Thursday 5 January 2012

Romantische Ideeën voor Valentijnsdag

De meest populaire en goed 'geliefde' vakantie komt eraan, in iets meer dan twee weken te sparen zijn het gaan om Valentijnsdag te zijn. De dag waarop mensen in liefde met de dag te wijden aan elkaar. Hand in hand, de uitwisseling van geschenken, glimlachen, zoenen en knuffelen dingen zijn die je ziet mensen doen op Valentijnsdag. You wil niet dezelfde ding te doen op Valentijnsdag doe je? Dezelfde uitwisselen van geschenken, gaan eten en dan knuffelen samen after.but je dit jaar iets anders wilt doen.
Hier zijn een aantal interessante en romantische ideeën voor Valentijnsdag.
Opstaan ​​in stijl; Zeer zelden is een echtpaar doen met kinderen de kans krijgen om op te staan ​​in stijl, wat betekent dat ze altijd haasten om gesorteerd ontbijten, kinderen klaar voor school, lunch verpakt en klaar voor het werk. In het midden van deze chaos zeer zelden hebben ze een kans om een ​​dag te genieten is bed, ontspannen en opstaan ​​in stijl. Waarom niet deze Valentijnsdag speciale, sieren de slaapkamer met kaarsen, koken een briljante ontbijt gastronomische stijl en geserveerd in bed.
Geen winkel gekocht snoep; Waarom genoegen nemen met dezelfde oude winkel gekocht snoep, waarom niet het snoep zelf maken? Niet alleen is dit veel meer romantische, maar zijn zo leuk en je love interest zullen waarderen het feit dat u hebt gemaakt de bonbons zelf. En je kunt zo creatief zijn als u wilt. U kunt een gigantische hartvormige chocolade, een grote chocolade kus of chocolade truffels. Je je hand kunt zelfs proberen at bakken een taart en het schrijven van uw liefdevolle boodschap op met poedersuiker.
Massage, Massage en Massage; Brengt u uw Valentijnsdag thuis met degene die je liefde en dingen doen die je graag doet. Waarom niet genieten van een spa-ervaring in huis? samen een warm ontspannend bad, in een bad gevuld met rozen en veel van de zeepbel, de hele tijd praten met elkaar en het genot van champagne en het eten van chocolade bedekt aardbeien. Het einde van de glorieuze bad met een ontspannende massage, kiest u een olie die je leuk vindt en masseer de knikken uit het lichaam je geliefde en vice versa.
Vul uw scherm met romantiek. ; In plaats van te gaan op Valentijnsdag, waarom niet de hele dag thuis kijken naar al uw favoriete romantische films. Gewoon eens popcorn (indien mogelijk hartvormige snoepjes popcorn) en een aantal cocktails. Films als Casablanca, 50 First Dates, Pretty Woman en Romeinse vakantie zijn een aantal grote picks.
Verwen uzelf met afrodisiaca; Dus we weten allemaal dat chocolade en oesters worden afrodisiaca, maar hoe zit het met asperges, vijgen of zelfs honing. Deze voedingsmiddelen kunnen je in een opperbeste stemming die u kunnen helpen genieten van deze liefde vakantie nog beter.
Romantische messaging hele dag; Als de twee van je werken aan Valentijnsdag, en cant get zonder werk, dan kunt u nog steeds de romantiek levend te houden door sturen ze elkaar tekstberichten gevuld met liefde citaten of het uitdrukken van uw liefde voor elkaar. U kunt zelfs schrijven liefde sonnet of een limerick voor uw lieveling.

No comments:

Post a Comment