Monday 9 January 2012

Trendy Teen Kleding

Stroll door de gangen van any happening college en bent u gebonden om getuige te lasten van de jongeren in hun beste kleding gekleed, met vrienden of haastig uitwisselen van notities chatten. Helder blauw baby and roze, sportief jackets and bandana's, zoemende mobiele telefoons en hot dogs in de hand. Een scène die zo uit een stripboek Archie, deze wannabe Veronica Lodges en Reggie Mantels besteden veel tijd en geld om de hipste kijken in het college te beveiligen. En natuurlijk zijn er ook de Betty Coopers, die altijd geloven in het vervaardigen van hun eigen creaties aan op een lijn blijven met de rest van de groep.
Nou, de weg terug, Riverdale had zijn eigen set van problematische kinderen en jongeren zoals Veronica splurging op designer ensembles. Maar tieners vandaag, zijn niet significant veranderd in hun denken als het gaat om trendy kleding. Dit is het tijdperk, toen 'knappe' is van het allergrootste belang. Nieuwe vriendschappen en de noodzaak te worden aanvaard in de verschillende groepen en culturen soms maken de tieners, bewust van hun uiterlijk en gedrag.
Veel van zorgvuldige planning vereist is voor een trendy tiener kledingkast aan de verschillende stemmingswisselingen wedstrijd, kan een tiener waarschijnlijk. Er is niets erger dan een kast gevuld met dingen die je kan echt niet dragen. Daarom, voordat je winkel, neem een ​​voorraad van wat er momenteel draagbaar in je kast en hoe de nieuwe toevoegingen zou daadwerkelijk helpen bij het verbeteren van hen. Als u te veel T-shirts, kunt u dit doen zonder sportief de schattige, Lil 'een op het rek. Doorgeven aan voor een geweldige jas misschien, om de eentonigheid te breken!
Enkele basisprincipes in de trendy tiener kleding:; Vintage Blue jeans:; Jeans zijn eigenlijk de volgende skin voor alle teenyboppers. En als ze blauw zijn, zijn ze zeker een hit met de drukte. Het beste ding over een goede paar jeans, is dat ze niet nodig altijd scherp en nieuw. Een paar oude heeft de hele houding als het een vervaagde stonewashed look. Een paar onderwerpen die hier en daar, voegt uw eigen kenmerkende stijl aan. Zodra u weet dat uw probleemgebieden, kunt u uw keuze maken uit te strekken, skinny leg jeans, boot snijdt, baggy jeans (op de lijnen van een lading), Capri, enz. Blauw, zwart, gestreept of gebleekt, je jean kan worden gedragen om hogeschool of afgezwakt naar beneden met een basis wit shirt voor dat de campus interview.
Jumpers / Truien:; Ideaal voor zowel jong gals als jongens, kunnen jumpers houden u warm op een kille ochtend en kan gedragen worden over een tee of samen met een shirt. Verkrijgbaar in effen kleuren of patronen, truien bieden een goede pasvorm, zonder echt te oncomfortabel strak. Een perfecte match voor uw blauwe spijkerbroek, kijk voor een met verschillende snij-en lijnen. Een schoorsteenverlenging hals, een diepe V-hals of een flexibele hals die kunnen worden gemanipuleerd in een off-shoulder in heerlijke rode ruby ​​of nuchter beige en bruin er zeker van kunt draaien de hoofden van velen. Basiskleuren als blauwe, zwarte of bruine in staat zou stellen om uw jumper te combineren met verschillende outfits ten opzichte van de gestreepte Amerikaanse tegenhangers, die het gebruik ervan zou beperken.
Flirterige rokken:; Versleten lang of kort, rokken zijn een nietje item in elke modebewuste tieners kast. Micro minis gaf een enorme ego impuls aan de meiden die het aandurfden om een ​​beetje rebels. Bieden om direct een manier om die datum voor de prom nacht te krijgen zijn, de minder avontuurlijke combineerde ze met helder roze en zwart legging and korte tankers, om zo niet te worden achtergelaten. Naast from micros, de buis rok is ook een erg basic item, die figuur knuffelen, en kan verschillende looks als nodig is. For gals die zich bewust zijn van hun panty's, zou een A-lijn gesneden voor de rok wonderen verrichten. Het kan precies bij je passen in de taille en zacht naar beneden vallen, net onder de knieën. Langbenige lasses snel binnenlopen voor de asymmetrische vorm, met een conische punt op een zijde.
Dainty Jurken:; Geen prom night ooit zou niet compleet zijn zonder die droom jurk die zou je voelen als een prinses, op zoek naar haar prins. Een fundamentele zwarte jurk een zegen zou zijn in wanneer je moet gaan party hoppen vermomming. Als knie lengte, het ziet er geweldig uit met jeans of leggings. Voor diegenen die een paar extra bucks kan jurken gaan dan zwart in vet rood of ondeugend roze kelderen decolletes en backless outfits zijn een enorme no-no als je echt op de zwaardere kant. In feite, kunt u een afgezwakt nog aantrekkelijk uiterlijk, met een off schouder jurk of combineer de lage hals stuk met een stijlvolle schouderophalend of stola. Langbenige gals kan sport korte nummers.
Enkele manieren om je outfit te accentueren:
Big bezaaid, metallic ceintuurs, chunky sieraden, kortgeknipte jassen of haalt zijn schouders op, heldere knapzakken die royale op ruimte, trendy en sportieve caps of zelfs een polsband een lange weg te uw houding bepalen door je kleren te gaan. ; Als u love it, rippen. Gewoon kies je oude jeans en begint zich creatief te zijn. Snijd aan de onderkant en voorzichtig de draden te trekken naar de gerafelde look houden. Of knip de stof op verschillende plaatsen voor de strategisch geplaatste gaten. Ontvang een bevriende kunstenaar om wat graffiti te doen op uw denim in plaats van uw buurman muren. ; Solid gekleurde of gestreepte beenwarmers gedragen kan worden aan uw college over je gewone broek. Het beste ding over dit item is dat het kan thuis gemaakt worden. Het kan gaan zelfs helemaal tot aan je knieën. De sportieve uitstraling definitief kan worden gebracht in de klas. ; Krijg je een effen wit shirt en als je goed bent in het schilderen, het finaliseren van een ontwerp en verf het met je eigen handjes. Een vlinder, een roos of zelfs uw favoriete rockster kan elke fundamentele witte overhemd of T-shirt om te zetten in een meesterwerk. ; Trendy kleding tiener heeft geen beperkingen in termen van de creativiteit. Lopen evenwel beperkt uw uitgaven en innovatieve zonder te breken in uw spaarpot te zijn. Dit is het moment waarop je echt kunt experimenteren met verschillende stijlen voor verschillende gelegenheden-het een vakgebied dag op school een leuke reis of zelfs een schommelende partij. Houd uw smaak simpel, maar streven naar het beste!

No comments:

Post a Comment