Sunday, 15 January 2012

Zelfgemaakte Grout Cleaners

Specie wordt meestal vervaardigd uit ofwel Portland cement of epoxy en furaanhars. Het wordt toegepast in de ruimte tussen twee tegels om ze hun plaats te houden. Specie ondergrond zeer poreus en kan gemakkelijk absorberen vuil en grimmige, die gedurende een periode van tijd leiden tot verkleuring en het uiterlijk van vuile vlekken. Maakt niet uit hoeveel je het reinigen van de tegels, indien de specie blijft vuil is, kan ruïneren de schoonheid van uw huis. De beste manier om specie schoon te houden is om de ophoping van vuil en stof te voorkomen en het reinigen van de vlekken zodra ze verschijnen. Hoewel een aantal commerciële tegels en specie schoonmakers beschikbaar zijn, zijn velen van hen vol met chemicaliën die niet zijn milieuvriendelijk en worden verondersteld om gevaren voor de gezondheid opleveren. In de afgelopen tijd, zijn zelfgemaakt specie schoonmaakmiddelen steeds populairder en veel van hen zijn even effectief in het verwijderen van de hardnekkige vlekken. Dus laten we eens nader kijken hoe specie schoon met wat eenvoudig te voegen schoonmakers maken.
Zelfgemaakte Grout Cleaners
Voor het regelmatig reinigen van tegels en voegen, kunt u gebruik vloeibare afwasmiddel of een oplossing van milde water en zeep. Na het aanbrengen van hen, gewoon zachtjes wrijven het gebied en dan op de juiste afspoelen met schoon water. Deze periodieke reiniging wordt voorkomen dat ophoping van vuil en grimmige op de tegel en specie oppervlak. Echter, als uw tegel specie is niet goed afgesloten, dan kan zelfs regelmatig dweilen kan vlekken hen. Voor het reinigen van vlekken van mortel, kunt u gebruik wat beschikbaar huishoudelijke stoffen zoals zuiveringszout, azijn, bleekmiddel, borax, enz. Hier zijn paar zelfgemaakte grout schoner recepten en Tegelvoeg reinigingsmethoden men kan gebruiken, maar vergeet niet om zorg te dragen en draag altijd handschoenen en een veiligheidsbril tijdens het gebruik van deze.
Zuiveringszout en Waterstaat; Maak een fijne pasta van zuiveringszout en water en schrob de specie mee. Gebruik een harde borstel, een tandenborstel of speciaal ontworpen grout reinigen borstel voor dit doel. Dan spoel het gebied met duidelijke en schoon drinkwater.
Zout, bakpoeder en azijn; Een andere effectieve specie Cleaner is een mengsel van zout, baking soda en witte azijn. Neem gelijke delen van al deze stoffen en een fijne pasta. Laat het ergens op de grout oppervlak en dan scrub het gebied zachtjes, alvorens te spoelen met schoon water.
Zuiveringszout, ammoniak en azijn; Deze zelfgemaakte schoner is sterker en daardoor beter geschikt voor hardnekkige vlekken. Maak een dikke pasta van ammoniak, witte azijn en zuiveringszout en voeg dan wat water om het te verdunnen. Breng dit oplossing voor de gekleurde mortel en laat het ergens. Then scrub het gebied met een stijve borstel en spoel af met water of een vochtige doek weg te vegen de oplossing. Gebruik geen metalen borstels voor het schrobben voegen en tegel, want dit kan aanzienlijke schade veroorzaken.
Chloor en water; chloor is ideaal voor meeldauw en schimmels verwijderen, wat een bekend gezicht in de badkamer zijn. Dus chloorbleekloog kan een uitstekende douche specie schoner. Voor het aanbrengen van bleekwater op tegel specie, maak er gewoon een oplossing met water. Het kan ook gemengd worden met zuiveringszout om een ​​pasta, die moet worden overgelaten voor enkele minuten op de specie, waarna een beetje schrobben nodig is:. Dan kan het worden schoongemaakt met water maar houd in gedachten dat bleekwater moet worden toegepast in een goed geventileerde ruimte. Voor het reinigen van moeilijke vlekken schimmels, kan bleekwater direct worden toegepast op de specie na reiniging van de ruimte met wat water toe. Maar veel mensen beweren dat bleekwater kan de specie verkleuren, dus testen op een klein onopvallende plaats zou geen slecht idee.
Zuiveringszout en het citroensap toe Velen van ons niet bewust van het feit dat citroen is een natuurlijke schoner en dus een natuurlijke specie schoner kunnen worden gemaakt door het mengen van zuiveringszout naar citroen sap. Laat de pasta op het grout oppervlak ergens en dan wrijf voorzichtig met een borstel.
Waterstofperoxide; Waterstofperoxide is een sterke reiniger en moet worden verdund voordat geldt op specie. Het is heel effectief, niet alleen in het verwijderen van schimmels en schimmels, maar ook het voorkomen van de verdere ontwikkeling ervan. Gewoon verdunde waterstofperoxide met water voordat toepassing is op de mortel en vervolgens te laten voor enkele minuten. Het kan ook worden toegepast in combinatie met zuiveringszout.
Deze eenvoudige zelfgemaakte specie reinigingsmiddelen kan u helpen te houden tegelvoegen schoon van vlekken en schimmels. Echter, als de vlekken zijn zeer frequent voorkomt, controleer dan de toestand van de specie sealer. Indien de toestand van grout sealer is niet goed, overweeg dan weer te verzegelen het. Als deze schoonmakers niet mortel vlekken te verwijderen, kunt u ook overwegen het gebruik van een tegel specie stoomreiniger voor het schoonmaken. Stoom specie schoonmakers kunnen trekken uit het vuil en stof van het poreuze oppervlak zonder te schrobben. You kunt ook gebruik maken van de diensten van professionals voor injectiemortel reiniging en afdichting.

No comments:

Post a Comment