Tuesday 10 January 2012

Beste Strimmers

Strimmers worden vaak gebruikt om het gras in het gazon trim op de gewenste hoogte. Het trimmen is een belangrijk onderdeel van gazon zorg, en met Strimmers this taak wordt vrij gemakkelijk. The beste Strimmers moeten kunnen een dikke, onaantrekkelijke puinhoop van begroeide gras om te zetten in een gazon van uw dromen. Waarbij de strijkers trimmers, kunt u professionele zorg geven aan uw gazon en het uiterlijk van het gras naar een keurig geslepen gazon. Het helpt in een grote weg in uw tuin.
Beste Strimmers; Strimmers ofwel gebruik maken van benzinemotoren of elektrische motoren om het gras te maaien en in onkruidbestrijding te helpen. Deze tools kunnen trim het gras veel sneller dan handgereedschap. Strimmer beoordelingen kan helpen om de juiste machine die bij uw eisen voldoet te kiezen. Deze onderzoeken helpen bij problemen die helpen om de trimmer evaluate ontdekken. The beste Strimmers moet voldoende in staat zijn om zware afsnijden van onkruid en terzelfder tijd zijn gemakkelijk te hanteren. Zij moeten in staat zijn om plaatsen die smal voor grasmaaiers te bereiken toegang. Weinig onderhoud en veiligheid van de vluchtuitvoering zijn enkele van de factoren waarmee rekening moet worden gehouden, alvorens het kopen van een strimmer. Het kiezen van een tondeuse volledig afhankelijk van hoeveel ruimte je handhaven. Indien uw gazon is klein, dan moet je zeker niet vragen om een ​​hoge-powered gas trimmer. Een licht-gewicht elektrische trimmer toereikend is genoeg voor kleine gazons. Black & Decker, ambachtsman en Troy-Bilt zijn enkele van de populairste merken in de elektrische-en gas trimmers.
Snoerloze elektrische trimmers; Onder de draadloze elektrische heggenscharen, heeft de Black & Decker Grass Hog NST2018 kreeg goede recensies. Deze machine heeft bereikt de top ranking op diverse consumenten sites en reviews. Het kan gemaaide gras zeer efficiënt. Maar het is niet erg effectief in het maaien van lang gras. Het grote voordeel is dat het licht van gewicht, dus niet het beperken van uw mobiliteit. Het maakt ook geen lawaai niet tijdens het gebruik. De rustige performance geeft een voorsprong op gas modellen. Deze machine werkt met 2 nikkel-cadmium-batterijen en wordt geleverd met een telescopische schacht. U kunt de tondeuse continu draaien voor ongeveer 25 minuten per lading. Vandaar dat zijn 2 batterijen, dus opgenomen als om de werking te verlengen gedurende ongeveer een uur. Met slechts een druk op de knop kunt u overschakelen van trimmen tot rand. De prijs ligt rond de $ 100, die zeer goedkoop is in vergelijking met gas trimmers. Het systeem maakt gebruik van centrifugale kracht om de snijdraad gaat automatisch over wanneer dat nodig is. Although De handvatten zijn gemaakt van plastic, ze bieden een stevige grip to het trimmen werkzaamheden efficiënter te verrichten.
Gesnoerde Elektrische trimmers; Een top verkopende model in het snoer elektrische trimmers is de Stihl FSE60, dat de mogelijkheid om hoge gras en onkruid hard handvat. Hoewel de prestaties zeer vergelijkbaar met gas trimmers, maar het is lichter. Het is minder vervuilend en dat is goed voor het milieu. Beoordelingen hebben aanbevolen om dit tondeuse te kopen voor zijn duurzaamheid en kwaliteit. Een 200 meter kabel zorgt voor een groot deel van de mobiliteit. Deze trimmer heeft een ingebouwde kabel keeper en een hanger. Het heeft een 14-inch snijden strook en een krachtig 5,5-amp motor die u helpt om het gras ploeg sneller dan andere eenheden. Een laag geluidsniveau en brede maaibreedte zijn enkele van de voordelen van deze trimmer.
De Troy-Bilt elektrische trimmer (TB50) is ook beoordeeld als een 'beste koop' in de Consumer Reports. Het wordt gevoed met 4,5-amp motor en wordt geleverd met een 15-inch snijden staal dat de dubbele lijnen. De motor kan niet veel onderhoud en biedt superieure balans, waardoor het gemakkelijk Motor starten. It is een geweldige baan knippen van het gras. Het grootste nadeel is de lengte van het snoer dat de mobiliteit beperkt in grotere werven. Evenwel de rand en draai functie kunt u finishing touch uit te voeren op hun gemak rond het gazon. Eigenaren zijn zeer tevreden over de algemene functionaliteit van deze trimmer. Troy-Bilt TB50 is stil tijdens het gebruik en niet het milieu verontreinigen.
Gas Trimmers; Als het gaat om snijden van grote gebieden en onkruid, met behulp van gas trimmer is de beste optie. Deze machines zijn zeer krachtig en snijd het gras binnen no time. Ze bieden het gemak, veelzijdigheid en neemt minder tijd dan elektrische modellen. Als u op zoek naar een draadloze tondeuse, maar nog steeds stroom nodig whack beneden hoog gras, dan is de Craftsman 79197 gas trimmer is de manier om te gaan. Dit 4-takt model is minder vervuilend en loopt rustiger dan de 2-takt modellen. De splitsing as maakt het mogelijk om gebruik van verschillende bijlagen. Maar de vakman 7917 is zwaar en weegt 20 kilo. Dus je zal een schouder harnas aan de trimmer properly houden. The 29cc 4-takt motor is duurzaam en levert meer vermogen en betere prestaties te snijden begroeide onkruid en dik gras. De lange as kunt u bereiken moeilijke gebieden die ontoegankelijk met andere trimmers. Deze machine is makkelijk te starten en werkt efficiënt.
Dit zijn enkele van de beste Strimmers die het beste zijn beoordeeld in de recensies van klanten. Welk type strimmer u ook kiest, ervoor te zorgen dat u zich goed uitgerust met oogbescherming en ook handschoenen om uw handen te beschermen.

No comments:

Post a Comment