Monday, 16 January 2012

Vloerverwarming

Vloerverwarming:; Stralingswarmte is ook bekend als infrarode straling en werkt op hetzelfde principe als een magnetron. In tegenstelling tot traditionele verwarming apparaten, waar de lucht in de kamer wordt verwarmd, stralende verwarming verwarmt de voorwerpen en mensen in de kamer. Stralingswarmte wordt overgebracht via locaties in de vloer, in de wand panelen of in het plafond. Hier zullen we eens een kijkje op vloerverwarming.
Als u ooit tenen dan een koude badkamer vloer eerste ding op een donkere, kille ochtend, zult u het comfort van een vloerverwarming systeem. De vloerverwarming systeem wordt geplaatst onder een tegelvloer, ingebed in een betonnen vloer of aan de onderkant van een muur tot muur vloer mat.
Types van vloerverwarming:; Er zijn drie hoofdtypen van vloerverwarming - een elektrische stralende systeem dat bestaat van elektrische kabels geplaatst of ingebed in de vloer, een stralende lucht systeem dat warme lucht leidingen bestaat het kader van de verdieping en een hydro stralende systeem, waar er warm water buizen onder de vloer.
Veel mensen de voorkeur aan hydro stralende systemen te installeren als deze zijn relatief laag in kosten dan de andere twee stralende systemen en minder elektriciteit, nodig wat zich vertaalt naar lagere elektriciteitsrekening. Het hete water in een hydraulisch systeem is gepompt stralende van een stoomketel - een traditionele hout, kolen, gas of olie aangedreven ketel of een zonneboiler - en loopt door polyethyleen buis onder de kamer vloer. Met de hulp van een bestemmingsplan afsluiter en thermostaat, kunt u regelen het hete water stroom naar de exacte gewenste ruimtetemperatuur te krijgen.
In een hete lucht vloerverwarming systeem, is gebakken lucht gepompt door leidingen gelegd onder de vloer. De hete lucht kan komen via een regelmatige oven of een zonneboiler. Geen van beide opties is erg praktisch in termen van kosten en gemak. Met behulp van een zonneboiler, bijvoorbeeld, kan het werk tijdens de dag de tijd, maar is volkomen nutteloos voor de nacht-tijd. U kunt natuurlijk ook combineren de zonne-verwarming met een conventionele oven voor de nacht, maar dan heb je te maken met het feit dat de lucht niet kan verwarmen houden voor een lange periode.
Elektrische stralende vloeren, zoals gezegd, hebben een elektrische kabels eronder. Deze werken prima, maar kan wandelen-up van uw elektriciteitsrekening genoeg. Inbedding van de elektrische kabels in een dikke betonnen vloer kan de kosten verlagen tot op zekere hoogte het beton val en opslaan van de warmte voor meerdere uren en kunt u het uitschakelen van de verwarming in deze tijd. Een tegelvloer is ook een goede transporteur van warmte, maar als u een vloerbedekking die een sleutel kan zetten in de fabriek. Vloerbedekkingen zoals een linoleum of een tapijt vermindering van de hoeveelheid opstijgende warmte van de vloer, dus ofwel een dunne, lichte bekleding, als je moet hebben, of enige plek waar het in bepaalde gebieden. Als u een houten vloer, rekening houden met de mogelijkheid van het hout kraken of te vervalsen van het vuur eronder. Het is meestal het beste te hebben een gelamineerde houten vloer, die kan de warmte beter bestand zijn tegen in plaats van een volledige houten en een.
Voordelen van Radiant Vloer Verwarming Systeem:; Sinds stralingsverwarming over gaat de dingen in de kamer nogal dan de lucht opwarming in de kamer, het vereist mindere energie dan traditionele huis verwarmingssystemen en daarom is meer kostenefficiënte in de lange termijn.
Naast de voor de hand liggende voordeel van het houden van uw voeten warm, stralingsverwarming houdt je gezond. Het niet de lucht te verwarmen of doen circuleren, dus er is geen sprake van verspreiding van ziektekiemen rond of tot stand brengen van allergieën of ademhalingsproblemen. Aangezien de CV-installatie is netjes weggestopt uit het zicht, is er geen risico van kinderen of huisdieren zelfbeschadiging, en als het systeem niet werken op ventilatoren of aanjagers, hoeft u niet om ofwel zet met een ruis.
Een stralende vloerverwarming systeem is ook ecologisch haalbaar, gezien het feit dat het minder energie vereist en daarom verbruikt minder brandstof. Het veroorzaakt minder vervuiling dan de traditionele verwarmingssystemen en kan gebruikt worden naast zonne-energie.
Nadelen van Radiant Vloer Verwarming Systeem:; Een stralende verwarmingssysteem kan niet worden geïnstalleerd in combinatie met een klimaatregelingssysteem systeem. Als je air-conditioning, moet je apart installeren dat systeem.
Eerste installatie kosten voor een vloerverwarming systeem zijn veel hoger in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen. Dus het krijgen van een vloerverwarming systeem mag niet haalbaar voor de begroting van de gemiddelde persoon.

No comments:

Post a Comment