Sunday 29 January 2012

Candy Wedding Buffet Ideas

De self-serve snoep buffet is de nieuwste trend in huwelijken vandaag! Ze staan ​​niet alleen plezier en kleur aan de huwelijksreceptie, maar ook de bruid en bruidegom nemen om hun kindertijd. Candy buffetten brengen een glimlach op ieders gezicht, ongeacht leeftijd, en voeg dat beetje extra van opwinding op de bruiloft.
Buffet Containers en tabel; Voor het opzetten van een aantrekkelijke candybar buffet, zal men moeten een paar dingen te overwegen. De fundamentele stap is het bezit komen van een aantal andere leuke snoep containers en schepjes. One kan zowel overkopen of krijgen ze gehuurd. Duidelijke containers zijn de beste, omdat ze de prachtige showcase snoep selecties. Duidelijke containers in fancy soorten en maten ziet er geweldig uit. Steken het bruidspaar foto's op de tafel zal toevoegen aan het beroep. Voor zover de tabel betreft, zou men kunnen overwegen versieren met kaarsen, tafellopers, bloemen, of zelfs foto's van de bruid en bruidegom. Instellen van de snoep potten op verschillende niveaus op de tafel is een eenvoudige methode van het toevoegen van stijl naar de candy bar buffet tafel. Boeken, dessert staat of andere ondersteunende materialen kunnen worden gebruikt om de containers te verhogen op verschillende niveaus.
Het kiezen van Candy voor het buffet; Hoewel de keuze van snoepjes voor de candy bar ontbijtbuffet, men moet het huwelijk thema, de kleuren, en een van de favoriete snoepjes te overwegen. Wedding snoep buffetten geïnspireerd door het snoep selecties verschijnen zeer aantrekkelijk op de bruiloft receptie. Candy bar buffetten met op elkaar afgestemde kleuren lijken veel beter dan de random-gekleurde. Afhankelijk van de bruiloft ideeën, kan men kiezen voor de snoep buffet ideeën. Rode en witte snoepjes gaan veel met liefde thema's; roze en witte snoepjes voor roze parades, en blauw en groen snoepjes voor de kust pracht. Bovendien kan candy bars buffet ook worden gebaseerd op seizoenen, kleuren en smaken. Een snoepje topiary snoepgoed bergen, lollipop boeketten, snoep niveaus, etc. zijn ook prima op bruiloften. Chocolade snoepjes kan ook gepersonaliseerd worden, met chocolade rozen of lolly's met de bruid en bruidegom naam op hen.
Hoeveel te kopen?: Wanneer eenmaal het thema, het type en de kleur van het snoep voor het buffet is besloten, moet men van plan het bedrag van snoep aan te kopen. Voor het huwelijk candy ontbijtbuffet om er goed uitzien, is het cruciaal om genoeg snoep kon tonen. 7-10 soorten snoep, met 15-20 kilo elk ras zou aanzienlijk zijn om het buffet goed uitzien en weelderige. Dit bedrag lijkt veel, maar het verbetert de uitstraling van de bruiloft receptie.
Goedkope Candy Buffet Ideeën; Wedding snoepjes buffetten toegevoegd onkosten, en moet worden beschouwd ten tijde van het huwelijk van de begroting opstellen. Als men stevig op de begroting, dan kan men kiezen voor goedkope snoep buffet ideeën. Goedkope bruiloft snoep buffetten kan worden beperkt tot slechts 5 soorten snoep. One kan hebben Hershey Kisses, M & M's, Jolly Ranchers, mint snoep en hot Tamales op het display. The snoepjes moeten worden gekocht van een bulk Candy Store te snijden van de kosten. Simple containers (probeer de retail winkels die kortingen bieden) kan worden gebruikt met montage scoops. Voor goedkope snoep buffetten, de presentatie is de sleutel. De manier waarop de candybar buffet wordt gepresenteerd zal verdrinken de eigenlijke aard van de weergegeven snoepjes. Maak gebruik van creatieve ideeën snoep buffet.
Ideeën Wedding Favor; Naast een leuke traktatie in de receptie, bruiloft snoep buffetten zijn ook een uitstekende manier om de gasten naar de bruiloft te bedanken. Wie kan snoep en chocola wedding weerstaan ​​gunsten! Het leveren van gepersonaliseerde voorstander zakken of dozen voor de gasten zo naar huis te nemen snoepjes fungeert als een groot Wedding Favor. Gasten genieten van de nostalgische jeugd momenten terwijl het kiezen van hun eigen snoepjes op het buffet. Weinig stof zakjes met de namen van de bruid en bruidegom, en de bruiloft datum zijn ook geweldig!
Een snoepje buffet is een all-time crowd-pleaser! Bij het opzetten van een snoepje buffet, de hemel is de limiet en kan men zo creatief zijn als men kan zijn! Voor de diabetische gasten, kan men een aparte balie met suiker-vrij harde snoepjes. Wedding snoep buffetten zijn geweldig om de bruiloft uniek en onvergetelijk voor de gasten het bijwonen van de bruiloft.

No comments:

Post a Comment