Friday 13 January 2012

Leder Motorcycle Jackets

Marlon Brando begonnen met de rebelse cultuur toen hij speelde in 'The Wild One'. En wanneer we praten over cultuur bedoelen we inspirerende een hele hoop coole wannabes die trok de leren jas en kwam in opstand, zij het zonder een oorzaak. Stijlvolle lederen motorjacks in combinatie met uber-coole Harley-Davidsons werd een vast onderdeel op de snelwegen. Hip fietsen, premium vesten gecombineerd met jeans van Levi's, dikke zilveren sieraden en getatoeëerde lichamen werden met trots getoond op alle prominente eten gewrichten en pubs.
Motorkleding uitrusting bestaat voornamelijk uit de helm, de motor jas, leren broek en laarzen. Gedragen, hetzij voor de bescherming of om een ​​fashion statement, hebben motorfiets leren jassen altijd al een belangrijke factor voor een hard-core fietser. Dit meest gewilde object populair is niet alleen met de mannetjes, maar ook met de vrouwelijke bendes ook. Hoewel de belangrijkste doelstelling van het motorrijden vistuig is altijd geweest om de bestuurder schild, heeft dit stuk vond zo veel takers slechts een zuivere 'biker-look' te krijgen.
Soorten van het gebruikte leder:
De 'korrel' van de leer is van het allergrootste belang. Het moet de beste vezel kracht, die op zijn beurt geeft de gebruiker een betere duurzaamheid en meer comfort. Uiteindelijk split leder, full-grain leer (ook bekend als naakte leer) en Nappaleer zijn enkele van de uiteenlopende soorten gebruikt om een ​​motor jas ambacht. De volledige-grain is de meest geprefereerde en ook de duurste. Het vereist een zorgvuldig proces, wat resulteert in een van de mooiste huiden worden gebruikt voor de jassen.
Probleemgebieden ontwerpen in leder motorjacks:; De meest voorkomende soort is met ritssluiting en multi-zak met vulling op de schouders en ellebogen, borst en rug. Veel pocket ruimte met een goede bescherming tegen de weersomstandigheden is de fundamentele hulpprogramma voor elke jas. Waterdichte lederen jassen, hoewel bekend is dat u te beschermen tegen de regen, kan niet echt vervangen praktische regenkleding. De dikte van de jas moet worden beschouwd omdat jullie deze belangrijke aankoop. ; Er zijn vele ontwerpen beschikbaar die gemodelleerd naar rockster Jon Bon Jovi en zijn stijl na te bootsen voor alle aspirant-rockers of misschien zelfs motorrijders! Dit jack komt met full-sleeve gewatteerde voering, veel accessoires, ritsen en knoppen aan de voorkant en een bescheiden riem. ; De klassieke motorfiets lederen jas wordt geleverd met volledige sleeve Rits gewatteerde voering en is subtiel in zijn / haar uiterlijk. De knoppen en ritsen zijn verborgen en geven een zeer nette en schone uitstraling zonder alle poespas en franje! ; Een andere klassieke verscheidenheid van de jas is verkrijgbaar met voor-en achterzijde openingen. Dit helpt om de luchtstroom te bevorderen. De voorkant en achterkant vitrines leather vlechten. ; Er zijn ook lederen jassen die mini kraal emblemen op de schouderbladen functie. Gecombineerd met leer franjes en voorste lap zakken, dit zeker wordt het een uniek stuk zelf is. ; De dames liggen niet ver achter. Zij kunnen pronken met de biker look met enkele van de heetste modellen die vandaag beschikbaar zijn. Kenmerken omvatten snap down kraag die kan uitlopen tot aan de taille met multi zakken op de buitenkant als het interieur. Padding voor de mouwen en ook de achterkant is vereist voor extra bescherming. ; De dames kunnen hun tevens een keuze maken uit de retro-stijl van jassen beschikbaar. Deze jassen, gemaakt van retro bruin leer met voor-en achterkant vlechten, elastische zijkanten en bezaaid riemen zijn een instant hit met de meiden verlangen naar avontuur. ; Je kunt zelfs een custom-made lederen motorjas. Vurige ontwerpen kunnen sieren de rug of geborduurd op uw persoonlijke stijl statement te maken. Ongeacht het motief, kies een die het beste toont uw karakter! ; Zodra u uw match gevonden, dan wordt het tijd de wegen raken met de gemiddelde machines en een echte Highway Star.

No comments:

Post a Comment