Saturday 28 January 2012

Instructies voor het maken van gordijnen - Hoe Gordijnen naaien

Mensen kopen meestal gordijnen van stoffering winkels en missen op een of de andere kenmerken, zoals een goed ontwerp of kwaliteit. Ze moeten kiezen uit een beperkt bereik en dus tot een compromis over een paar essentiële kenmerken van gordijnen. Als alleen mensen zouden volg de instructies voor het maken van gordijnen, zullen zij weten hoe gordijnen naaien zonder professionele kennis over.
Als je naar gordijnen kopen, vaak je valt in een dilemma over welke te kiezen, omdat je misschien uiteindelijk wens de stof van de ene, terwijl het patroon van een ander. You intens willen de beste kenmerken hebben in een gordijn. Nou, er is slechts een persoon die kan voldoen aan uw wens, en die persoon is niemand anders dan u zelf! U hoeft alleen maar weten hoe ze de gordijnen naaien en je zal als je volg de onderstaande instructies gegeven voor het maken van gordijnen weten.
How gordijnen naaien, Instructies voor het maken van eenvoudige naai gordijnen zijn uiterst eenvoudig. Elke persoon met een basiskennis van de naald het werk kan maken van goede kwaliteit gordijnen in geen tijd. Het is altijd beschouwd als het verstandig om het venster metingen mee te nemen, terwijl u naar de weefsels te kiezen voor uw gordijnen. Met behulp van een meetlint, meet en noteer de hoogte en breedte van het raamkozijn end-to-end. U kunt ook gebruik oude kleren aan kleurrijke gordijnen te maken door het doen van wat lappendeken. Hebben een ruwe schets in je gedachten over hoe je de uiteindelijke look te zijn, zodat de stof kan worden gekozen en dus genaaid.
Stap 1: Na het besluit over een patroon voor uw gordijn, markeer het punt waar de boor moet worden gedaan met een marker. Gebruik een lichte marker, in het geval je nodig hebt om veranderingen in de markeringen te maken.
Stap 2: Voor het naaien van gordijnen for Franse deuren of ramen Franse, zal de gordijnen open in het midden, zodat de stof geknipt in twee gelijke stukken maatregel. Tijdens het snijden, in gedachten houden dat een centimeter of twee extra ruimte langs de randen voor de zomen verlaten. Als het een normale deur of raam, laat de stof materiaal geheel, zoals het is.
Stap 3: Als u wilt een voering naaien aan de achterkant om de gordijnen dik, snijd de voering van dezelfde lengte als die van het gordijn stukken en zet ze samen met hun gewone of niet-bedrukte kanten op elkaar. Als u niet wilt voeringen voor uw gordijnen, slaat u deze en volg de volgende bod.
Stap 4: Nu machine-Naai de beide materialen aan de grens op een naaimachine, zeer dicht bij de randen.
Stap 5 Vouw de randen ten minste de helft inch naar achteren (richting de niet-bedrukte kant) langs drie zijden en zoom naaien op de naaimachine, het houden van een korte zijde ongenaaide. Als u wilt draperie weights toe te voegen aan de onderkant van het gordijn, laat dan de andere korte kant en ongenaaide.
Stap 6: Nu naargelang de gordijnroede je hebt, kunt u haken voor uw gordijnen of u kunt een continue lus te maken door het vouwen het bovenste gedeelte van het gordijn naar achteren en naai het. Voorafgaand echter aan het naaien, rol het bovenste deel van het gordijn rond de stang en maak de markeringen, zodat de stang makkelijk kunnen schuiven in.
Stap 7: Als je wilt haken voor de gordijnen, zijn er twee alternatieven: een kant-en-klare haken en andere van de haken uit gordijn doek te met knoppen. Kant en klare kunststof of stalen haken zijn verkrijgbaar in de markt. Voor knoppen haken, naar de volgende stap.
Stap 8: Voor deze, kunt u extra stof materiaal nodig voor het uitsnijden van de riemen van. Snij gelijke grootte bandjes. Het aantal riemen zal afhangen van de breedte van de gordijnen. Naai de knopen aan de ene kant ervan. Nu naai deze banden op de niet-bedrukte kant van het gordijn op gelijke afstanden.
Stap 9: Zorg knoopsgaten aan de bovenkant rand van het gordijn naar gelang van de grootte van de banden en de afmetingen van de knoppen. Door het aanpassen van de positie van de knoopsgaten, kunt u de hoogte van het gordijn van de grond.
Stap 10: Wanneer stiksel de onderkant en naai de draperie gewichten op de niet-bedrukte zijde, zeer dicht bij de rand. Na het naaien de gewichten over de gehele lengte, vouw de onderste rand naar achteren en naar behoren naaien.
Voor in de douche als het maken van douchegordijnen, is de procedure dezelfde als hierboven, met uitzondering van stap 3 en stap 4. Ook moet u een plastic stof voor de gordijnen te selecteren. Uw mooie huis-genaaid gordijnen klaar zal zijn binnen een dag, als de instructies voor het maken van gordijnen worden gevolgd en alles wordt systematisch gedaan. U kunt versieren uw huis met mooie gordijnen als je eenmaal weet hoe je gordijnen naaien.

No comments:

Post a Comment