Monday, 23 January 2012

Venster Behandelingen voor glazen schuifdeuren

Valerie en Rotan was nooit gelukkiger, het leven was goed voor hen en zij werden uiteindelijk verhuizen naar hun eigen huis. Valerie uren overgieten ontwerpen magazines en websites, aan het uitzoeken wat zou het decor compliment. Toen ze eenmaal hadden alle informatie met haar, ze verzamelde haar kaarten en stapte in haar auto en begonnen aan haar reis van het vinden van de juiste venster behandeling voor de glazen schuifdeuren thuis.
Schuiframen en deuren doen functioneren als een aantrekkelijke en efficiënte methode te laten licht en lucht in uw huis, maar als niet esthetisch gedaan zou zeker blijken een doorn in het oog zijn.
Er zijn twee factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van de juiste venster behandeling voor glazen schuifdeuren - het eerste ding is hoeveel verkeer de deur oorzaken en de volgende hoeveel licht u daadwerkelijk wilt ontvangen in de kamer.
Hier zijn een aantal stijlvolle en functionele raambekleding opties:; gordijnen en gordijnen:, dit is een optie die nooit meer uit gaan van stijl en kan gebruikt worden als een goed leven de behandeling. Een rijke en luxe uitstraling kan worden toegevoegd aan een kamer alleen met behulp van traditionele gordijnen. Als je net als de casual look dan kun je kiezen voor het tabblad-top gordijnen. Gordijnen en vitrage have voordelen ook als eens de gordijn staven zijn opgehangen zij gemakkelijk kunnen worden veranderd van het ene seizoen naar een ander of een keer per jaar. ; Gordijnjaloezieën; Fashion is binnengedrongen venster behandelingen ook. Verticale jaloezieën zijn nu beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren en stoffen. Er zijn verticale jaloezieën geven waaraan de rieten have, deze maar dure kunnen worden gekocht want ze bieden een mooie en dure look. ; Verticale Cellular Shades; Een vertiglide schaduw is een zeer populaire optie. Deze hebben lijken op de traditionele horizontale cellulaire tinten, maar de toegevoegde eigenschap is dat ze aan de kant. ; Plantation Shutters; Als u graag een klassiek, tijdloos en strak uiterlijk voor schuifdeuren zijn, dan plantation shutters zijn alleen voor jou! Deze behandelingen kunnen worden aangepast aan verschillende eisen die eventueel uit de beperkingen zich voordoen, zoals gebrek aan ruimtepak. ; Shoji schermen; Net als de naam al doet vermoeden, Shoji schermen bieden een unieke look die een Aziatische stijl. Een paar ontwerpers experimenteren met behulp van rijstpapier met de glijdende Shoji schermen. Dit venster behandeling biedt gefilterd zowel licht als privacy. ; Bamboo Shades, natuurlijke en chique dat is wat bamboe tinten zijn! Deze kunnen worden gebruikt om een ​​stijl van het eiland te bieden. Een optie is om twee aparte jaloezieën hangen voor elk de helft van de schuifdeur of je zou kunnen gaan voor een grote schaduw voor het hele venster. Wanneer u het tinten geïnstalleerd, ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte boven de deur voor de schaduw op te rollen en laat de deur om open te blijven. ; Horizontale schuifpaneel Track luiken; Als u wilt lichtregeling, dan is de horizontale schuifpaneel track blinds zijn een goede optie. Deze venster behandelingen zijn beschikbaar in geweven hout of met moderne zonne-scherm materialen. , Dubbele horizontale jaloezieën, horizontale jaloezieën die zijn geïnstalleerd over de twee panelen van uw glazen schuifdeuren kan worden gebruikt als een venster behandeling. Hoewel de keuze van zonwering, kies degene die het hoofd laag rails die gemakkelijk te installeren en gelijk met het glas toe te voegen is. Behulp van deze methode zal een manier om de toegangsdeur schaduw te verhogen, terwijl de secundaire schaduw verlaagd.

No comments:

Post a Comment