Thursday 26 January 2012

Rechte Kapsels: Kapsels voor Straight Hair

. Kabbelende en glanzende als een cascade van bruin water.
Terwijl ik begon te schrijven over de verschillende kapsels en stijl voor steil haar, het herinnerde me van deze lijn van O'Henry's De gave van Wijzen. Voor mij, mensen die steil haar net als de favorieten van God, maar dan mensen zoals wij die niet hebben natuurlijk steil haar niet achter. Mensen die door God en Sommige special intelligente mensen nu hebben ons het voorrecht om te kijken zoals God's favorieten. Kortom laat me je vertellen dat de meest trendy kapsel nu is om je haar te hebben recht, maar van ons allemaal niet hebben of niet voor kiezen om lange haren hebben. Dus wat we willen weten is over de kapsels, die in zwang steil haar.
Laat me je voorstellen aan de verschillende texturen van steil haar, dat is een ding heb je in gedachten te houden wanneer gaan voor de kapper. ; Grof haar: Dit is de meest moeilijk te stylen en moet worden gezorgd. Haar is de maatstaf met behulp waarvan men kan meten hoe gezond hij / zij is omdat haar toont het tekenen van het welzijn of vice versa in een vroeg stadium. Grof haar ziet er dikker aan de kosten van het kijken kroezig en oncontroleerbaar. ; Fijn haar: Deze vorm van haaruitval is zacht en soepel en ziet er elegant en aantrekkelijk. Het geeft een zeer eenvoudige en serene look. Op sommige momenten zou kunnen zien slap en men kan hebben om een ​​beetje stuiteren en het lichaam toe te voegen. ; Medium Haar: Dit is de beste textuur een hebben kunnen dit soort haar kan echt toe te voegen aan uw schoonheid als een regelmatige schoonmaak, verzorgende en vochtinbrengende behandeling is die over het algemeen volgden wij. Dit soort haar is gemakkelijk te onderhouden en gemakkelijker te stijl.
De volgende belangrijke ding dat moet worden bewaard in het achterhoofd is de vorm van je gezicht. ; Rond gezicht: Als je rond gezicht Zorg ervoor dat je niet veel haar hebt om je gezicht, want het belangrijkste doel moet zijn om uw gezicht minder rond.Lagen met een vernauwing en delicate uiteinden kunnen ook nuttig zijn bij het verminderen van de rondheid. Bangs helpen bij het maken het gezicht dunner, indien bewaard lang. ; Vierkant gezicht: In een vierkant gezicht de hoekige kaaklijn lijkt het bijzonder wanneer het haar wordt gesneden in ongelijke eindigt. Korte spikes alsmede lange stijlen die de aandacht vestigen de richting van de kaaklijn kijken absoluut briljant op dit soort van een gezicht. ; Hartvormige gezichten: Chin is het meest belangrijk onderdeel van het gezicht in een hartvormig gezicht. Men moet gaan voor haarsnitten dat aandacht richting de ogen en jukbeenderen en indien de haar is kort aantrekken, moet onder het kaaklijn en als lange val ergens rond de jukbeenderen, vandaar benadrukken de kin. ; Long gezichten: In geval van lange gezichten, de haarsnit moet zodanig dat het niet maken het gezicht look te lang maar mocht het aanvullen door waardoor het brede achterpartij. Bob bezuinigingen die te bereiken t / m de kin of opzij vallende pony ook goed kijken op lange faced jonkvrouwen. ; Ovale gezichten: Nu is de laatste en het beste is dit soort van een gezicht waarin de stylist zou gewoon niet hebben om te brainstormen, omdat alles wat hij doet op dit soort van een haar die voldoet aan de textuur van het haar zou perfect kijk op dit soort van een gezicht. ; In een notendop, van alle soorten kapsels er goed uitzien op een ovaal gezicht, afgezien van de textuur en de natuurlijke vorm is er niets dat de kapper moet concentreren op.
Ik bood je de soort kapsels die u zou kunnen kiezen voor, en nu laat me je vertellen de kapsels u moet vermijden. Mensen van rond gezicht moeten niet gaan voor botte bezuinigingen, want het geeft meer volume aan het gezicht. Ovale faced meisjes moeten voorkomen kapsels die een illusie van hoogte te geven, waardoor het gezicht lang. Lange faced meisjes moet niet verder voor zeer lange of zeer korte haarsnitten dat het gezicht misschien maken kijken extreem lange. Vierkante gezichten moeten voorkomen dat een lengte bobs en een recht afgeknipte pony die zou kunnen maken het gezicht een beetje te hoekig. Stompe pony moet ook worden vermeden door een hartvormig gezicht. Ongelijkmatige lagen moet ook worden tegengegaan, aangezien deze wellicht niet een aanvulling op de vorm van het gezicht.Razoring en snijden zijn de nieuwe technieken, doen vinden met je stylisten indien deze kan worden gebruikt om uw kroon van glorie geven een extra dimensie.
Dit is een algemene richtlijn voor de algemene mensen, ik ben er zeker van verdere professionele hulp al mijn lezers zou kijken prachtig !!!!!!!!

No comments:

Post a Comment