Saturday 7 January 2012

Vlooienbesmetting

Te weten over de beste manier om een ​​oorlog te winnen, helpt het om insider informatie over de vijand. Ook om een ​​vlooienplaag te hanteren, te weten over hun levenscyclus belangrijk is. Vlooien zijn kleine, slechts 1/8ste van een centimeter, horizontaal vlak, zeer donkere rode kleur en vleugelloos. Ze hebben zeer sterke en scherpe, doordringende monden die van pas komen voor het wegzuigen van hun favoriete maaltijd, bloed. De meeste beginnen het leven als microscopische eieren, die om te zetten in kleine larven. Deze zullen later poppen, knus binnen kleine cocons. In ons leven, deze cocons snuggle in onze tapijten, stoffering en andere comfortabele plaatsen. Deze cocons met hun slimme poppen wacht tot er iets blooded om mee te gaan warm, zodat ze hun leven te beginnen. Zodra dat gebeurt, ze crack openen hun cocon, en binnen een paar seconden, die zelf de lancering op de vaak onoplettende host die vaker wel dan niet onwetend van deze invasie. Daar worden ze verder naar hun giftanden en zuigen bloed te scherpen. Als dit was een vrouwelijke vlo, kon ze gaan leggen meer eieren binnen een paar dagen van haar eerste bloed meal.and gaan voor haar hele levenscyclus.
Meest voorkomende Wijken van vlooienbesmettingen
Studies hebben aangetoond een alarmerend hoge incidentie van vlooienbesmetting op tapijten en huisdieren. De tapijten wij denken dat ze het toevoegen van genade om onze interieurs zijn eigenlijk het broeinest van vlooienbesmetting, omdat zij de meest warme, ongerepte en zachte plaats die vlucht kan vinden om eieren te leggen. Een bereidwillige vrouwtjesvlo kan leggen tot 50 eieren in een dag en elk van deze kan leiden tot talloze ziekten.
Een ander huisdier plaats voor vlooien is onze harige knuffels. Ze kunnen niet alleen ongemerkt verbergen in de vacht, maar ook zuigen bloed bij vrije tijd, vaak maken het huisdier anemische of zelfs ziek. Ze kunnen ook reizen naar uw voertuig en de stoffering, vooral omdat dat een gebied van warme, zachte stof die niet erg regelmatig gewassen en gereinigd.
Meubilair is een andere favoriete plek voor vlooienbesmettingen. Meestal is het uitgevoerd door huisdieren tot deze andere plaatsen ook. Eieren kunnen aankomst op tafels, banken en voertuigen upholstery ook, terwijl onze huisdieren mee te nemen een stoeipartij op hen.
Ziekten veroorzaakt door besmettingen met vlooien
Te begrijpen de ernst van de informatie naar aanleiding van, moeten we bewust zijn van de aard van de risico's die we onszelf gebracht, toen vlooien onze huizen, huisdieren en zelfs voertuigen teisteren. Sommige van de minder bekende ziekten veroorzaakt door vlooien zijn Murine tyfus en Tungiasis. Murine Tyfus is een infectie die koorts hoofdpijn, koude rillingen, lichamelijke pijn en pijn veroorzaakt en in de meeste gevallen moet een bloedtest voor de juiste diagnose. Tungiasis wordt meestal veroorzaakt door het vrouwtje van een bepaald ras van vlooien heet zand vlo. Ze hollen door de huid op de voeten, rassen en vestigt zich daar, waardoor wonden en pijnlijke zweren en dit kan zelfs leiden tot tetanus of gangreen indien onbehandeld. Sommige vlooien ook leiden tot overdracht van wormen zoals lintworm tussen mensen en huisdieren.
More beangstigend is the vlo die lodges op ratten, en door hun bloed hebben, voert de dodelijke bacterie, Yersinia pestis, die veroorzaakt pest.
Het wegwerken van vlooienbesmettingen
Het merendeel van de manieren om zich te ontdoen van vlooien te maken hebben met het opruimen van het huis, in het bijzonder weefsel dominante ingericht zoals vloerbedekkingen, gordijnen, en het belangrijkst, huisdieren beddengoed.
Het allerbelangrijkste is om te onthouden dat, zodra de opruiming begint, zal moeten vlooien uit alle levensstadia omvatten. Eieren moeten scrubbed uit, larven en volwassen vlooien verwijderd en destroyed poppen.
De stofzuiger zal een handig hulpmiddel voor het reinigen van de tapijten en meubels. Waarbij het beschikbare stofzuigerzakken voor de schoonmaker zorgt ervoor dat de vlooien gereinigd out zal niet meer terug vinden hun weg naar binnen Vergeet niet schoon te maken vacuüm onder banken en bedden. Echter, om eieren en larven te verwijderen, kan de stofzuiger niet volstaan. Volwassen vlooien kunnen worden gespoeld gemakkelijk, maar de larven niet kunnen, dus de optie is om de shampoo tapijten regelmatig. Sommige tapijt schoonmaken van chemische stoffen kunnen ook helpen bij bijvoorbeeld proberen spuiten diatomeeënaarde (DE) op de tapijten, in naden en kieren van meubels en de hele tapijten. In feite tapijten moet de wasmachine worden gewassen regelmatig, en dus moet beddengoed van huisdieren. One kunnen kiezen voor boraat gebaseerd tapijtreinigers, of boraat poeder kan worden gemengd in een tapijt wassen machine voor het opruimen van de RUG goed af vlooieneitjes en larven.
Een goede strategie is om een ​​chemische stof die volwassen vlooien doodt met insect ontwikkeling remmers zoals Mithoprene and pyriproxyfen dat de eieren en larven zal verhinderen zich te ontwikkelen tot volwassenen te combineren. Boraat gebaseerd poeders zijn ook effectief tegen vlooien gedurende maximaal een jaar. Er is geen noodzaak voor reiniging met stoom na de toepassing van dit maar zeker goed te verspreiden, onder bedden, banken en overal tapijten. Al deze chemische behandelingen moet worden gevolgd door een grondige stofzuigen.
Natuurlijk, ernstige aantasting behoeften professionele consultatie. Om uw tapijt vrij van vlooien het beste idee is om regelmatig shampoo en een stofzuiger door het matten en bekleding.
Ook huisdieren moeten een grondige sanering van besmetting met vlooien te voorkomen. De arme schepsels mute lijden verschrikkelijk als gevolg van deze kleine insecten. De beste remedie is om uw huisdier regelmatig te poetsen met een vlooienkam, met enkele vaseline op het, speciaal te controleren op het gebied tussen de tenen, oksels en achter de oren. Het geven van een dagelijks bad is ook een goed idee omdat vlooien niet kunnen leven in het water. Tijdens het poetsen ze WORDEN ervoor dat de dode of plakken vlooien worden verzameld in een mok water dat onmiddellijk wordt door het toilet gespoeld zodat ze niet kunnen springen weer;. Echter in geval van ernstige besmetting, is het raadzaam om een ​​dierenarts te zien krijgen en de juiste medicatie onder medisch toezicht.
Home Remedies om te gaan met vlooienbesmettingen
Aantal aanbevolen home remedies te weren vlooienbesmettingen bent hier, maar het is belangrijk te weten dat geen van deze zal zeer doeltreffend zijn indien de besmetting is zeer ernstig al.
De plant Pennyroyal wordt gezegd dat een vlo afweermiddel te zijn, kan worden geplant rond het huis of gehouden binnenshuis ook. ; Ook stukken van Cedar hout gehouden onder bedden en in de hoeken rond het huis als antivlooienmiddelen. Eucalyptus bladeren, in veel gevallen, doen hetzelfde werk, en heel effectief. ; Om uw huisdieren gratis van vlooien, steile zes gesneden citroenen in de helft in een liter water voor een paar uur. Spuit deze vloeistof op vacht van uw huisdier. Vermijd de ogen. Vergelijkbare oplossingen kunnen worden gemaakt met behulp van natuurlijke afweermiddelen zoals neem, ceder, eucalyptus en rozenhout. Echter, als uw huisdier al lijden aan een ernstige besmetting, kan het niet veel helpen. ; Een aantal essentiële oliën zoals citroengras, lavendel en Citronella kan ook helpen bij het houden van uw huisdieren vrij van vlooien, en op hetzelfde moment heeft een rustgevend als ook helend effect op hen.

No comments:

Post a Comment