Tuesday, 10 January 2012

Militaire Kapsels

Heb je gezien de militaire jongens en meisjes in Hollywood films en voelde als je wilde om te kijken als ze? Nou, kan je gaan welke manier dan ook in die richting als je probeert duplicating hun kapsels. Dus, hier is een kleine gids over wat de militaire spraakgebruik for deze kapsels zijn, met een beetje van de beschrijving.
Militaire Haircut # 1 - De Inductie Cut
Heel de plaats naar rechts te beginnen,? De inductie snit is de kortste gesneden in het leger, en je krijgt het zodra je in! Een van de specialiteiten van de inductie gesneden is dat het een zuiver geknipt kapsel en het scheermes wordt niet gebruikt zelfs een beetje. Nou, wat dat betreft, is het ook niet gedaan door een professionele kapper! Zowat iedereen in het leger met een beetje vrije tijd die dag kan geven deze 'Army's # 1 Haircut'! Geen probleem anyways, zijn deze jongens niet van plan te lopen op de mode stoeipartij voor een lange tijd.
De civiele versie van dit kapsel is gedaan door een professionele kapper en scheerapparaten worden gebruikt. Vanwege die reden, de persoon die sport de 'Mighty Fine' in niet-militaire samenleving zal een gesnoeid stekelvarken een beetje minder lijken. De stijl is een goede keuze, anyways, als je haar snel zijn adieu zeggen aan uw hoofdhuid. Mensen zouden niet weten dat je haar is dat je deserteren.
Militaire Haircut # 2 - De Flattop
Dit is het spinrokken einde van het spectrum van de inductie te snijden. De flattop gaat de voorkeur uit geknipt onder het bovenste koper van de strijdkrachten, en zelfs enkele beroemdheden mannen (en vrouwen) deze sport kapsel met elan. De flattop is zo genoemd omdat de bovenkant van het hoofd is zeer zorgvuldig vastgeklikt op een plankje lijken. De vlakkere de top, de meer professionele de snede is. Dit vereist een grote expertise, omdat het hoofd van de natuurlijke vorm is rond, dus veel aanpassingen nodig zijn. De zijkanten zijn bijna getrimd tot kaalheid, maar niet helemaal zo. Als gevolg daarvan, het hoofd wordt meer verticale, met opzettelijke poging gedaan om het haar omhoog te berge.
Een verscheidenheid van de flattop wordt bereikt door het maken van de frontale gedeelte van het haar in een U-vorm. Dit staat bekend als het hoefijzer flattop.
De flattop is een prachtig gesneden als je wilt kijken echt mannelijk en sportief. Het gaat als goed met een voetbalshirt zoals dat gaat met een smoking. Een echte universele militaire kapsel als er een! Maar het mag alleen worden gedaan door middel van een licentie kapper. (Probeer dit niet thuis!)
Militaire Haircut # 3 - The Crew Cut
Als je praat over jeugdcriminaliteit populariteit, dit is de meest populaire kapsel. U dat het meeste schoolkinderen sportieve dit ook, vooral in de zomer. Dit is zeer vergelijkbaar met de inductie knippen, met als enige uitzondering dat een professionele kapper het doet in de militaire en in plaats van knippen, de look wordt bereikt door te knippen. Het haar is rondom afgezet met een elektrisch scheerapparaat zeer dicht bij de hoofdhuid aan een zeer dun laagje te krijgen rondom. De hoofdhuid is duidelijk te zien en er is slechts een zeer kleine haarlengte op.
Een prachtig gesneden als je wilt een kale fashion statement (pun intended) te maken. Houdt je koel en op zoek naar mannelijke hele zomer. Iedereen van uw buurtkrant jongen Beckham heeft geprobeerd het een keer in zijn leven. Een veilige militaire snijden! Mensen zouden kunnen vragen wanneer u krijgt opgesteld, hoewel!
Militaire Haircut # 4 - De Hoge en strak
Eigenlijk zijn er veel kapsels die in aanmerking kan komen als de hoge en strakke, maar het basisprincipe is hetzelfde. Het kapsel geeft een effect dat het haar getrokken is hoog en strak boven het hoofd. Het haar rond de zijkanten en achterkant is geknipt en getrimd zeer korte (crew cut lengte), zodat de hoofdhuid is bijna zichtbaar, terwijl het haar bovenop het hoofd is langer bewaard. Het haar bovenop is gemaakt om op te staan ​​te richten, zodat de blik van haar recht overeind wordt bereikt. Variations hier zijn veel - het haar kan worden toegestaan ​​te blijven afbouwen aan de bovenkant, of het kan worden gemaakt in een traditionele flattop, of voor een andere opzet die kunnen worden toegestaan ​​in het leger.
De hoge en strak is meestal het kapsel films vertonen wanneer zij te maken van militaire tekens. Het is een stijlvolle cut, die werkt heel goed overal. Alleen moet dit gebeuren met een professionele kapper die wordt ervaren in het creëren van de juiste look.
Er zijn verschillende andere militaire kapsels zoals de recons, de butch kapsels, en zo vele andere ingenieuze stijlen die verschillende domeinen in het leger hebben bedacht. De bovenstaande vier zijn de meest generieke degenen, hoewel, en zij zijn degenen vooral gebruikt door burgers.

1 comment:

  1. Ook de dames zijn niet bang zo'n kort kapsel te hebben. Het lijkt me zelfs dat de trend sterker wordt. De laatste jaren heb ik diverse jonge dames ezien met zo'n anderhalce centimeter haar recht op staand boven op hun hoofd.
    Best leuk on te zien, heel eenvoudig om te doen 's morgens, even bostelen, wat van dat speciale smeersel er in of een lak er in spuiyen en voila. klaar voor de dag ! Drie minuten, klaar !
    Wel moet het om de twee weken wat bij geschoren worden met een tondeuze.
    Lekker sexy !!

    ReplyDelete