Wednesday, 11 January 2012

Manieren om te Tell a Guy Zoals Jij

Barry en Mindy zijn vrienden. Ze kennen elkaar voor een zeer lange tijd en hebben gedeeld een mooie vriendschap. Barry heeft net gebroken met zijn vriendin van drie jaar. Hij is er kapot van. In deze moeilijke tijd, Mindy is elkaar Barry is allemaal de weg. Ze troost hem en gejuich hem op. Langzaam, Barry's wond geneest. Echter, in deze periode Barry zich begint te ontwikkelen gevoelens voor Mindy. Hij begint het zien van haar in een nieuw licht. Zijn gedrag, naar haar toe, verandert. Voor een tijdje, is Mindy niet merken van de verandering. Maar dan wordt het al te duidelijk om te negeren. Ze vraagt ​​zich af, wat is er mis?
Heeft een dergelijk scenario ooit heeft plaatsgevonden in je leven? Ben je benieuwd of hij je leuk vindt, of hij wil je niet. Geloof me, is bloemblaadje plukken niet van plan om u te helpen. In feite, jongens laten een paar kenmerken wanneer ze als een meisje. Het enige wat u hoeft te doen is kijk uit voor hen, en je zult je antwoord op de traumatische vraag hebben hoe om te weten als een man van je houdt.
Voordat we beginnen, moet u begrijpen dat jongens kunnen masochistisch hoeven te zijn voor iedereen, maar als een jongen jou leuk vindt, kan hij redelijk verlegen en timide. De beste manier om deze tekens te gebruiken dat een man die je leuk vindt, is door zijn geheimzinnige van uw kennis. Als je het duidelijk dat je zijn gedragsregels te ontcijferen, is er een goede kans dat hij terug kan uitschakelen.
Als een jongen jou leuk vindt, naar aanleiding van de wet van gemiddelden, er zijn twee manieren waarop hij zich gedraagt.
Ten eerste, als een man zich aangetrokken voelt tot jou, zou hij proberen om zeer aandacht zoeken. Hij zal proberen zijn best om je ridder op het witte paard te zijn. Hij zal bezitterig en beschermend. Hij zal willen zijn om je heen de hele tijd. Meer dus hij zal proberen om te vermijden dat een andere man om je heen. Hij zou zelfs kunnen zeggen uiteindelijk iets geks, gewoon omdat hij wilde uw aandacht vestigen op hem. Zoiets als markering zijn territorium. Nu, deze leuk klinken. Ze maakt de gevoelens blijken. Maar de fout in het plan is dat de meeste mannen de neiging om overboord te gaan met dit. Zij zullen binnenkort beginnen met schijnbare aanhankelijk en behoeftig. Na een punt van tijd, is er een goede kans, dat een attractie die je kan hebben gekoesterd is voor hem te krijgen ondervraagd. Op dat moment probeer je om weg te breken. Helaas kan dat aanzetten tot nog meer aanhankelijk gedrag.
Ten tweede, zou hij proberen om zijn gevoelens te verbergen van je (voor de angst voor afwijzing). Te dien einde, zal hij uiteindelijk avoiding u, zoals jongens vaak eindigen onbeleefd bij u in het openbaar. Zij zullen pesten u met anderen en trek je been. Kortom, zullen ze alles doen wat in hun macht ligt om ervoor te zorgen dat hun gevoelens worden verborgen. In een dergelijk geval, zal je ook beginnen denken dat de man niet doet u maar wilt. Gewoon, omdat logisch, als een man van je houdt zou hij niet zo onbeleefd. Hoe meer je probeert om dichter naar hem toe gaan, hoe meer de intensiteit van zijn gedrag. In feite, als je probeert om weg te gaan van hem, die ook zal leiden tot een soortgelijk gedrag.
Ik ben ervan overtuigd dat nu u zich afvraagt ​​hoe om te vertellen als een man van je houdt. De besproken gedrag zijn zeer misleidend. Er zijn een paar belangrijke punten kon je in de gaten houden. ; Een man houdt van u wanneer er een verbinding is dat de twee van u te delen, uitsluitend. Hij zal proberen om dat verband te allen tijde te houden. Maakt niet uit hoe hij zich gedraagt ​​zal hij ervoor zorgen dat, dat verband wordt gehandhaafd. ; Als een wet van de natuur, als we iets zien, is dat een object van ons verlangen, onze pupillen wijder. Je zou kunnen controleren om te zien of zijn pupillen worden groter als hij je ziet. Om te weten of zijn bedoelingen eervolle zijn, kon je de volgende stap te nemen door te trachten te zien of ze zich verwijden als hij niemand ziet anders ook. ; Als een jongen die je leuk vindt, zal hij proberen om u te pronken. Die manier zullen andere jongens krijgen de hint dat je genomen, en zal niet proberen je krijgt. Dus als de man is de invoering van u aan al zijn vrienden en ervoor te zorgen dat de vereniging minnelijke is, is er een goede kans dat de jongen die je leuk vindt. , Als een vent van je houdt, zal hij, wat er ook gebeurt, uw eer protect. Net als in, zelfs als hij probeert te zijn gevoelens van je verbergen, zal hij niet laten iemand anders zeggen of doen iets dat je eer kan vraag. ; Als een jongen die je leuk vindt, zal hij praten over u in uw afwezigheid, liefdevol. Te weten van deze, moet je een spion achter de vijandelijke linies te hebben. Dus de volgende keer, probeer het planten van een spion als je niet in de buurt en kijk of hij praat over je, en wat. ; Jongens hebben de neiging om zenuwachtig rond meisjes ze willen. Dus als de man van je houdt, zal hij enigszins nerveus. Houdt een oogje in het zeil voor een rusteloze benen of onzinnige mompelen. , Er zijn vele manieren waarop een man kan een meisje als. Als zodanig kan hij wat tijd nodig om uit de manier waarop hij je leuk vindt. Geef hem deze keer. Niet negeren hem. Als je van hem ook, maak dan zeker dat hij weet. Geef hem tekenen dat je hem leuk ook. Kan dit hem aanmoedigen om uit te komen in de open en zeggen wat hij werkelijk voelt.
Tot slot zou ik willen zeggen dat een van de punten hierboven besproken, kan worden het niet eens met. Alle jongens zijn uniek en dit artikel is geschreven houden van de wet van de gemiddelden in het achterhoofd. Dit is waar ik me aanmelden uitgeschakeld. Al het beste samen met je man!

No comments:

Post a Comment