Wednesday, 25 January 2012

Two Strand Twist Techniek: Stap voor Stap twee Strand Twists

Hoeveel tijd spendeer je aan uw haar voordat uitstappend? Hmmm ... ongetwijfeld veel meer dan jullie doorbrengen op uw make-up, kledij of iets anders. Zeker uw haar verdient al die bijzondere aandacht want het maakt een groot verschil voor je uiterlijk. Maar, die kapsels doe je kiezen voor? Laat me raden, een hoge pony of een stijlvolle broodje. Toch? Nu, mij vertellen welke kapsels je graag zou hebben? Ik weet de lijst gaat worden lange. Waarschijnlijk, dat is gewoon uw verlanglijstje omdat je niet tijd doorbrengen en geld zittend in de saloon om stijl uw haar verkiezen. Dan, waarom niet doen bij u thuis? Gereed Laten we proberen een Dreadlock kapsel. Hoe over een twee streng twist techniek die is een beroemde zwarte kapsel. Hier is het stap voor stap twee strengen wendingen 'gids.
Bereid je haar voor de twee Strand Twist Techniek; Zorg ervoor dat uw haar is niet vet. Shampoo, gevolgd door een airconditioner. Het aanbrengen van een leave-in conditioner is ook een goed idee. Niet geheel droog je haar, deze vochtig houd. Als u hebt toegepast een leave in conditioner op droog haar, zou het vochtige genoeg en geschikt voor twijnen. ; U kunt ook een gel als u wenst om; zal dit helpen het kapsel handhaven. ; Je hebt een kam en een aantal eenvoudige en middelgrote klauw clips.
Stap voor Stap Twee Strand Twists
Stap 1: Comb uw haar eigenlijke dat zodra ingevoegd op de haargrens, de kam soepel beweegt via de gehele lengte van het haar en komt gemakkelijk uit.
Stap 2: Aparte het haar in kleine secties met je vingers. U kunt een kam ook gebruiken voor dit doel, maar dat zal de hoofdhuid worden meer zichtbaar. Hoewel gekamd lokken zijn makkelijk te worden ontrafeld, zullen ze niet geven een veel natuurlijke look. Dus, een deel van het haar op basis van uw wensen.
Stap 3: Begin met het maken van gedeeltes uit de nek (in de rug, boven je nek). Zodra u een gedeelte klaar is, pin-up de rest van je haar met de hulp van vlinder clips om een ​​onderbreking te voorkomen.
Stap 4: Nu, houd de sectie in uw hand en scheiden in twee delen. Start twijnen de twee delen rond elke andere. Verward? Het is simpel, gewoon doen het linker gedeelte over de juiste licht en trek de juiste is. Nu rechtsaf deel zal de linker geworden. Herhaal het bovenstaande proces, links over RV. Ga op bochtige deze twee strengen tot je bij de uiteinden van je haar. Geen behoefte aan met behulp van een elastiekje aan het einde van de wendingen als de spoel van het haar is genoeg om deze strengen te houden.
Stap 5: Nu, beginnen met de volgende sectie. Blijven maken afdelingen en draaien ze over de breedte van de nek. Zodra dit rij is gedaan, beginnen met de volgende nld boven deze een en verder richting je haarlijn.
Stap 6: Zodra u finish verdraaien het hele volume, föhnen het haar. Zorg ervoor dat het haar volledig droog is van de hoofdhuid tot de uiteinden.
Stap 7: Zodra u de top bereiken gedeelte van uw hoofd, beslissen of een partitie van uw haar op een zijde of in het midden hebt of u wilt uw wendingen rechtdoor terug zonder partitie. Dienovereenkomstig, directe de wendingen tijdens het proces. De ontzagwekkende op zoek naar twee strengen Twist kapsel is gedaan.
Twee Strand Twists: Post zorg; Toepassen uw regelmatige haarolie voor zachte en glinsterend haren. ; U kunt het haar met de wendingen in de plaats te wassen als u wilt dat de taak van re-scheiding het de volgende keer te voorkomen. Maar, zorg ervoor dat de shampoo grondig wordt afgewassen. ; U kunt dragen een kous pet of een sjaal nachts aan de wendingen handhaven en hebben een meer gecontroleerde look. ; Twists should gekamd vinger worden. ; Wat na Twee Strand Twists? ; U kunt deze wendingen open of hen gelijkspel in verschillende manieren om suite uw gezicht. ; Verder verbeteren de look van uw twists met fancy haaraccessoires graag parel pinnen, schuifspelden, hoofdband of sjaal. ; U kunt ontrafelen deze twee streng twists zodra zij droge of na het dragen hen voor 15-20 dagen en hebben een twist stijl. Dit zal uw haar een golvend of een compleet krullende look. Bovendien zal deze look meer gedefinieerd dan de anders krullend haar. ; Ook kunt u proberen enkele variaties in deze twee streng twist techniek. Hoe? Gewoon, gesplitst elke draai in kleinere secties, dus het maken van elke gedraaide section thinner om een ​​micro vlecht kapsel hebben. Is het niet makkelijk om een ​​verschillende kijken elke week? ; Stap stap twee streng wendingen behoren de gemakkelijke te doen en all time favoriete kapsels. Het ziet goed op iedereen, ongeacht hoe lang of kort het haar is. Je hoeft alleen 2 inches van haren lengte voor de twee streng Twist techniek. Klaar om het don?

No comments:

Post a Comment