten de vijver. Als de grond is ruw, kunt een laag zand gebruik aan het bodem van de vijver voordat bedekken met de liner. Met zand waarborgt ook dat uw vijver liner vrij is van soort schade. Afvlakken de liner zoveel mogelijk, zodat alle de curven en hoeken zijn netjes afgedekt lekkage preventie. Gebruik Plat landscaping rotsen om de buitenranden van de vijver beveiligde. Moet u enkele gewicht op de vijver liners te houden ondergedompeld op het bed van de vijver totdat alle de lucht onder de liner wordt losgelaten. Hoewel waterplanten zijn ideaal voor dit doel, kunt u ook gebruik zware stenen voor.
Installeren een Tuin vijverpomp; Een tuin vijverpomp is een belangrijke apparatuur om watervoorziening vergemakkelijken uw huis tuinvijver. Je zal moeten de pomp zodanig dat het niet zichtbaar hechten. Een ideale manier om dit te doen is te verbergen in de ruimte onder de waterplanten. U kunt een aantal wiet stof ook gebruiken bij het bed van de vijver of een gewassen steen om de waterafvoer te houden op zijn plaats. De pomp slang moeten worden vastgesteld langs de bed van de tuinvijver. Gebruiken grotere steentjes rondom de slang te verbergen.
Water Planten voor uw tuinvijver; Wanneer het kiezen waterplanten voor uw tuinvijver, moet u rekening het klimaat van de plaats. Bijvoorbeeld behulp varens in een gebied met een droog klimaat maakt geen zin. Plaats deze ondergedompelde planten op de vijverfolie bij het bed van de vijver. Je kunt houden de planten op stenen of verticale risers teneinde hen plaats op de juiste diepte. Sommige algemeen gebruikte water planten waterlelies en moeras goudsbloemen.
Nadat u klaar bent met het bouwen van uw tuinvijver, schakelt de pomp aan en vul deze met water. Door dit te doen, kunt u controleren of u gemist op iets, of of u behoefte enkele last minute verbouwingen maken. Wetende hoe een tuinvijver build kan u helpen handhaven een prachtige tuin dat niet alleen complimenten uw huis zeer goed maar voegt eveneens waarde aan.

No comments:

Post a Comment