Saturday 21 January 2012

Dingen zeggen in een verjaardagskaart

De grote dichter William Wordsworth heeft geciteerd, Onze geboorte is, maar een slaap en een vergeten; De ziel die stijgt met ons, ons leven ster, Hath had elders de instelling en komt van verre, niet in gehele vergeetachtigheid, En niet in volslagen nakedness Maar wolken van heerlijkheid komen wij van God, die ons huis.
Verjaardag is een dag dat brengt in bijzondere herinneringen aan de kindertijd, de dag dat je geboren bent in uw familie en maakte iedereen zich blij mee. Wanneer een kind wordt geboren in een gezin, het is alsof de hele familie een totaal wedergeboorte ondergaan. Met de geboorte van iemand, zijn vele nieuwe relaties en verantwoordelijkheden ook geboren en dus het hele gezin beleeft een mentale verandering. Elk jaar wanneer de dag komt, het brengt goede herinneringen aan de dag dat u werd een deel van de familie. So on that one dag per persoon wordt naar special voelen door all bevriend en familieleden whose lives you had een pleasant change op die speciale dagen. Deze dag wordt gevierd als je verjaardag en mensen dicht bij u brengen al het goede wenst te maken je voelt dat je voor hen belangrijk zijn. Vaak is een medium wordt gebruikt om deze emoties over te brengen. Het meest populaire medium is vandaag een verjaardagskaart.
Veel van de zorg moet worden genomen terwijl het kiezen van een verjaardagskaart. Het beeld dat is ingesloten op de kaart en de woorden afgedrukt op zeggen dat een hoop dingen over je gevoelens voor de persoon voor wie u hebt gekocht de kaart. Lang geleden, geen gedrukte of kant en klare kaarten beschikbaar waren voor het uiten van je gedachten. Handgeschreven notities op gekleurd papier of zijde werd gebruikt om uw boodschap over te brengen. Mensen moesten hun taal te kiezen heel zorgvuldig en bedachtzaam om hun goede wensen kenbaar te maken.
Er zijn tegenwoordig veel van zulke kaarten verwerkende bedrijven die speciale zorg te nemen in de productie van deze kaarten te houden in het achterhoofd elke emotie die mensen ondergaan terwijl het geven van de kaarten aan hun dierbaren. Alles wat links voor u is om te gaan en de kaart die het beste is om je gevoelens te beschrijven voor die persoon kopen. Je moet kiezen de kaarten te houden in het achterhoofd wie de kaart is bedoeld voor. De geschriften moeten worden gewoon apt. Maar je kunt ook personaliseren van de kaart, waaruit blijkt dat je echt zorg over de persoon, je bent het versturen van de kaart.
Het kiezen van de juiste kaart niet alleen door te oordelen met de afbeelding op, maar het lezen en het gevoel elk woord gegraveerd, laat zien hoeveel een persoon wordt herdacht op zijn / haar speciale dag.
Voor de verjaardag van een zeer goede vriend kunt u een bericht als dit schrijven: Een vriend is als een ballon, die helpt je hoog zweven, een vriend is als een taart toe te voegen zoetheid aan je leven, een vriend is als een bos bloemen mooi en warm, het verspreiden van geluk en glimlacht rondom, een vriend is het net een cadeau ooit had kunnen.
Voor je ouders uw bericht kan iets als dit: Op je verjaardag Ik wilde geven u het beste geschenk van alle, maar die je al hebt. Je hebt me!
Voor je broer of zus het bericht kan lezen: U bent mijn favoriete stuk van de familie, een segment dat is lief, maar stout en lastig maar toch heel lief. Hier Mijn favoriete plak aan u uw geboortedatum.
Zolang uw gevoelens geldt voor de persoon die u gaat wens op jarig gaat dit niet uit of je een dure kaart koopt met paar gouden woorden gegrift op of het schrijven van je gevoelens on gewoon een vlakte stuk papier.

No comments:

Post a Comment