Tuesday, 17 January 2012

Schilderen van een aluminium boot

Aluminium boten zijn de meest populaire keuze vanwege hun lichtgewicht en duurzaamheid. Voor een goede handhaving van de aluminium boot, is het nodig om het te krijgen geschilderd. Als aluminium is een metallic stof, de taak van de schilderkunst wordt een beetje uitdagend. Het kan echter gemakkelijk worden gemaakt als je weet de juiste vaardigheden voor het schilderen van een aluminium boot.
De voorbereiding van Surface
Dit is de meest essentiële stap van het schilderen van een aluminium boot. Een goede voorbereiding van het oppervlak van de aluminium boot zal geven u een goede lak. Plaats het aluminium boot op een paar schragen op dezelfde manier wordt bewaard, wanneer in zwevende toestand. Bij bewaring in een positie boven de grond, dan werken op de boot makkelijker.
Zodra deze is goed geplaatst is, beginnen met het schuren van de boot. U kunt gebruik maken van een draagbare elektrische schuurmachine voor dit doel. Of anders, een blok hout of een vel schuurpapier zijn de andere twee opties voor u beschikbaar. Het zal handig zijn voor u om te star schuren de binnenste gedeelte van de boot en daarna de boot overturn om zand de buitenkant gedeelte. Schuren is gedaan om alle losjes gebonden oude verf te verwijderen van het oppervlak van de boot. Als u vindt dat sommige hoeveelheid verf is achtergebleven, niet de moeite aangezien het niet de verf baan beïnvloeden. Zelfs de krassen ontstaan ​​als gevolg van schuren in de doofpot verdwijnt als je eenmaal de boot verf. Als u het schilderen van de aluminium boot voor de eerste keer, dan kunt u deze stap overslaan.
Na het schuren, schoonmaken van de boot grondig met water en zeep oplossing is een must. Scrub van het lichaam van de boot krachtig met een harde borstel om zich te ontdoen van het puin. Was vervolgens de boot af met een waterslang uitgerust met een power spray. Dan is de boot grondig te worden gedroogd voordat u de verf.
Toepassing van Primer
Selecteer een primer die geschikt is voor toepassing op metaal. Normaal gesproken is op olie gebaseerde primer gebruikt op aluminium boten. Het is altijd aan te raden om de primer mix met een verfverdunner in de verhouding van een pint in een gallon primer. Dit wordt gedaan om de kleine krassen die werden veroorzaakt door schuren te verbergen. Primer kan worden toegepast met behulp van een kwast, roller of spuit. Voor het verkrijgen van de beste resultaten, moet verfspuit worden gebruikt. Ten eerste gelden de primer op de binnenkant van de boot en goed laten drogen. De turn de boot op zijn kop om primer gezet in de buitenste muren van de boot. Het duurt een lange tijd voor de primer volledig opdrogen. Daarom, laat de boot onaangeroerd 10 tot 12 uur.
Toepassing van Paint
Ongeacht de kleur van de verf die u kiest, is het duidelijk moet je een waterbestendige verf te gebruiken. Zoals gebruikelijk, moet het schilderwerk worden verdeeld in twee secties. Ook hier het spuiten van verf is de juiste keuze, maar u kunt een roller of een borstel te gebruiken als u wilt. In de eerste plaats van toepassing, de aluminium boot verf op de binnenkant van de boot, laat het opdrogen en dan de verf laag op de toepassing buiten de boot. Het is raadzaam om twee lagen verf gezet om de juiste tint van de gekozen kleur verkrijgen. Dan is een grondige opdrogen van de verf is een must voordat u doorgaat naar de volgende stap van de toepassing van een transparante laag. Het wordt toegepast op dezelfde wijze als de verf en primer met behulp van een spuitmachine. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de bescherming van het geschilderde oppervlak tegen krassen en verschillende weersomstandigheden. Toen de blanke lak opdroogt, uw boot is klaar voor gebruik en u kunt het in het water.
Je kunt zien dat het schilderen een aluminium boot is een eenvoudige taak en kan een aantrekkelijke look te geven aan de saaie en vervelende aluminium oppervlak van de boot. Het beste deel over het schilderen een aluminium boot is dat als je verf er eenmaal, dan kan duren zo lang als tien jaar. Dus ga je gang en verf die boot van jou, en ga om te genieten van uw boot ervaring zonder spanning en alle ontspannen.

No comments:

Post a Comment