Monday 30 January 2012

Mobile Home Insurance

Een stacaravan verzekering moet betalen voor bepaalde vormen van onopzettelijke schade aan het huis, bezittingen of andere structuren. Een dergelijke dekking wordt genoemd fysieke schade-dekking. Vuur, wind, vallende voorwerpen of vandalisme fysieke schade toebrengen aan het pand. Het beleid moet beschermen tegen rechtszaken of claims ingediend tegen de verzekeringnemer door mensen. Dekking van dergelijke claims en rechtszaken worden genoemd dekking van aansprakelijkheidsrisico's. Vorderingen kan omvatten verloren loon, medische kosten, schade aan eigendommen, pijn en lijden. Dekking van aansprakelijkheidsrisico's helpt om te betalen voor de verdediging in het geval van een rechtszaak. Dit niet te betalen voor verwondingen aan de verzekeringnemer of leden van het huishouden. Dekking van aansprakelijkheidsrisico's wordt gedaan wanneer er een claim of rechtszaak tegen de verzekeringnemer als een leek is gewond of zijn eigendom dat is beschadigd als gevolg van de activiteiten van de verzekeringnemer. Sommige mobiele opstalverzekering beleid omvatten zowel de directe, plotselinge en toevallige gevaren. Deze worden soms genoemd als een alomvattend beleid. Er moet voor worden gezorgd dat het beleid voldoende dekking van aansprakelijkheidsrisico's te beschermen in het geval biedt de houder wordt opgeroepen en een uitspraak gedaan tegen hem. Een verrekenbaar is het deel van het verlies dat de verzekeringnemer toetreedt tot uitbetaling van zijn eigen zak. Een dekking limiet is het maximale bedrag een bedrijf zou betalen voor een gedekte schade.
De aanschaf van een stacaravan verzekering
Een stacaravan verzekering offerte kan worden verkregen op drie manieren. Een agent kan worden gelokaliseerd met behulp van de Agent Locator. De voorste AARP Mobile Home Verzekeringen programma kan worden gebruikt. De voorste Insurance Service Center kan gecontacteerd worden, hetzij online of op de telefoon.
Soorten van bescherming
Vervangingskosten bescherming levert dekking te repareren of de stacaravan te vervangen in de afwezigheid van enige aftrek voor afschrijvingen, t / m de waarde van de dekking gekocht. Werkelijke waarde bescherming is goedkoper dan de vervangingswaarde. Dit betaalt het bedrag ter vervanging van de beschadigde goederen minus de afschrijvingen. Deze bescherming is van toepassing zelfs indien de beschadigde eigendom niet wordt gerepareerd of vervangen, hoewel de vervangingskosten gedekt is gekocht.
Kenmerken om te zoeken naar het kopen van mobiele opstalverzekering; het beleid is te betalen voor bepaalde vormen van onopzettelijke schade aan het huis, bezittingen en andere structuren; onzichtbare zaken zoals claim dienstverlening, toegankelijkheid of reputatie van het bedrijf moeten worden beschouwd; Check de aftrekbare bedragen en de dekking beperkt . Een beleid met een lager eigen risico en hogere grenzen is wenselijk. Lagere eigen risico's en hogere limieten resulteren in hoge premie kosten; Het beleid moet beschermen tegen rechtszaken of claims ingediend door personen die toevalligerwijs gewond door bepaalde acties of activiteiten; Coverages
Sommige bedrijven het beleid te personaliseren met dekkingen op sieraden, bont, horloges, extra woningen verhuurd aan mensen, zakelijke bezigheden en verhoogde dekking op radio of tv-antennes. Er zijn aanvullende dekkingen genoemd Brandweer en Dringende kosten te verwijderen. De eerstgenoemde worden gebruikt indien het stacaravan is in een gebied dat niet onderhouden door een brandweer. Dit laatste is gebruikt om de stacaravan te verplaatsen eventuele brand of andere ongedachte gevaar dreigt het bestaan ​​ervan.
Voordelen
Wereldwijde dekking is behaald voor de persoonlijke bezittingen. Dit betreft de dingen die verloren, gestolen of beschadigd tijdens de reis. Trip botsing dekking wordt gebruikt wanneer de stacaravan wordt vervoerd naar een nieuwe locatie en kunnen worden verkregen voor een extra premie. Juridische verdediging en gerechtelijke kosten worden betaald in geval de persoon wordt opgeroepen. Identiteitsdiefstal Resolutie Service deals met de toenemende probleem van identiteitsdiefstal. In geval de persoon een slachtoffer van identiteitsdiefstal, zou een counselor helpen bij contact de schuldeisers, aanmeldende de politie en ondertekening affidavits. Dit zou resulteren in herstel de goede naam.
Water back-up dekking tegen schade als gevolg van water in riolen, riool of dompelpomp putten.

No comments:

Post a Comment