Sunday 15 January 2012

Tafelkleden

Om een ​​ongeïnspireerde ziel een tafelkleed misschien een stukje weefsel bedoeld om de dure tabel uit het morsen van vloeistof, maar in werkelijkheid een tafelkleed te redden is veel meer dan dat. Met een kleine investering in iets eenvoudigs als een tafelkleed, kunt u niet alleen een mooi gedekte tafel in de buurt zitten, genieten van een maaltijd verheugend, maar ook pracht en praal toe te voegen aan uw leefruimte. Dus wat heb je nodig om te kijken in wanneer u probeert om een ​​ideale tafelkleed te vinden?
Weet je tafel grootte; Bepaal de breedte en lengte van je tafel. Maatregel uw tafel van begin tot eind. Noteer de metingen zowel in inches en centimeters omdat verschillende merken gebruiken verschillende middelen om de grootte te bepalen. Vergeet niet om te controleren of het tafelkleed die u koopt is voor een vierzitter of een zes-persoons tafel, als je niet wilt blijven worstelen aanpassing van de plint later. Tafelkleden soms hangen te ver over de korte uiteinden of net passen in de lengte van de tafel, en dit kan de schoonheid bederven.
Beslissen over de vorm die het beste past bij uw tafel; tafelkleden zijn meestal beschikbaar in verschillende vormen: rechthoekig, ovaal, rond en vierkant. Elke vorm komt in veel verschillende maten, dus zorg ervoor dat uw tafel te meten. Ronde tafelkleden zien er goed uit alleen op ronde tafels. Probeer niet ze te gebruiken voor vierkante of ovale tabellen. Ook zijn vierkante tafelkleden het algemeen ontworpen voor vierkante tafels pasvorm die plaats bieden aan maximaal vier personen. If u een zes-acht-persoons tafel, zorg ervoor dat de vraag of een rechthoek of ovaal vorm zal men uw tafel past.
Kiezen van de juiste stof; Terwijl de selectie van de stof, is het raadzaam dat je onderzoekt de bruikbaarheid van de tafel. Wilt u een dramatisch lacy tafelkleed om de formele diner stemming wedstrijd of vereisen een redelijk geprijsd gedrukt vinyl voor dagelijks gebruik?
Tafelkleden komen meestal in katoen, katoen, polyester, vinyl of haken. Terwijl een polyester tafelkleed misschien een beetje duur, is het meestal meer functioneel en gemakkelijk te reinigen. Katoen, katoen-mix en vinyl tafelkleden aan de andere kant zijn een goede waarde voor je geld, als u op zoek bent naar goedkope tafellakens. Vinyl vezels te zijn gemakkelijk te wassen en zorg in geval van dolende morsen. U kunt gewoon veeg het voedsel vlekken op een vinyl materiaal. Het enige probleem met haar is dat het materiaal de neiging om tear-off na enige tijd. Gehaakt materiaal, interessant, ook na meerdere wasbeurten, kijk nieuwe, behoud van de oorspronkelijke vorm en kleur, en zijn dus zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Het is echter de lichtgewicht katoen, dat de meest populaire weefsel vanwege de eenvoudige bediening kwaliteit blijft. Wat stof die u kiest, is het belangrijk om de wasvoorschriften van de stof wanneer u beslissen om te kopen, omdat sommige stoffen hebben de neiging te krimpen controleren.
Schat de yardage; Voordat u het afronden van kopen, bepaal de gewenste daling of plinten van het tafelkleed. Dit is de lengte van het tafelkleed dat hangt over de tafelrand. ; Voor het dagelijks tafelkleden: de daling is 10-12 of over 1-2 boven de zitting van de stoel. ; Formele eetkamer tafelkleden: de daling is 16-24. ; Floor lengte tafelkleden: het tafelkleed bereikt binnen 1 / 2 van de vloer (ongeveer 28-29).
Als je eenmaal hebt geregeld voor het tafelkleed dat is precies goed voor uw tafel, u kunt proberen en je tafelkleed met een goede set van bijpassende placemat, doily, coaster, loper of servetten te vullen. Dit alles kan de stemming eenvoudig ingesteld worden op een eettafel, hetzij voor een gewone maaltijd of een formele maaltijd partij.
Een welkome luxe voor elke dag is het misschien maar een tafelblad kan ook in een kunstwerk weer met een indrukwekkende tafelkleed. Dus wat wacht u nog op? Go kleur uw leven.

No comments:

Post a Comment