Sunday, 29 January 2012

Het maken van uw huis een thuis

Door Deborah Lambeth
Ga naar een willekeurige boekhandel en kijk in de home improvement sectie en je boek na boek over het verfraaien van vinden, het ontwerpen, maken, bouwen, planten, enz. Gewoon surfen op het magazine sectie kan worden overweldigend-Better Homes and Gardens, huis en tuin, thuis, versieren, Martha Stewart scala aan tijdschriften, Southern Living, Houtbewerking, Log Cabin Homes, enz.-de lijst gaat maar eeuwig.
Gebombardeerd door al deze informatie, is hoe een persoon te maken en hun tehuis hun eigen? Ik denk dat het hebben van een overvloed aan ideeën is een goede zaak, omdat het helpt u te bepalen jouw stijl. Bent u een moderne stijl persoon die graag levendige kleuren? Ben je een meer aardetinten persoon die graag ingetogen en rustgevende kleuren? Of bent u een gemengde smaak soort persoon-waar je zowel levendigheid en rust uit?
De meeste decorateurs zal je vertellen dat je een centraal punt in elke kamer. Soms is dat eenvoudig bepaald door de vorm van de ruimte, of door de locatie van een vast object (open haard, raam, enz.) Andere tijden, het brandpunt moet worden gecreëerd. Decorateurs zal u ook aanmoedigen om te experimenteren met kleuren en denk buiten de doos. Een van de makkelijkste en minder dure manieren om uw huis jouwe te maken is schilderen. Schilderen is relatief eenvoudig. Behangen duurt enige vaardigheid, maar de meeste home improvement en behang winkels bieden lessen op schilderen en behangen. Alle vier de muren hoeft niet dezelfde kleur zijn. Het plafond hoeft niet meer wit zijn. Kleur en textuur kan een kamer groter te doen lijken of kleiner, afhankelijk van hoe je met beide. Donkere kleuren hebben de neiging om een ​​kamer kleiner lijken. Grote patronen niet goed werken in kleine ruimtes.
Kijk naar de dingen die je hebt verzameld over de jaren die hebben een speciale betekenis voor jou. Zijn er manieren waarop u kunt deze opnemen in uw decoreren regeling om uw ruimte te verbeteren? Soms gewoon veranderen van een frame op een foto kan opfrissen een saaie kamer. Groeperen en schaduwboksen items kunnen een grote impact hebben op de ruimte als presentatie van uw collectibles. Ga naar uw lokale kunst / ambachtelijke winkels, kunt u een aantal geweldige ideeën en ze bieden ook lessen, als goed.
Het belangrijkste ding over het maken van uw woning jouwe is het vastleggen van de essentie van wie je bent en geven dat in uw decoreren stijl. Niet vast komen te zitten in het denken dat je huis uit moet zien als iets op de Huis en Tuin kanaal of iets uit House Beautiful. Huis moet hebben, alle elementen van wat je leuk vindt in het leven. Uw huis moet een veilige haven te zijn van de buitenwereld, een plek waar je kunt de deur open en voel de vier muren belt u naar huis envelop die u en maken je blij dat je er bent.

No comments:

Post a Comment