Tuesday 31 January 2012

Raamdecoratie: Interessante Venster Behandeling Ideeën

Venster Behandelingen:; Het recht venster behandelingen kan een enorm verschil in algemeen blik van uw decor. Zijn er interessante venster behandelingen beschikbaar voor praktisch elke soort venster deze dagen en u kunt creatieve krijgen met deze en ontwerpen van enkele perfect mooie en eye-catching venster behandelingen voor uw ramen.
Bij het selecteren van een venster behandeling is het belangrijk om eerst te overwegen het exacte doel van het venster behandeling - is het slechts decoratief, voor lichtregeling, voor privacy, voor isolatie, of voor een mix van al deze dingen? Dan moet je rekening houden met de vorm, grootte en het ontwerp van het venster (niet te openen in of uit, is het diep-set?), De architectuur van de ruimte en de andere elementen in, het thema of stemming die u wilt maken en de stijl waarin u wilt maken (modern, klassiek, formeel, ongedwongen, je eigen, enzovoort), de richting van natuurlijk licht en als je wilt om het een brandpunt in de kamer, de totale kleurenschema van de plaats, het onderhoud factoren - wil je iets dat gemakkelijk te onderhouden of kunt u live met venster behandelingen die speciale zorg vereisen?
Uit dit kunt u beslissen of u gaat misschien te krijgen tinten, jaloezieën, rolluiken of gordijnen / overgordijnen of,, een verstandige mix van deze. Dan komen we bij de keuze in materialen. Er is genoeg dat. Een paar te noemen, raamdecoratie kan worden opgeknapt, met een verscheidenheid aan materialen zoals vinyl, hout, faux-hout, bamboe, natuurlijke grassen, geweven riet, katoen, linnen, Georgette, denim, moire, en zijde. U kunt mix om verschillende materialen om een ​​interessante texturele variëteit creëren, net zorg ervoor ze niet clash in een ultra-onverenigbare manier. Ook in gedachten houden dat zware getextureerde oppervlakken reflecteren minder licht dan gladde gestructureerde oppervlakken. Denk aan de lengte van de gordijnen, kleuren, etc. - wil je dat ze naar de vensterbank of het venster schort, of bent u op zoek naar een vloer-lengte behandeling? Gaan ze om te worden gemonteerd op het kozijn of boven het kozijn aan de muur? Bent u naar een profielkrans of een decoratief of een duidelijke gordijnroede installeren?
Kleur is een andere belangrijke factor om te overwegen in het venster behandelingen. In plaats van te gaan voor de gebruikelijke neutrale raamdecoratie - tenzij de plaats absoluut dit vereist - krijgt een kleurenwiel en maak een levendige splash met verschillende en ongewone kleuren. U kunt make-up combinaties van 2 of meer kleuren - tot 3 lijkt een conventionele regel, maar laat dat je niet tegenhouden - of ga voor een andere tonen en tinten van dezelfde kleur, of ga voor een aantal fel gekleurde patronen . Door het gebruik van de juiste kleur of kleuren als een centraal punt, kunt u opladen van het gevoel van een kamer, zodat het lijkt meer gezellig en warm of geef het een meer open, spacey look. Gewoon zeker van te voren te controleren hoe de kleuren worden weergegeven op verschillende tijdstippen van de dag en hoe dit zal de algehele look beïnvloeden.
Dan moet je nauwkeurig meten van de ruimte die nodig zijn voor het venster behandeling. Dit is nodig om nauwkeurige metingen van gordijnroeden, zandlopers, valletjes, stof en blind lengtes krijgen en zo verder.
Enkele window Behandeling Ideeën:; U kunt een verscheidenheid van interessante venster behandeling ideeën behulp met sommige creativiteit en vernuft. Hier zijn een paar ideeën om mee te beginnen:
Met vrolijke kleuren tegen een lichte achtergrond om het venster groter lijken. ; Gebruik gebogen lijnen draperie om de look van een vierkant of rechthoekig venster te verzachten. ; Gebruik een simpele window behandeling als u bent ontwerpen voor een kleine ruimte en verlaat de uitgebreide, gelaagde behandelingen voor een groter gebied. ; Gebruik soortgelijke venster behandelingen als u meerdere vensters of, indien u niet wilt soortgelijke venster behandelingen of hebben ramen die duidelijk verschillend zijn van elkaar, kunt u ofwel krijg behandelingen die elkaar aanvullen en creëer een goede visuele, balans of spelen up en accentueren de onregelmatigheden een interessant effect. ; Gebruik vitrage in combinatie met houten shutters of houten jaloezieën. ; Gebruik cafe gordijnen (die korte gordijnen, ongeveer de helft de lengte van het venster en geïnstalleerd op een staaf of draad op de onderste helft van het venster verlaten het bovenste gebied open) in combinatie met een swag (een weefsel behandeling uitstrekt over het raam boven het venster). ; Gebruik gewoon mini-blinds in combinatie met funky patroon gordijnen of vice versa. ; Gebruik bleke bamboe rolluiken in combinatie van lichte linnen of katoenen gordijnen, of gebruik deze gordijnen in combinatie met geweven gras tinten. ; Gebruik horizontale jaloezieën -, ongeacht het materiaal - voor glazen schuiframen. ; Experiment - op papier of computer om kosten te besparen - probeer verschillende materialen en combinaties van materialen in een verscheidenheid van stijlen, en zien wat past bij de plek en wat past bij u als goed. U wilt een venster behandeling ontwerp dat u kunt leven met of werken in harmonie.

No comments:

Post a Comment