Saturday 28 January 2012

Moeten Schoenen voor elke vrouw

Marilyn Monroe zei ooit, ik weet niet wie de uitvinder van hoge hakken, maar alle vrouwen zijn hem heel veel. Marilyn Monroe zeker hield haar schoenen en dat doet elke vrouw op het gezicht van de planeet. Vraag een willekeurige vrouw, en zij wil alleen maar zeggen een vrouw cant hebt te veel schoenen, en in weerwil van dat er geen extra ruimte in haar kast zal ze nog gaan winkelen voor schoenen. Dus het is makkelijk om te zeggen dat vrouwen en schoenen een lopende liefdesrelatie hebben. Maar er zijn een paar schoenen die een essentieel in de kast van elke vrouw, deze zijn:
Lage hakken zwarte pumps - dit is de little black dress in de schoenen, de schoen die past bij elke outfit en elke gelegenheid. Elke vrouw moet een paar lage hakken zwarte pumps die ze kan slip op wanneer ze nodig heeft om te gaan voor een causaal diner, een begrafenis, een zakelijke bijeenkomst of zelfs een kind ouderavond. Dit is perfect voor die momenten waarop je verward bent of u moet flats slijtage, of schiet de hoogte in strappy stiletto's, dit zijn de tussen schoenen.
Neutraal Pompen - zoals roze is het nieuwe zwart in de kleding, eveneens een neutraal gekleurde paar pompen is perfect voor elke outfit, want zoveel als we beweren dat zwarte gaat met alles, is het niet. Een paar pompen in een neutrale kleur, zoals beige of zelfs tan kan worden gecombineerd met elke outfit. Vergeet niet dat wit is niet neutraal.
Semi-casual flats - Er zijn dagen waarop je wilt gaan casual, maar niet zo nonchalant als sneakers of slippers, wat doe je dan? Dit is waar de semi-casual platte komt in beeld. Ideaal zijn de ballerina's die kunnen worden getrokken van met rokken, jurken, jeans, broeken en bijna elke outfit.
Zwarte schoenen met hoge hakken gekleed - de perfecte schoenen chic moet zwart, strak, niet strappy maar niet te grof. Een perfecte combinatie kan zijn van een stiletto hakken open tenen zwarte pumps, maar ze uitstralen sex-appeal en kan worden gecombineerd met een dramatische zwart, rood en zelfs witte avondjurk.
Metallic hooggehakte sandalen gekleed - nu zijn dat je de zwarte geklede hakken, wat je nodig hebt is enkele glamour toe te voegen aan je garderobe. Dit kan gedaan worden door een paar hoge hakken metallic sandaaltjes. Ze kunnen zilver of goud worden ofwel afhankelijk van de kleur van de kleding in je garderobe. Idealiter zilver gaat met de meeste zoals blauw, wit, zwart en zelfs rood. Maar goud is beter geschikt voor bruin, beige en bruin gekleurde kleding.
Alledaagse schoenen - dit zijn de schoenen die je op wanneer je wilt wat comfort, het verschilt voor mensen afhankelijk van hun niveau van comfort. Het zou kunnen zijn platte sandalen, ballerina's, slippers of zelfs sneakers.
Sneakers - dat iedere vrouw moet hebben het perfecte paar sneakers die ze kunnen trekken als ze genoeg heeft om te gaan voor picknicks, wandelingen in het park of voor speeltijd met kinderen. Sneakers niet zeggen dat ze saai te zijn, kunt u kiezen uit een breed scala van deze dagen. Zo is de retro hoge top voor u of de fundamentele Nike sportschoen?
Kniehoge laarzen - elke vrouw moet zelf een paar laarzen. Idealiter zou de laarzen moet knie hoog en in het zwart, deze kunnen gepaard met jeans, rokken en zelfs jurken worden. Als je iets meer willen stijlvolle kunt u kiezen laarzen met een naaldhak.

No comments:

Post a Comment