Monday 9 January 2012

Natuurlijk rood haar: kleuren en stijlen

Natuurlijk rood haar was een populair onderwerp bij de Pre-Raphaelite kunstenaars. Natuurlijk rood haar mensen zijn van oudsher gedacht worden hete getemperd, verraderlijk en mensen die problemen veroorzaken. Stage schurken meestal versierd rode pruiken in de middeleeuwen. De beroemdste onder hen waren Shylock and Mephistopheles in Grattan's Faust, 1842.
Natuurlijk rood haar mensen zijn vaak afstammelingen van de Denen, de Schotten, of de Spaanse zeilers van Armada. Er wordt gezegd dat koningin Elizabeth I van Engeland was een rood hoofd. Dus rood haar werd een fashion statement onder vrouwen in het Elizabethaanse tijdperk. Vandaag is het bijzonder in verband met personen, gelegen in het Verenigd Koninkrijk en in Ierland.
Rood haar trekt veel aandacht. Jonge vrouwen kunnen genieten van de aandacht, maar als je graag een beetje onopvallend geworden, dan mag u proberen een andere kleur en stijl te geven aan uw rood haar.
Rood haar kleuren en stijlen; Natuurlijke rode koppen hebben een array van kapsel stijlen en ideeën om een ​​nieuwe look te kiezen. U kunt dragen je natuurlijke rood haar lang of kort. U kunt proberen een aantal brutale, korte kapsels like Molly Ringwals. Kunt u uw haar lang en recht like Lindsay Lohan. Golvend en krullend haar gaan goed met natuurlijke rode haar. Scheermessnit haren en franjes ook geweldig uitzien op de rode hoofden. Asymmetrische bob maakt golven in de modewereld en ziet er fantastisch op rood haar. Rode koppen kunnen komen altijd met nieuwe looks dat goed gaat met hun kleur.
There zijn vele haarkleur ideeën om natuurlijke kleur rood haar. Indien u wilt uw natuurlijke kleur rood haar, kunt u kiezen voor kleuren als chocolade bruin. U kunt zelfs proberen as kleur die de rode toon zal neutraliseren. Je zult eindigen met een 'as bruin' haarkleur schaduw. U kunt zelfs gaan blond. Probeer een haarkleuring zwart met blonde strepen. Het zal je awesome kijken.
De niet-rode koppen kunnen kiezen voor natuurlijk ogende tinten of levendige rood-tinten. Bij de keuze van haarkleurmiddelen, houd je huid in het achterhoofd. Subtiele rode accenten zijn niet altijd zichtbaar op donkere haar of huid. De verschillende tinten rood kunt u kiezen uit zijn gember, roest, bordeaux, Auburn, koper, etc. U kunt altijd op zoek naar professionele hulp om u te helpen de juiste rood haar schaduw.
U bent een van de gelukkige paar een natuurlijke rode haar. Slechts 2% van de wereldbevolking heeft rood haar. Jij kan zorgen van uw natuurlijke rood haar en versterken is het kleur. Shampoo en conditie van je haar regelmatig. U moet giet cranberrysap op uw haar en werk het hele haar. Bedek je haar met een douche-cap voor 15 tot 20 minuten. Spoelen met gewoon water en stijl zoals gewoonlijk. Dit zal de natuurlijke rode haar.
Toe te voegen een meer levendige uitstraling aan uw rood haar, van toepassing een eetlepel bietensap tot drie kopjes water. Goed laten weken in het haar. Spoel het haar grondig en droog.
Rood haar wordt nooit grijs direct. Het blijkt aan een zandige schaduw en over een periode van tijd kan het grijs. Natuurlijk rood haar is een exotisch element dat u geërfd. Pronken met je schoonheid te experimenteren met verschillende stijlen. Rode hoofden wordt gedacht dat ze intelligent, vrolijk, energiek en gepassioneerd. Have fun schilderen van de stad rood met uw 'rode lokken'.

No comments:

Post a Comment