Sunday, 22 January 2012

Zorg voor Lucky Bamboo

What Als het geluk was gebaseerd op de zorg voor Lucky Bamboo? Lucky Bamboo planten, de kleine groene bamboe plant, die gewoonlijk siert uw woonkamer, is een geluksbrenger voor velen. De plant hoort bij de Dracaena familie. Oorspronkelijk gevonden in Kameroen in Afrika, de Lucky Bamboo is eigen aan tropische regenwouden. De groene bladeren en stengel zijn de opvallende kenmerk van deze plant. Lucky Bamboo bevindt zich in Feng Shui gebruikt. Feng Shui is een kunst en een wetenschap, die gericht is op evenwicht energieën voor de gezondheid en fortuin te brengen in een huis. Het woord Shui, betekent water, dat is waarom het korte snijden van Lucky Bamboo in het water gebruikte om zich te verspreiden.
Lucky Bamboe beschikbaar zijn massaal op elk bloemist of elke plant winkels. U kunt ze kopen voor geluk, maar gewoon plaatsen ze op een tafelblad niet te halen geen. Verscheidene van deze kamerplanten, verliezen hun leven en hun bladeren geel gevolg van de barre stralen van het zonlicht. Lucky Bamboo planten koper moet weten dat de plant groeit in helder water. Als uw Lucky Bamboo is in zo'n deplorabele staat, dan nu handelen. Aandachtig te lezen het artikel om te weten hoe de zorg voor Lucky Bamboo.
Hoe verzorg ik mijn Lucky Bamboo Take
Water; Water is waar het leven voortgekomen uit en Lucky Bamboo is geen uitzondering. Ontelbare planten verdorren vanwege gebrek aan water of overtollig water. Het verstrekken van de plant met precieze hoeveelheid water is essentieel. Als het gaat om de zorg voor Lucky Bamboo planten, houdt het water fris. Voorkeur, ververs het water in de kom elke week. Net als elke andere plant vereist meststoffen, dus heeft uw Lucky Bamboo. Natuurlijk u niet wilt dat de plant op te schieten als een boom, zodat de groei worden gehandhaafd met een beperkte hoeveelheid meststof.
Licht; Zon is goed voor de plant, maar te veel direct zonlicht is slecht. Terwijl de zorg van uw Lucky Bamboo, houd het in een gebied waar het zou kunnen indirect zonlicht krijgen. Overmatige blootstelling aan de zon, maakt de bladeren geel. Als de plant groeit in de tropische regio's, krijgt het een veel schaduw. Terwijl de zorg voor Lucky Bamboo planten, kunstlicht werkt ook wonderen.
Re-pot; Zeker, je kunt re-pot Lucky Bamboo. Het kan worden in een decoratieve grotere pot of geplant in uw tuin. Ervoor te zorgen dat de wortels niet root, laat de bovengrond droog is, voordat je het water de plant weer. Verzorging van Lucky Bamboo plantaardige mate afhankelijk van hoe je de behandeling van de plant. In het geval van de binnenlucht Lucky Bamboo plant, kan de plant groeien met de steun van knikkers of andere decoratieve stenen.
Vormgeven van Lucky Bamboo; Je hebt misschien gezien Lucky Bamboo planten met ronde stengels. Ze opzettelijk zodanig gemaakt, door het blootstellen van bepaalde delen van het zonlicht in de gebieden. Dit zorgt ervoor dat ze groeien in de richting van het licht, waardoor ze de mystieke spiralen. Zorg voor Lucky Bamboo plant met een dergelijke spiraal stelen is enigszins taai als je nodig hebt om te beschermen paar van haar stelen uit zonlicht.
Waarschijnlijk, Feng Shui is van mening dat de zorg voor de Lucky Bamboo planten geluk brengen van de liefde laten zien voor de plant. Meestal de acht of drie stengels Lucky Bamboo planten wordt aangenomen dat het geluk brengt, omdat zowel de cijfers zijn zeer gunstig in Feng Shui. Hopelijk uw twijfel over hoe de verzorging van Lucky Bamboo planten nemen is duidelijk. Zelfs uw vaste bloemist kan u vertellen over de zorg voor Lucky Bamboo planten. Het zou gewoon je geluk, als u goede zorg van uw Lucky Bamboo plant!

No comments:

Post a Comment