Saturday 7 January 2012

Het kiezen van de juiste parfum

Winkelen voor de juiste parfum kan echt een uitdaging in tijden! Het kiezen van de juiste parfum moet veel inspanning van uw kant, een die goed mengt met je persoonlijkheid en ook uw uiteenlopende stemmingen. Zo vaak heb ik gezien shoppers spuiten verschillende geuren op de polsen, hoop dat dit hen zou helpen om te komen tot de juiste conclusie. If u denkt dat dit de juiste weg gaan over selecting de juiste geur, dan wacht eens even Er zijn tal van dingen die je moet weten over parfums en manieren om te gaan over het selecteren en toepassen van deze geuren ook.
Het kiezen van de juiste parfum:; Er zijn verschillende soorten parfums die beschikbaar zijn in de markt. Deze kunnen variëren van florale, fruitig, vers, energiek parfums, oosterse parfums die zijn echt exotische en woody geurstoffen die kan maken voel je je temidden de greens. Verschillende soorten parfums pak verschillende gelegenheden ook. U moet weten wat zijn de redenen achter kopen het parfum. Fruitige geuren kan pak daywear en de exotische oosterse parfums goed kan gel met de avond kleding.
Voordat je gaat over het selecteren het parfum, moet u nooit herinneren te spuiten meer dan twee geurstoffen tegelijk. U moet de tijd voor de geur zich kan ontvouwen. Let de geur hangen op je huid. Most geuren zijn fijn; dus nooit te wrijven als je eenmaal spray het op je pols, want dit zal alleen ruïne van de samenstelling.
Voorkomen snuiven het parfum direct, zodra deze is gespoten op de huid. Dit komt omdat de aanwezigheid van alcohol in bepaalde parfums dat de manier waarop het ruikt kan veranderen. Een parfum is altijd 3 fasen-de top-, midden-en basisnoten. De top notitie is de eerste fase en u kunt de geur van het parfum niet oordelen alleen op de eerste indruk.
Geen parfum per reageert ook het individuele lichaam geuren van een persoon. Ieder mens heeft een ander parfum, dat is de reden waarom de meeste parfums ruiken anders wanneer toegepast op verschillende mensen. Daarom, wanneer u een nieuw parfum proberen, moet u ervoor zorgen dat u het te proberen op je huid in plaats van die kleine stroken karton dat de verkoper u biedt. Zodra het parfum is toegepast op de huid, wacht een paar minuten duren. Altijd spray op de pols punten een betere verspreiding van de geuren.
Bij het kiezen van de juiste parfum, dient u rekening te houden met het klimaat van de bijzondere plaats. Een geur dat de zomerseizoen suits misschien niet echt suit het winterseizoen alsmede. Het recht geur van een parfum moet ook suit de gelegenheden je gaat gebruiken voor. Een sterke geur kan niet echt pak dat belangrijke bestuursvergadering.
Altijd onthouden om voorkomen dat beïnvloed door de hoge aanspraken van de adverteerders. Kies nooit uw parfum zonder dat je probeert het uit op uw huid. De reclame kan aanspraak maken op een veel dingen over het parfum, maar de enige manier om te weten, als het bij jou zou passen, zou zijn om een ​​tester of een monster van dezelfde proberen.
Als u wilt dat uw geur moet langer duren, dan het niet dab alleen op de pols punten. Gebruik het over je hele lichaam om te verzekeren dat de geur duurt voor een langere tijd.

No comments:

Post a Comment