Monday, 9 January 2012

Het verzenden van Diwali geschenken naar India

Diwali, of Deepavali, zoals het wordt ook wel in sommige delen van India, is ook bekend als het 'Festival of Lights'. Het is een vijf-daagse festival gevierd met grote vreugde en uitbundigheid in heel India, meestal rond het laatste deel van oktober of begin november. Het festival herdenkt de overwinning van Heer Rama, een hindoe-god vereerd, over Ravana, die een goede zegevieren betekent over het kwaad. Diwali is in feite gevierd ter ere van Lord Rama returning naar Ayodhya na het doorstaan ​​van een banneling van veertien jaar, een verhaal dat wordt verteld in het Indische epos, de Ramayana. Daarom zijn de mensen van Ayodhya zei de gebruikte diyas, of olielampen hebben, aan het licht van de hele stad Ayodhya om hun geliefde koning, Heer Rama welkom. Een traditie die wordt gevolgd, zelfs vandaag, hoewel vervangen door multi-hued touwtjes van elektrische verlichting in vele delen van het land, vooral in de grote steden. Afgezien van de alomtegenwoordige licht oplichten elke Indiaans dorp, stad en stad, Diwali is ook gevierd met vuurwerk, en natuurlijk, het uitwisselen van geschenken.
Het geschenk geven op maat van Diwali is zo oud als het festival zelf. Het geven van cadeaus tijdens dit festival is vooral belangrijk omdat Diwali is ook een feest van overvloed en welvaart. Mensen niet alleen uitgeven op zichzelf, het kopen van nieuwe kleren, gouden en zilveren sieraden, gebruiksvoorwerpen, speciale snoep, enzovoort, maar ze hebben ook speciale gaven geven aan hun vrienden en familie.
Deze dagen, met Indiase families en vrienden verspreid over de hele wereld, tarten de afstand die je scheidt van je geliefden, veel online bronnen zijn opgedoken waarmee u kunt Diwali geschenken te sturen naar India.
Vindt u websites die een breed scala aan geschenken voor Diwali, variërend aanbod van de traditionele en authentieke aan aangename geschenken zoals diyas, wandkleden, accessoires voor de Pooja (de gebeden verricht tijdens het festival), droge vruchten verpakt in kleurrijke presentatie dozen, traditionele Indiase zoetigheden zoals Halwa, Peda and boondi laddoo belemmert, gouden en zilveren munten, idolen, en traditionele sieraden sets. U vindt er ook huishoudelijke en keuken producten zoals mixers en slijpmachines, broodroosters, serviesgoed en kookgerei, kleurrijke handgemaakte torans (decoratieve stukken voor de deur), en allerlei kleding van T-shirts tot sari's.
Maar waarom niet verder gaan dan de traditionele? Als je het gevoel dat het u ook horloges, parfums, of elektronische goederen zoals mobiele telefoons, digitale camera's te vinden, Ipod of MP4-spelers, koptelefoons, subwoofer systemen, enzovoort. Of, waarom niet anders? Er zijn websites die mooie ambachtelijke producten, zoals Indiase miniaturen met handgemaakte houten of metalen frames, edelsteen bezaaid magazine en sleutelhangers, Radha en Krishna beeldjes, onderzetters met Meenakari werk op hen, kleine koperen plantenbakken hebben. Je kunt geven vent om je fantasie gewoon door te bladeren door de prachtige cadeau-ideeën die worden gegeven op deze website.
Online winkelen voor Diwali geschenken is niet alleen handig en snel, maar, zoals blijkt, krijgt u ook een hele wereld van producten, alsmede diensten zitten in het comfort van uw huis. Alles wat je moet doen is bladeren door de verschillende categorieën van giften vermeld op de websites, kies uw giften na controle van hun prijzen, betalen met een creditcard of via nettobankproduct, en gewoon om hen te worden toegezonden aan vrijwel elke stad in India.
Echter, zelfs indien de meeste online winkelen kan snel en veilig, is het een goed idee om een ​​slimme consument, waarbij alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen, zoals het bijhouden van uw aankopen, het bijhouden van een track van hen en de follow-up indien niet op tijd geleverd , het onderhoud van uw privacy online, vergelijken van prijzen en het verkrijgen van de beste deal, het lezen van de kleine lettertjes over teruggave van het bedrijf en het terugkeerbeleid, en zo verder.
Dus, ga, maken dit Diwali een bijzondere zowel voor jezelf en al je buurt en dierbaar zijn weer thuis in India. Pick speciale Diwali geschenken en stuur ze naar India, het verspreiden van de schittering van licht en liefde aan de overkant van de wereld.
Ik wens iedereen een Happy Diwali en Beste Wensen voor het seizoen!

No comments:

Post a Comment