Thursday 19 January 2012

Reinigen Popcorn Plafonds

Populair in de meeste huizen die in het midden van 1950 gebouwd om de late jaren '80, waren popcorn plafond op grote schaal gebruikt vanwege de voordelen ervan. Niet alleen de textuur is makkelijk aan te brengen, maar het was ook een geweldige manier van het verbergen van de onvolkomenheden in het plafond constructie. Echter, als gevolg van bepaalde nadelen, zoals het gebruik van asbest die ziekten zoals asbestose, longkanker en mesothelioom veroorzaakt, popcorn plafonds zijn sindsdien behoorlijk overbodig geworden. Echter, als je een van de mensen die popcorn plafonds in uw huis, u zou moeten inzien dat er is niets zo belastend en moeilijk, zoals het schoonmaken popcorn plafonds. Bovendien zijn deze plafonds meestal relatief fragiele met stukjes van textuur met een neiging van af te vallen, vooral als ze nog nooit geweest overschilderd. En toe te voegen aan uw hoofdpijn, kunnen deze maxima niet worden gewassen of geschrobd, tenzij je stukjes popcorn in je soep en onaantrekkelijk, kale plekken van gipsplaten wilt.
Echter, het scenario is niet dat sombere. Hoewel het misschien moeilijk zijn, maar het schoonmaken popcorn plafonds is niet een onmogelijke taak. Hier zijn enkele tips over hoe je popcorn plafonds schoon te maken.
How To Popcorn Plafonds Schoon
Voordat we kunnen aan de slag te reinigen het plafond, is het een goed idee om een ​​professional aan te controleren, indien er sprake is van asbest inhoud van uw popcorn plafonds. Aangezien deze popcorn plafond asbest kan een potentieel gevaar voor de gezondheid zijn en je zou kunnen kiezen voor popcorn plafond verwijderen technieken. Echter, als de kust veilig is kunt u doorgaan met uw schoonmaak-regime. Hiervoor heeft u nodig zou hebben een stofzuiger met zijn meerdere bijlagen, een spray fles, bleekmiddel en water.
Met behulp van een stofzuiger: Gebruik een stofzuiger met een zachte borstel extensie, om voorzichtig de spinnenwebben te verwijderen uit het plafond en off borstel het vuil. Zorg dat er geen druk op het plafond en voorzichtig het penseel trek naar jezelf. Duw omhoog of vegen rechtdoor.
Gebruik makend van bleekmiddel: U kunt ook sieren het plafond en voor het verwijderen van de schimmels en algen, kunt u ervoor kiezen om te spuiten de plafonds, met een bleekmiddel. Vul up een spray fles met verdunde bleekmiddel en spray op de vuile vlekken. Wachten tot het op natuurlijke wijze drogen voordat dit proces te herhalen, tot de gewenste resultaten worden bereikt.
Schilderen van het plafond: Indien je vacuum attachment is niet het knippen, dan is de beste remedie tegen verkleuren en vuile popcorn maxima is om de plafonds schilderen, het gebruik van een spray op vlakke latexverf.
Swiffer stofdoek of plumeau: Voor het verwijderen de spinnenwebben, off het plafond, kon u proberen behulp een plumeau of swiffer stofdoek, het vuil trekken en spinnenwebben off het plafond.
Tijdens het schoonmaken van de popcorn plafonds, zich te onthouden van natte of vegen van reiniging, als het kan de textuur van het plafond te ruïneren. Toepassing van deze methoden om je popcorn plafonds schoon, zorgt ervoor dat uw gespoten akoestisch plafond its oorspronkelijke glans terugkrijgt. Voor degenen die liever voorkomen dat deze DIY avontuurlijke project, het huren van een gekwalificeerde schoonmaakbedrijf om de klus te doen. Geloof me, het is een veel betere optie, in vergelijking met het gedoe van de bescherming van uw meubels en tapijten tijdens het schoonmaken van popcorn plafond.

No comments:

Post a Comment