Thursday 12 January 2012

Weeping Willow Tree Feiten

Een huilende wilg of de Salix Babylonica is de favoriet van degenen die willen een dramatische touch toevoegen aan hun tuin. Als een van de snelst groeiende schaduwbomen, treurwilg bomen kunnen zo groot als 10 meter groeien in een jaar. Met hun lage, neerhangende takken die een 'vallende' canopy te creëren, de treurwilg bomen vormen een uitstekende schaduwbomen die veel in de vraag. Door hun enorme omvang en de brede verspreiding, maar vegen takken, hebben deze bomen heb zelf een plaats in de religie en mythologie ook. Onmisbaar voor degenen die tuinieren liefde en hebben een grote tuin, treurwilgen worden gezocht voor hun schaduw en het vermogen om snel te groeien. Laten we nog wat meer treurwilg boom feiten te kennen.
Weeping Willow Tree Feiten
Structuur: Weeping Willow bomen hebben een korte stam met een brede verspreiding van takken die haar een brede, ronde kroon. De takken dragen lange smalle bladeren kunnen hebben witte of zijdeachtig ventrale oppervlakken. De sierlijke, glinsterende bladeren heeft gevonden vermelding in literatuur recht sinds de tijden van Shakespeare. It is één deciduous tree, een of the eerste trees to leaves in the spring and the last een to them lose during fall bear. Het glinsterende licht groene kleur van het blad geel in de herfst. Zij dragen zeer kleine, gele bloemen die bloeien in het vroege voorjaar. Ze hebben onopvallende witte vruchten en zaden die geproduceerd worden in de hele lente seizoen. De wilgen zijn tweehuizig bomen met mannelijke en vrouwelijke bloemen eraan katjes in afzonderlijke planten.
Groeiomstandigheden: Weeping Willow bomen niet erg kieskeurig als het gaat om bodemsoorten en zijn in staat om te groeien in verschillende soorten grond. Ze groeien in grote delen van Europa, Noord-Amerika en Azië. Maar hebben het liefst vochtige en koele omstandigheden, deze bomen zijn bestand tegen droogte heel wat mate. Treurwilg bomen als stilstaand water. They groeien goed rond vijvers, meren en vennen. In het geval er is een lastig gebied in het landschap waar water accumuleert, planten treurwilg bomen kunnen houden op het gebied schoon van stilstaand water. Ze groeien goed in de wijnbouwzones 4-9.
Gebruikt: De treurwilg bomen zijn vooral gewaardeerd voor versiering in de groenvoorziening. Echter, ze hebben een aantal geneesmiddelen en commerciële toepassingen ook. De schors van de treurwilg bomen belangrijk zijn voor hun medicinale en looien eigenschappen. De bast is een stof genaamd salicylzuur die gebruikt wordt om aspirine te maken. Het wordt ook gebruikt om geneesmiddelen maken die fungeren als een anti-inflammatoire agent. Ze hebben eigenschappen articulaire bloeden, brandend maagzuur en maagpijn kan behandelen. Het economische belang van de bomen komen voort uit het feit dat het hout wordt gebruikt om een ​​groot aantal producten zoals cricketbats, fluiten, meubels, dozen en fuiken te maken. Door zijn water absorberende eigenschappen, zijn deze bomen vaak aangeplant in gebieden waar ongewenste plassen accumuleren.
Mythes over Weeping Willow Trees
De grote hoogte en de lange afhangende takken die de dunne, glinsterende bladeren te dragen hebben geleid de treurwilg wordt omringd door verschillende mythen en legenden. Volgens een populaire mythe wordt gezegd dat de treurwilg boom eenmaal stond rechtop en sterk. Maar de dood van een paar liefhebbers zo ontroerd het hart van deze bomen die hun takken hingen in de ellende en zou nooit meer opstaan. De slanke takken van de boom worden vaak geassocieerd met wezens zoals de slang. Bijvoorbeeld, in Griekenland was het een gangbare praktijk om wilg branches plaats in het bed van een vruchtbare vrouw met de overtuiging dat het zou lokken de magische slangen om haar te impregneren. Bepaalde inheemse Amerikaanse stammen zou plaatsvinden wilgen takken in de bedding van de pas getrouwde paren met het geloof dat het zou stijgen de kansen van de vrouw met een kind. Echter, is de treurwilg ook geassocieerd met mystiek en hekserij en toverij. De heksen bezem werd verondersteld te zijn gedaan uit de twijgen van de wilg.
Hoewel oorspronkelijk uit China, huilende wilg feiten als hun hoge aanpassingsvermogen hebben hen overvloedig aanwezig in Canada en de Verenigde Staten. Niet alleen zijn ze gekoesterd als een schaduw tuinplant, maar hun brede ronde kroon gemaakt van glinsterende bladeren stakingen een akkoord met de dichters en natuurliefhebbers ook.

No comments:

Post a Comment