Friday, 27 January 2012

Zelfgemaakte Christmas Ornaments

Met de Kerst seizoen nadert snel om de hoek, zal het binnenkort tijd om dek deze X'mas bomen en zweep van al die heerlijke recepten. 'Tis het seizoen vrolijke en tijd om te gaan' ho ho ho '. 'Tis de tijd voor decoraties, veel winkels en douchen geschenken op uw dierbaren.
Dit is het moment wanneer u een kans om creatief te krijgen! Er is niets beter dan zelfgemaakte decoraties of geschenken en het zorgt voor het persoonlijke tintje. Dus als het gaat om het verfraaien van uw kerstboom, kunt u beginnen met het personaliseren van het in uw eigen speciale manier. Het maken van zelfgemaakte producten is plezierig en ook krijgt de hele familie betrokken. Zelfgemaakte kerst versieringen zijn echt leuk om te maken en ook een warm gevoel te geven aan de kerstbomen. Deze warmte en de gloed die straalt rond het nooit kan ooit vervangen worden door opknoping ornamenten gekocht op de plank.
Laten we een snelle blik werpen op een aantal manieren om zijn zelfgemaakte kerstversiering:
Gebruik Mica tegels aan je familie foto's weer te geven! Het voorste gedeelte kan showcase van de foto waar de achterkant van de tegel kan worden ingericht met behulp van linten en papier, omdat de beide zijden zichtbaar zal zijn, zodra de tegel is opgehangen door een touw of een ketting. De randen van de tegels kan ook worden ingericht met behulp van gekleurd papier en satijnen linten. ; Breng die dozen vol kerstkaarten en showcase hen. Dit zal niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar zal je ook helpen om je goede herinneringen koesteren. U kunt knippen ze in verschillende vormen en hang ze op de boom! ; Als je echt moeilijk onder tijdsdruk, hergebruik van uw kerstversiering die werden gebruikt vóór het jaar. Kunt u regeldoorloop ze in kleurrijke glanzend papier of gebruik glitter lijm pennen aan het buitenoppervlak versieren. ; Deeg kan ook worden gebruikt om leuke en absurde vormen, die kan worden overschilderd zodra het droogt te creëren. Een beetje tijdrovend, die zij nodig hebben om goed te mal om het gewenste resultaat te bereiken. Meng het zout in het aan de insecten baai, die kan blijken een belemmering terwijl het droogt be behouden. ; Een paar sokken kan worden hergebruikt in een grote zelfgemaakte kerstversiering. Vul de voet van een witte sok en verdeel het in verschillende secties om de lichaamsdelen te definiëren. Gebruik een gekleurde string of stof voor sjaal; knoppen voor de ogen of schets pennen kunt dit ook doen de truc. Gewoon creatief! ; Trek die oude doos van de ongebruikte speelgoed bedrijf, en innovatief gebruik van maken. Kleine bruine beren en kleine poppen zal toevoegen aan de verblinding de kerstboom. ; Gebruik uw oude sieraden items zoals lange kettingen of kralen kettingen en drapeer ze rond de boom. ; Probeer uw sieraden zo glitterende mogelijk te maken. Gebruik de top van een aluminium blikje en punch enkele ontwerpen in. Hang hem met een lint! ; Food items zoals koekjesdeeg kan ook worden gebruikt om innovatieve zelfgemaakte sieraden te maken. Roll enkele gekoelde koekjesdeeg en snijd een aantal mooie vormen. Een klein gat moet worden gemaakt, op de top van elk een. De cookies kunnen vervolgens worden gebakken. Once bakken, decoreren met chocolade hagelslag. Bij drogen, gebruik een koord en hang ze op! Een belangrijk punt, zorg ervoor dat je ze niet eten, al in een te gaan omdat een kale kerst boom niet zal kijken ook aantrekkelijk!

No comments:

Post a Comment