Wednesday 18 January 2012

Compatibiliteit voor Steenbok en Weegschaal

Er zijn een aantal enthousiastelingen die geloven in de gemeenschappelijke kenmerken waargenomen bij mensen van dezelfde zon te ondertekenen en de compatibiliteit quotiënt tussen de verschillende tekens. De loop der jaren zijn er tal van inspanningen naar het begrijpen van de zon tekens en de gemeenschappelijkheden in mensen die geboren zijn in elk. Deze inspanning heeft geresulteerd in een studie die griezelig merges wereldwijd, binnen elke poging gemaakt en er zijn mensen die een indruk vormen en nemen belangrijke beslissingen op basis van de kenmerken waargenomen bij mensen van een bepaald teken. De compatibiliteit met Steenbok en Weegschaal borden is onderdeel van een dergelijke studie en de resultaten zijn verbluffend.
De Steenbok is geïdentificeerd en gecrediteerd wordt georganiseerd en is zeer aantrekkelijk voor het Weegschaal, vooral degene die ervaart een overgang tussen liefdesaffaires. The Weegschaal wordt gecrediteerd met het zijn van een 'mensen mens' en is gemakkelijk een goede gastheer. Dit werkt wonderen in het geval van de hardwerkende Steenbok die konden strijden om een ​​stijging van fortuin door de gekozen carrière. De compatibiliteit met Steenbok en Weegschaal tekens ervoor dat je deze kwestie, die de geplande stijging woo. This eigenschap van de Weegschaal is sterk bewonderd door de Steenbok. Het is interessant op te merken dat de Weegschaal feels vastgebonden en verstikt heel snel en heeft een hekel aan het gevoel.
De Weegschaal wordt altijd het aanbreken van de zoektocht naar spanning te vinden en het leven leuker te maken en al snel ontgoocheld met relaties. De Steenbok staat bekend als een fanatiek te financieren en op te slaan en de planning meer betekenen voor de Steenbok dan op zoek naar kleine of grote genoegens. De Steenbok wordt gecrediteerd met het zijn een zoeker van veiligheid, terwijl de Weegschaal sport de 'happy-go-lucky' houding en dit creëert de perfecte tegenovergestelde - tegenstellingen doen aantrekken, in bepaalde gevallen. Terwijl de Weegschaal is vocale en zwelgt in geverbaliseerd verklaringen, de Steenbok is de stille type! Dit betekent benadrukken de compatibiliteit voor Steenbok en Weegschaal tekenen.
De vrij houding van de Steenbok is gemakkelijk verkeerd uitgelegd als koud en hard hart. Hoewel de Steenbok sign volgt de drie D's op de werkplek - Bepaling, Devotie en Toewijding, zal de Weegschaal alles doen om focus verschuiven van het werk op iets anders. De Steenbok is in staat allowing werkplek zorgvuldig te nemen persoonlijke relaties, while the Weegschaal alles zal doen wat in zijn of haar vermogen om de Steenbok partner af te leiden. De compatibiliteit voor Steenbok en Weegschaal wordt beschouwd op grond van deze overwegingen. De Weegschaal kan niet staan ​​in het gezicht van verwaarlozing en dus de waarneming dat Weegschalen zijn flirt. Zij geven de voorkeur de zoektocht naar groenere weiden dan wedstrijden die in de hemel.
In het geval van een zakelijk partnerschap of begrijpen, is het naast onmogelijk voor de Steenbok zijn om de frivole en extravagante Weegschaal vooruitzichten verwerken. Het belang dat zij hechten aan het bedrijfsleven, geld en werk methoden polen elkaar. Het is gebruikelijk om vele compatibiliteit voor Steenbok en Weegschaal tekenen twijfelachtige een dergelijke omgeving te identificeren. The Steenbok en Weegschaal persoonlijkheden zo ver uit elkaar dat de verschillen schreeuwen luid en duidelijk. De twee uitersten in de toepassing onmogelijk maken, tenminste voor een zakelijke deal tussen een Steenbok en een Weegschaal, om samen te werken zonder de verschillen opduiken.
Compatibiliteit voor Steenbok en Weegschaal werkt op het persoonlijke vooraan, in een vriendschap of liefdesrelatie. Echter, niet voor heel lang! Hun fundamentele aard en sympathieën en antipathieën maken het voor hen belangrijk om te bewegen temidden van een groep van neutraliserende. Natuurlijk is het belangrijk te onthouden dat dit zijn slechts waarnemingen van case studies die beperkt zijn tot het invloedsgebied van de liefhebber te werken over de verenigbaarheid quotiënt. Er zijn altijd uitzonderingen op de regel en weer, niet alle vijf vingers zijn gelijk. Er zijn een aantal grote Steenbok en Weegschaal vriendschappen en huwelijken die uitzonderingen zijn en bewijzen dat een dergelijke theorie verkeerd. Of het nu gaat astrologie of handlezen of de zon tekenen, moet u nooit toestaan ​​dat de studies volledig regel je leven en indrukken.

No comments:

Post a Comment