Monday, 16 January 2012

Bouwen aan een regenton - Hoe om Uw Eigen regenton Make

Regenwater in uw huis, is een zeer goede optie om de stijgende problemen van de watervoorziening te bestrijden. Een van de beste manieren om te oogsten regenwater is om uw eigen regenton. Dit is een van de fundamentele remedies, die u eenvoudig kunt implementeren in uw eigen huis. Als u een huis dat heeft hellende daken, dan blijkt het nog voordeliger, omdat de verplaatsing van water in dergelijke gevallen is sneller en efficiënter. De regenton wordt meestal geplaatst onder de vaststelling van tuiten van de goot. In het geval van huizen die platte daken hebben, zou de hoeveelheid water dat zich ophoopt in het vat vrijgevig, maar niet overweldigend, als dat in het geval van hellende daken.
Het bouwen van een regenton; Veel mensen uiteindelijk het kopen van dure regen vaten, wanneer is het ook mogelijk om uw eigen regen vaten te maken, volgens uw eigen afmetingen en eisen. Het volgende proces zal u helpen om uw eigen regenton te maken.
Vereisten
De eisen die nodig zijn om uw regenton te maken, zijn zo simpel als het proces zelf. Ten eerste, heb je een eenvoudige vat, het is altijd raadzaam om plastic of vaten te gebruiken met lichte gewichten. Ik zou adviseren dat u de food grade vat dat een capaciteit van ongeveer 50 liter moet gebruiken. U zult ook een basis nodig gereedschapskist, die een boormachines, gom en groot formaat ringen bevat. De belangrijkste eis is een kraan of liever een kraan. Deze kraan is van essentieel belang om te verhuren het water dat zich heeft opgehoopt in het vat. U kunt ook gebruik maken van regenton kits die beschikbaar zijn in de meeste van de hardware winkels.
Procedure om uw eigen regenton op te bouwen; De procedure van het bouwen van een regenton is ongecompliceerd en eenvoudig. Het is zeer essentieel om de instructies of liever gezegd de stappen volgen, systematisch, om een ​​perfecte en fool proof regenton hebben. ; Stap 1: In de eerste stap, het vat en maak hem schoon met de hulp van gewoon water, of een andere zeep of schoonmaakmiddel. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat er niets is besmettelijk en giftig in het vat, dat het water dat zich ophoopt kan bederven. ; Stap 2: De feitelijke proces van het bouwen van een regenton begint in deze stap. Eerst de kraan en plaats hem op de positie waar u het wilt worden gevestigd. Een spoor licht contour rond de kraan op het vat, met de hulp van een krijt of een viltstift. ; Stap 3: Boor een gat in de omtrek die u hebt opgespoord. Ervoor te zorgen dat het gat niet te groot. Nadat u hebt gemaakt het gat, plak de groot formaat ringen, aan de binnenkant en ook op de buitenkant van het vat, zodat het gat wordt, uniform. ; Stap 4: Plak de schroefdraad van de kraan en plaats hem in het gat, draai dan de ringetjes als je wilt. Een andere zeer goede optie om de kraan een honderd procent waterdicht te maken, is op tape het gat van alle kanten. Using het tandvlees samen met de tape ook helpt vele malen. ; Stap 5: In deze stap zet de regenton beneden de regengoot. Je moet misschien ook aan te passen of de regen goot volgens de regenton te installeren. Als het gat dat aanwezig is op de top van de regen goot klein is, dan enlargen door met behulp van een ijzerzaag. ; Het is raadzaam dat u het water die in dit regenton geaccumuleerde voor doeleinden zoals tuinieren, wassen van uw tuin of aan uw auto geven een car wash gebruiken. The best vat die u kunt gebruiken voor dit doel is de plastic regenton, zoals je kunt het eenvoudig verplaatsen van de ene plaats naar de andere. Deze procedure zal niet meer verlangen dan een half uur, als de stappen worden systematisch gevolgd en het gebruikte materiaal in in de juiste afmetingen. Het is ook een zeer plezierige ervaring, als je al je familieleden wanneer u uw eigen regenton. Om het apparaat aantrekkelijk uiterlijk, kunt u ook gebruik maken van decoratieve regen vaten of geschilderd regen vaten. Men moet in gedachten houden dat regenwater vaten zijn de eerste stap om water te oogsten regen.

No comments:

Post a Comment