Thursday 26 January 2012

Hair Extension Technieken: Hoe Hair Extensions Toepassen

Ben je genoeg van je dezelfde oude look en wilt een nieuwe different look, probeer? Overweegt u haarkleuring maar zijn niet zeer scherp op het onderwerpen uw haar aan de barre chemicaliën? Vervolgens haarverlengingen zijn de ideale haaraccessoires dat u zoekt. Haarverlengingen zijn opgekomen als een droom, voor degenen die altijd wilden lange lokken omvallen hun schouders maar konden dit te bereiken door hun natuurlijke haren. Hair extensions zijn van verschillende soorten, kleuren en lengtes en hair extension technieken variëren afhankelijk van de lengte van je haar en de aard van de hair extensions die u wilt toepassen.
Hair Extensions-Hair types; Hair for hair extensions, zijn voornamelijk twee soorten - natuurlijke of menselijke haar en kunstmatige of synthetische haren. Natuurlijk haar is dezelfde die je vindt in pruiken en zijn hoger geprijsd dan kunstmatige haar, maar ze geven een meer natuurlijke en gezonder uit te zien. Natuurlijke haar heeft een verscheidenheid aan keuzes die je kunnen kiezen uit - Russische haar, Europees haar, Aziatisch haar, Braziliaans haar, enz. Zij moeten worden verzorgd net als u zorg voor uw eigen natuurlijke haar en zijn zeer duurzaam en herbruikbaar. Synthetische extensions zijn minder duur en meest geschikt als u wilt strengen van kleur toe te voegen aan uw natuurlijke haar. Ze moeten goed onderhouden worden, maar kan niet geschikt voor alle natuurlijke haar.
Soorten van Hair Extensions, De aard van de hair extensions zijn clip - in hair extensions, lijmen en afdichten hair extensions, single hair extensions, inslagen en weeft. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, de maximale geschikte lengte zodat 30 centimeter en ook in verschillende stijlen zoals krullen en golven.
Hoe kunt u reageren Hair Extensions, toepassing van hair extensions is heel makkelijk, als u eerst begrijpen van de hair extensions basics. Kiezen voor een haar verlenging van de duur, de stijl en de kleur die je wilt en afhankelijk van dat, kunt u kiezen voor de hair extensions techniek. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent met alle nodige haarextensions leveringen, voordat u begint met het toepassen van de hair extensions. Onderstaand zijn de verschillende extensions technieken die zal dienen als uw hair extensions begeleiden.
Weven - Hoe Naai in Hair Extensions; Dit haar extensie techniek kan gebruikt worden als u kiest voor inslagen en weeft. In deze techniek, moet je je natuurlijk haar vlecht in tracks, langs uw hoofdhuid en vervolgens de inslagen naaien in de vlecht behulp van een naald en draad die je haarkleur past. Deze techniek werkt het beste met dik haar en moet goed onderhouden worden, zodat u de inslagen en weeft hergebruik.
Fusion - Thermal en Cold Fusion; Deze techniek kan gebruikt worden wanneer u kiest voor een hair extensions. Cold Fusion maakt gebruik van een ultrasone golf voor het verzachten van de band, voordat u de extensions aan de wortel van uw eigen haar. Thermal Fusion is gelijkaardig, het enige verschil is het gebruik van warmte zacht worden de obligatie. Deze techniek is ideaal voor mensen met dun haar.
Clip - Ins; Dit is de makkelijkste hair verlenging techniek, als je nodig hebt om gewoon in de extensies clip om je haar, wanneer je maar wilt. Het is herbruikbaar en eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.
Hot Glue Gun methode; Bij deze techniek, gesmolten acryl lijm wordt gebruikt, samen met een lijmpistool te lijmen voor de uitbreiding van natuurlijk haar. Toepassing van de hair extensions gebruik van deze methode is niet duurzaam en langdurig.
Micro Cilinder en Micro Ring; In deze technieken, is het haar gold om je haar door het invoegen van de verlenging in een cilinder (buis) of een ring. De cilinder of ring wordt dan geplaatst op de root van je haar en gekrompen dicht. Deze methode maakt effective hergebruik van het haar extensions.
Bonding; Deze techniek maakt gebruik van een bonding lijm die wordt toegepast op uw natuurlijke haar, evenals de extensions en vervolgens toegepast op uw haar. Deze methode maakt het eenvoudig aan te brengen, alsook het eenvoudig verwijderen, maar het haar verlenging mag niet worden hergebruikt.
Je kunt bereiken uw gewenste look, met behulp van een van deze methoden, maar wees er zeker van adequate haarverzorging aan uw hair extensions. Vermijd het overmatig gebruik van chemische producten voor haarverzorging, haardrogers en strijkijzers op de extensies. Dit zal ook behoud van de gezondheid van uw natuurlijke haar en minste schade wordt veroorzaakt aan uw haar en hair extensions.

No comments:

Post a Comment