Sunday, 29 January 2012

Stacaravan Skirting

Stacaravans
Woningen worden gebouwd in fabrieken in plaats van op de site. Vervolgens worden deze vervoerd door trekker-opleggers op de openbare wegen naar de site. Dergelijke woningen zijn zogenaamde 'mobile homes'. Dergelijke woningen worden vaak gevonden op het platteland en high-density ontwikkelingen. In de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, zijn ze genoemd als 'communities'. Deze woningen zijn gebouwd onder beschermde omstandigheden per een federale code gemaakt door het Amerikaanse ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling (HUD). Deze zijn ingedeeld als single-WIDE's en dubbel-WIDE's. De voormalige zijn maximum zestien voet in de breedte. De laatste zijn minimaal twintig voet in de breedte.
The noodzaak van stacaravan skirting
Skirting compleet maakt een huis en verhoogt de waarde ervan. Dieren zoals katten van de buren of de honden zijn afstand tot de woning. Het geeft een isolatie tegen de elementen. De eigenaar kan installeren zonder enige hulp. De verwarming en koeling wetsvoorstel wordt verminderd.
Soorten
De verschillende typen stacaravans skirting types zijn:; vinyl, Rock, Brick, voor vinyl, de benodigde gereedschappen zijn een hamer, schroevendraaier, ideaalscharen, schietlood of niveau, tikt u op te meten, kracht een zaag met fijne tanden zaagblad, kerven gereedschap, krijtlijn en utility mes. Gebruik een elektrische zaag met een fijn tands zaagblad of de luchtvaart knipsels to de plint onderdelen te snijden. Bevestig de bovenste zwarte bekleding in het centrum van het spijkeren slots voor normale groei en krimp. Op het oppervlak van het toestel, zet elke sleufgat verlaten 0,5 inch tussen lengtes. Vermijd stoten de uiteinden. Overlappen de top trim front bijna 1 centimeter voor centimeter gewrichten. Vergunning 0,5 inch tussen stukken van de onderste kanaal tijdens de installatie. Vermijd het aandraaien van de nagels. De schroef nagel soorten hebben een goede houdkracht. In het geval dat ze te hard aangedraaid is, kan dit verstoren het vinyl. Drive the speciale nagels in het midden van het spijkeren slot kort voor het bereiken van de top terug te knippen. Te bereiken 0,75 inch penetratie in een massief houten stof. Van de omgevingstemperatuur, moet het gedeelte uitzetten en krimpen tijdens de normale veranderen. De finish moet zodanig zijn dat er 1 / 16 inch speling tussen de nagel hoofd en een deel.
Every kunstmatige rots panel is vervaardigd uit een stuk van ABS materiaal. Dit is hetzelfde composiet dat wordt gebruikt voor voetbal helmen. Dit panel heeft geen krassen, deuken of rammelen. Rock panel skirting weerstaat slecht weer. De toegangsdeur voor rock skirting biedt gemakkelijke toegang tot de stichting kruipruimte. Er is geen noodzaak om panelen te verwijderen. Een sterke dode bout houdt de deur op zijn plaats. Een stevige hinge zwaait de deur wijd open. Dit is van 32 cm breedte en 36 centimeter hoogte. Het is verkrijgbaar in de kleuren zoals bruin en grijs. De Universal Vent Plaats voor Rock plinten een ander accessoire. Dit is een HUD goedgekeurd ventilatierooster. De kleur is zwart tot mortelvoegen wedstrijd.
Brick skirting vereist een baksteen paneel, hoeken, boordsteen, universele starter strippen, baksteen hoeken en skirting studs. De bakstenen paneel is vervaardigd uit hoogwaardige harsen met vele lagen verf aan de echte baksteen en natuursteen kijken. De naden zijn verborgen. Er zijn vent inserts en vinyl bodem rails. Een positieve panel interlock systeem wordt gebruikt voor een eenvoudige installatie. De panelen zijn UV-bestendig. De totale omvang is 44 5 / 8 inch in de breedte en 18 ½ cm in hoogte. De verschillende kleuren zijn buff mix, char bruin, koloniale wit, rood mix, gebruikt buff en gebruikt rood. De verschillende kleuren voor de hoeken zijn col wit, buff mix, rode blend, gebruikt buff en gebruikt rood. Een top richel wordt gebruikt in combinatie met baksteen plint. Het is optioneel. De afmetingen zijn 36 cm in de breedte, 3 5 / 8 inch hoog en 1 ¼ inch diepte.

No comments:

Post a Comment