Saturday 21 January 2012

Gebed voor Bruiloft Receptie

Als je een paar van het geloof, wilt u misschien een of meer gebeden op te nemen in uw bruiloft receptie. Als God is een belangrijk onderdeel van je leven, waaronder een huwelijksreceptie gebed kan veel Toevoegen betekenis aan de viering. Terwijl de volgende zijn een paar opties, is het het beste als je ze gebruiken als monsters en vormen een gebed voor huwelijk receptie, op uw eigen. Tijdens het schrijven van je eigen gebed, zitten in een rustige plek, sluit je ogen en converseren met uw God. Zodra u klaar bent, noteer een beknopte versie van dit gesprek en hem vervolgens in een gebed frame. Maak je geen zorgen hoe het uitpakt, voor de beste gebeden uit het hart.
Huwelijksreceptie Gebeden
Gebed voor de paren; Heer, wij danken u voor 'Susan' en 'James'. Ze zijn een geschenk en zegen van u, en hebt gevuld ons leven met liefde en vreugde. Heer, heb je gezegend Susan met een eerlijke, zorgzaam geest, en een grote liefde voor jou. Vader, blijven op te stellen haar dichter bij u, en kunnen ze blijven geven eer je al de dagen van haar leven. Heer, ik dank u voor uw beschermende hand over James door de moeilijke momenten in zijn leven. In een leven vol strijd, hij had altijd het gevoel je liefdevolle aanwezigheid en blik op hem. Wij weten dat uw liefde voor hen groter is dan dat van de liefde van een ouder. Heer, wij danken u voor hen de gave van elkaar. Moge hun liefde voor elkaar te groeien elke dag. Kan ze altijd laten zorg en aandacht voor elkaar, het delen van vreugde, verdriet en lasten. Kunnen zij altijd waarderen elkaar, en wanneer dat nodig is, vergeef elkaar, zoals u hebt dus vrij vergeven. Vader, hen te beschermen tegen het kwaad van deze wereld, tegen het kwaad van de verleiding. Heer, in moeilijke tijden, zegen ze met je kracht, voor uw genade alleen is voldoende voor hen. Mogen zij leren om van u afhankelijk zijn en u op zoek naar begeleiding. Heer, wij vragen u om hen te zegenen met kinderen, die ze zal brengen in de weg. Heer, wij geloven dat uw plan voor hen is beter dan alles wat ze ooit had kunnen voorstellen. Vragen wij u te blijven zegenen en hen te beschermen via hun tijd op deze aarde, tot ze herenigd met u in uw hemelse koninkrijk. Heer, vul hun harten met liefde voor al uw mensen en kunnen zetten ze altijd uw testament boven alles. Wij maken dit gebed in Jezus naam, Amen.
Ik heb dit geschreven gebed voor een paar die ik ken. Ik zou u adviseren om de nodige wijzigingen, inclusief informatie over het bruidspaar plaats te maken. Dit gebed moet gezegd door een persoon die is dicht bij het paar.
Gebed door het echtpaar; Vader, wij danken u voor dit leven en voor de gave van liefde, die gevuld is onze harten met vreugde en blijdschap. Wij loven en danken u, Heer, voor alle proeven en vreugde die u ons heeft gezegend. Mold onze harten Heer, dat we kan elke andere liefde met een liefde die is als Jezus liefde voor ons: patiënt, respectvolle, begrip, eerlijk, vergevingsgezind en soort. Vragen wij u om onze vereniging te zegenen en helpen ons te blijven voor altijd vast aan onze geloften, die we naar elkaar, en u, Heer. Mogen wij er altijd zijn voor de andere: een partner om te luisteren en aan te moedigen, een schuilplaats voor de storm, en vooral, een krijger in het gebed. Vul ons dagelijks met verse opvulling van uw Heilige Geest, zodat wij kunnen leven met het doel van het volgen en u te dienen. Kan ons leven samen te brengen glorie aan u, onze Verlosser, en een getuigenis van uw liefde. Amen.
Gebed voor het eten; Heer Jezus, we danken u voor deze heerlijke maaltijd en gemeenschap u ons gezegend. Heer, ik dank u voor altijd voorzien in ons, en zegen dit eten en als degene die voorbereid. Mogen wij nooit vergeten degenen die willen en nodig hebben en kunnen onze ogen en onze harten alert te zijn en onze handen open om te geven vanuit de overvloed u ons gegeven hebt. Zoals we brood breken, samen onthouden we je offer en weet dat je onder ons. Amen.
Hebben een grote gelegenheid zoals een bruiloft gaan van een leien dakje is zeker iets om dankbaar voor, dus inclusief een dankgebed voor de bruiloft receptie is volkomen logisch. Je zou kunnen gebruiken een aantal van deze gebeden zoals ze zijn, idealiter echter, moet je opnemen details die maken het geschikt is voor uw receptie. Je zou ook kunnen starten of volgen met een gospel song, dat zou meer betekenis.

No comments:

Post a Comment