Saturday 7 January 2012

Hoe maak je een Park Bench Bouw

Het park banken zijn een soort van outdoor meubels en een comfortabele plek om de avond tijd te verstrekken. Het zou geweldig om parkbanken in onze eigen achtertuin moeten ontspannen na uitgaven een hectische dag op kantoor. Bankjes in het park kan worden bereid met de hulp van hout, beton of metaal. Men kan kiezen uit vele parkbank patronen en soorten van bossen voor houten bank voorbereiding.
Hoe een Park Bench Build
In de volgende paragrafen, zullen we begrijpen hoe een houten parkbankje bouwen. Het materiaal nodig om een ​​parkbankje bouwen omvat hout in de vorm van planking posten en zitplaatsen, LAG bouten, schroeven en andere accessoires. De houten planken worden gebruikt voor zitplaatsen moeten worden 2 × 4 inch of 2 × 6 cm groot. De planken worden gebruikt voor het maken van berichten moet ofwel 4 × 4 centimeter of 4 × 6 centimeter in afmeting zijn. Het hout moet worden gekozen voor bankjes in het park moet bij voorkeur waterbestendig. Coating het hout met verf is een alternatief voor het gebruik waterbestendig hout.
Hoe maak je een houten Park Bench Bouw
De eerste stap in het proces van het bouwen van een bank in het park is om de ondersteunende functies. Drie ondersteunende posten in alle moeten worden gemaakt. Een enkele steunpaal zou hebben vier componenten verbonden door lag bouten die ¼ inch in diameter. De hoogste van alle berichten moet 3 meter hoog en moet worden opgericht in een gekantelde positie. De zetel van de bank moet worden 20-24 voet in lengte, en haar randen hoeven te worden gladgestreken met de hulp van een schuurmachine. Te voorzien in een maximum aan comfort, de hoek tussen de stoel en de opstaande moet 102 graden. Om goed in te richten van de structuur, moeten de delen eerst worden geplaatst op een vlakke werkbank. De vier stukken moeten worden gevoegd, samen met de hulp van vertraging bouten. Achter elke steunstuk, 12 lokale actiegroepen bouten nodig zou zijn. Een voorlopige gat dat ½ inch zowel in de diepte alsook diameter moet worden geboord om een ​​uitsparing formulier. De uitsparing wordt gebruikt om de achterstand boutkop te verbergen. De 4 × 4 planken moet ook worden geboord door zijn gehele dikte en de binnen-of tweede stuk moet vervelen ten minste 2 centimeter diep.
De volgende stap is om zand de opstaande stukken, gevolgd door het snijden van de 2 × 6 stuks. De beplanking dient dan te worden gehecht aan de drie stukken te ondersteunen op een wijze die een van het stuk is uitgelijnd met het midden en de overige twee dienen te worden in de buurt van de buitenrand. De schroeven moeten gevoegd van de bodem. De bank moet worden gemaakt waterdicht door het te schilderen met een primer, gevolgd door een aflak.
Hoe een Concrete Park Bench Make
De betonnen bankjes in het park zijn zowel betaalbaar en comfortabel in gebruik. Met het oog op een betonnen bankje op te bouwen, kan men gebruik maken van materiaal zoals cement zakken, logboeken, lumbale, grind, oude planken, enz. Deze banken vereisen geen vorm van bijzondere expertise, en kan gebouwd thuis zelf.
Het bovenstaande artikel voorziet ons van de nodige informatie over hoe je een bank in het park te bouwen. Het parkbankje plannen die bovengenoemde moet u kunnen een comfortabele en sterke park bankje bouwen in de achtertuin op patio's. En vervolgens door het zelf te doen, zult u genieten van de ontspanning op het nog.

No comments:

Post a Comment