Thursday 19 January 2012

First Date ideeën en vragen

Oke, dus je hebt eindelijk in geslaagd om in de goede boeken van dat nieuwe meisje krijgt in strakke jeans in uw college, en zo ver gegaan om een ​​datum met haar te krijgen. Lovenswaardig tot nu toe! Maar, kerel, Weet je dan niet? Uw problemen zijn net begonnen! Misschien bent u zenuwachtig gevoel over het nu. Het is normaal, dat wel. Ongeveer 99% van de bevolking voelt goosebumpy wanneer de eerste date in de buurt komt - ook al is hun vijftigste eerste date! De rest 1% van de bevolking is Don Juans en ik ben zeker dat ze zullen dit niet artikel nodig hebt in de eerste plaats.
Genoeg van de kleine praten nu! We moeten je kleine verliefde hart te laten rusten, en snel ook. So, hier zijn een aantal prachtige ideeën om je eerste date een succes te maken. Natuurlijk, moet u niet vergeten te worden suave genoeg om vooruit te voeren ze. Dus, bonne kans, en lees verder.
First Date Idee # 1 - Het pretpark; Mijn favoriete plek om een ​​meisje uit te nemen op een eerste date is zeker het pretpark. Echt, ik maak geen grapje! De meeste meisjes willen dat soort dingen, zelfs de oudere doen! En er is zoveel te doen in een attractiepark dat je straks uit de tijd. U kunt samen doe leuke dingen zoals botsauto's, gaande zonderling op de achtbanen, rekken je hersenen in de lach naar jezelf in de grappige spiegels, of gewoon eten suikerspin samen. And, dan kun je gezellig in een klein cafe in het park en krijgen elkaar beter leren kennen! ; Pros: Pretparken zijn bedoeld voor de lol. Zelfs als je meisje is gekomen in een vervelende bui, zal ze snel opfleuren en genieten met je mee. Ook zult u in staat om haar te imponeren als een fun-loving jonge man.; Nadelen: Je zou een comfortabele hoek niet te vinden voor alleen de twee van jou. Pretparken zijn meestal overvol.
First Date Idee # 2 - De Cinema House; De bioscoop huis is altijd een favoriet bij de jongens hun eerste afspraakjes planning. Nergens anders kun je zo dicht bij elkaar zitten (zo dichtbij dat je daadwerkelijk kunt haar haren ruiken!) voor zo goedkoop! U moet ervoor zorgen dat het een film is het meisje houdt, dat wel. Of ze kunnen hechten de middelmatigheid van de film met je mee. In een lichtere ader, de bioscoop zaal is de perfecte plek om handen te houden als u dat wilt, en zelfs het land een klein kusje op de wang - een initiatie in een goede relatie. Meisjes, in hun deel, hou van te huilen tijdens het melodrama (houd zakdoeken klaar) en schreeuwen hun longen uit het lijf als het een horror flick. Spreken van dat, het is echt leuk om een ​​meisje te nemen uit voor een horror film. Je zou kunnen hebben om haar te overtuigen, dat wel. ; Pros: Film zalen zijn goedkoop en je kunt met elkaar te delen popcorn en andere dingen:). ; Nadelen: Als ze een hekel aan de film, zou ze haat je! wijselijk Maak de keuze.
First Date Idee # 3 - het strand; Als het gaat om het plannen van een eerste date, het strand is altijd goed. Het is open en overvol, dus meisjes veiliger op de stranden voelen voor hun eerste data. En de stranden zijn leuk. U kunt zitten onder een parasol en roddelen over dingen, kunt u een ijsje voor haar, spelen frisbee te krijgen. een regelmatige Archie en Veronica voor een dag, als je wilt! Zorg ervoor dat je ogen niet afdwalen naar de andere bezienswaardigheden op het strand - dat zou een super eerste date fiasco!; Pros: Stranden zijn de goedkoopste opties voor een eerste date, en er is veel plezier te hebben. Waar anders zou je een kans hebben om te controleren je meisje in een bikini op de eerste date? Als er iets misgaat, kun je zelfs genieten van de andere bikini's. ; Nadelen: Het strand idee zou kunnen niet werken als je meisje is de schoolse type. Je zou het niet weten, maar er is een soort van meisjes die niet graag stranden. Indien uw lass is een van hen, kijk op het volgende idee.
First Date Idee # 4 - De boekwinkel, De boekhandel? Wat zeg je? Ja, buddy, u hoort het goed - de boekhandel is een uitstekende eerste date idee voor vele redenen. Ten eerste, meisjes houden van boeken. Sommige van hen ook te lezen :-) Oke, nu serieus. In de boekhandel, kunt u te weten wat de meisje sympathieën en antipathieën zijn. Dat is handig als u overweegt een cadeau voor haar. U kunt controleren wat haar smaak in muziek zijn. Wijze mannen zeggen dat mensen die dezelfde smaak hit it beter af. Ja, kunt u daadwerkelijk krijgt een hint van hoe ver deze relatie kan gaan. Ja, de boekhandel is een goed idee voor toekomstige planning. En wie zei een boekhandel is alles over boeken? Er zijn cafes waar je bij elkaar kan zitten en een praatje - een aantal van deze cafes zijn echt heel gezellig.; Pros: Je krijgt meer informatie over de persoon in de boekhandel te kennen. En je hoeft niet alles kopen. Als je dat doet, is dit de goedkoopste datum idee.; Nadelen: Je zou een beetje verveeld voelen als je te lang blijven. Of, erger nog, misschien je meisje vervelen. Maar dat hangt af van je voorkeuren. Ik weet van mensen die uren in de boekhandel zonder het gevoel elke zweem van verveling.
First Date Idee # 5 - Een duur etentje, Let's face it - ieder van ons zich niet kunnen veroorloven een dure diner op de eerste date. Maar als je echt dat soort geld hebben, en als je iets als een beroemdheid die niet kan worden gezien in de goedkope openbare plaatsen, dan is een diner in een restaurant is Swank de beste weddenschap. Het is heel verkeerd om te zeggen dat de zekerste weg naar het hart van een man gaat door zijn maag. Verkeerd, want het geldt ook voor vrouwen. En meisjes gaan meer voor visuele grandeur. Dus als je in staat om een ​​exclusief vijf-gangen maaltijd voor haar en uw gastronomische kennis te tonen aan haar, is er geen twijfel dat ze de indruk zal zijn. En het zal de weg effenen voor een tweede datum. Discreet, kunt u besluiten om iets goedkoper de volgende keer doen. Het zou werken, omdat ze al kent uw gastronomische etiquette. Zorg ervoor dat u de volgende datum te beslissen voordat het dessert komt in!; Pros: maakt plaats voor een langdurige relatie, gevuld met vrolijke gastronomische hoogstandjes! ; Nadelen: Geld, geld, geld! Krijgen die van American Express-kaarten klaar.

No comments:

Post a Comment