Wednesday, 11 January 2012

Lang krullend haar stijlen

Veel vrouwen graag lang krullend haar hebben, maar ze zijn niet allemaal gezegend met het, niet alle mensen die hebben, zijn gelukkig over. Ze zijn niet gelukkig met de beheersbaarheid van het haar. Krullende haren hebben de neiging om kroezen met name worden als geborsteld en soms onmogelijk te kammen. Maar met styling producten van vandaag worden mensen met van nature krullend haar aangeboden met een veel stijlen om uit te kiezen.
Dit zijn een aantal zeer aantrekkelijke en gemakkelijk te stijlen te doen voor mensen met lange krullende haren, zoals:; krulletjes en Roses: - Om deze stijl te creëren, op te tillen al je haren op de ene zijde van het hoofd en het haar glad niet met uw vingers of een grove kam. Nadat het is glad buiten goed met de krullen zichtbaar is, zult u een bevestiging te koppelen aan dit gedeelte van het haar om het veilig boven het hoofd. U kunt dragen een Bejeweled clip of een roos naar een chic look te geven. To add glans aan je krullen, kunt u liquid curl-functie. Deze look is apt met een zwarte jurk.
Doen van een Up doen: - Voor dit kapsel, je al je haar te verzamelen en bind het in een paardenstaart rechtsaf bij het midden van het haar. Wikkel vervolgens de paardenstaart rond in een knot en zet hem vast met enkele spelden. Een andere optie is om een ​​gedeeltelijke knoop stropdas met een gedeelte van je haar en laat de rest van het haar stroomt de rug.
Niet alle mensen zijn gelukkig genoeg om dergelijke natuurlijke krullen hebt. Er is geen andere manier, maar om hen curled. Een manier om te creëren zoals losse veerkrachtige krullen zijn te gebruiken krultang. U kunt ook warme rollers die net tien minuten om uw haar krulde. Om lossere krullen, alles wat je hoeft te doen is alleen van toepassing een spray nevel op je haar doen precies vóór het walsen ze op de rollen. Voor het verkrijgen losse krullen moet je een zachte glans was op de uiteinden en wat haar spray stevig vasthouden en toch de krullen geven een glanzende look toe te passen. Als u wilt glanzend losse krullen maken, alles wat je hoeft te doen, is van toepassing een zachte glanzende wax om de uiteinden van je haar. Deze helpen het haar van het krijgen van kroeshaar.
Curly Hair Care; Om te voorkomen dat frizzes, moet een lichte nevel van haarlak gebruikt worden en de vingers naar beneden tot aan de uiteinden van de haren gekamd, zodat de mist verspreidt gelijkmatig over het haar. Als je gezegend bent met natuurlijke krullen en heeft het de neiging om te gaan kroezen en droog, een goede vochtinbrengende shampoo worden gebruikt. Laat uw haar langs in laagjes geknipt om je krullen en lichaam te herstellen. Hoewel de keuze van het kapsel, dient u rekening te houden met de aard van de levensstijl die u leiden. Als je niet veel tijd worden besteed in de spiegel, vraag je kapper om een ​​gemakkelijke keuze om naar te kijken handhaven.
Lang krullend haar ziet er erg mooi en stijlvol, maar het heeft ook veel zorg. Om een ​​goede kapper en het gebruik van de juiste producten zou het haar te helpen blijft glanzend en glanzend. Krullende haren vereisen een veel vocht vooral in de zomer om te voorkomen van het krijgen van kroeshaar. Gebruik een goede vochtinbrengende shampoo of een leave-in conditioner voor uw haar goede conditie te krijgen. Andere producten die moet worden gebruikt voor het behoud van de lange krullende lokken zijn kroes-control behandelingen, mousses en gels die speciaal zijn gemaakt voor krullende haren. Deze helpen bij het vervangen van de verloren vocht en voorkomen dat je gespleten haarpunten. Het is altijd raadzaam om een ​​kapper of specialist voordat u een haarproduct. Ze zouden adviseren over het juiste product voor de juiste haar.

No comments:

Post a Comment