Sunday, 29 January 2012

Radiant Barrier Isolatie

Stralende barrière isolatie, geïnstalleerd op het bouwen van daken, helpen drukken warmte tijdens de zomer en het voorkomen van warmteverlies in de winter. Het is ook bekend als stralende zolder barrière. Er zijn vele soorten van dakisolatie. Gebruik van stralende barrière isolatie wordt bevorderd door de Ministerie van Energie, omdat het helpt bij het terugdringen van het energieverbruik voor verwarming en koeling woningen. Kortom, het bespaart energie. Dit artikel zal uitleggen hoe een stralende barrière werkt? Het zal ook uitleggen stralende barrière installatie proces. Energiebesparing en het gebruik van het slim is altijd gunstig. Door middel van stralingspanelen barrière isolatie is een uitstekende manier om de energierekening naar beneden, evenals genieten van een koeler zomer thuis.
Wat zijn Radiant Belemmeringen van gemaakt?; Radiant belemmeringen zijn over het algemeen gemaakt van dunne reflecterende platen. De platen kunnen worden gemaakt uit diverse substraat materialen, die zijn bekleed met een dunne reflecterende coating van aluminium, aangebracht op een of beide zijden. Deze basis-substraat platen kunnen worden triplex, plastic-, lucht-infiltratie barrièrematerialen of zelfs ambachtelijke papier. Sommige soorten stralende belemmeringen zijn versterkt met glasvezel materiaal om hen meer robuust en gemakkelijk te hanteren. Sommige mensen liever een aluminium dakbedekking, die verschillend is van stralende barrière-isolatie, maar dient hetzelfde doel.
Radiant Barrier Applicaties; Radiant barrière isolatie heeft toepassingen op diverse gebieden zoals de ruimte-technologie. Zoals eerder vermeld, werden aluminium bekleed kunststof platen gebruikt door de NASA de ruimte dekens. Ze de ruimtesondes beschermd tegen warmtestraling van de zon. Gespecialiseerde stralende barrière isolatie materialen zijn ontwikkeld om brand nabijheid pakken voor brandweer te creëren.
Werken van Radiant Barrier Isolatie; Laten we eens zien, hoe de stralende barrière installatie die wordt gebruikt voor de dakbedekking van residentiële gebouwen de warmte-uitwisseling met de omgeving vermindert? Alle materialen die een temperatuur, energie uitstralen.
De hoeveelheid energie radiated afhankelijk van de temperatuur en de 'uitstraling' of 'emittance' van een materiaal. Emissiviteit is een getal tussen 0 en 1. Emissiviteit meet de hoeveelheid energie uitgestraald door een materiaal. Er is een andere eigenschap die heet reflectie, die de hoeveelheid straling weerspiegelt maatregelen. De som van de emissiviteit en reflectiviteit is altijd 1. Dus, hoe hoger de emissiviteit, lager is de reflectiviteit en vice versa.
Stralende barrière materialen hebben een hoge reflectiviteit en zeer lage emissiviteit. In het algemeen, reflectiviteit van dit materiaal is 0.9 en emissiviteit is 0.1 of minder. Nu is stralend barrière isolatie onder het dak en over de zolder verdieping.
Normaal gesproken, zo warmt het dak en de warmte wordt uitgestraald de zolderverdieping. Vervolgens ook de kamers onder dat dak te krijgen verwarmde. Nu, met de stralende slagboominstallatie tussen, krijgt het grootste deel van de warmte wordt uitgestraald door het dak teruggekaatst naar het dak. Het isolatiemateriaal onderaan de reflecterend materiaal is relatief koeler. Vandaar, warmte afgevoerd tot onder kamers is beduidend lager! Dus met een stralende barrière isolatie voor uw dak zal zeker uw zomerse dagen koeler.
Radiant slagboominstallatie; Radiant slagboominstallatie is vrij eenvoudig in principe. Men kan gewoon isolatieplaten worden verspreid met de reflexieve kant, ten opzichte van bestaande gewone isolatie op de zolder verdieping en nieten. Laat een kleine opening tussen de vloer en de isolatie platen. Een andere manier om het te installeren is, tot vaststelling van het in de buurt het dak van de zolder. Er moet veel ruimte tussen de zolder dak en de isolatie platen worden. Dit kan worden gedaan door het aanbrengen van de dam vellen spanten onder het dak. Een dak installatie zal meer kosten, daar de dekking van meer oppervlakte.
Kostprijs van Radiant slagboominstallatie, de kosten van stralende barrière isolatie producten is relatief kleiner te zijn dan conventionele dakisolatie producten. Momenteel zijn de kosten van stralende barrière isolatie varieert van $ 0,12 tot $ 0,35 per vierkante voet. De kosten verschillen afhankelijk van wat voor soort stralende barrière isolatie product, ga je voor. De kosten verschillen ook naargelang het type van installatie. The dak installatie meer kost in vergelijking met zolderverdieping installatie. Je kon nog wat korting op de stralende barrière isolatie, als je te kopen in bulk natuurlijk.
Doe-het-zelf Radiant Barrier Tips, Als je aan het doen zijn een stralende barrière isolatie, hier zijn enkele dingen om te onthouden! ; Tijdens het installeren van de stralende barrière isolatie, in de buurt het dak, onthoud dat je een voldoende hoeveelheid luchtspleet nodig tussen de dam en het dak! ; Zorg ervoor dat na de installatie, uw zolder kan ademen! Dat wil zeggen, de waterdamp stijgen van het huis moet vinden van een vent door de barrière isolatie. Dit kan gedaan worden met behulp van geperforeerde belemmering isolatieplaten en tot vaststelling van afzuigventilatoren op de vliering. ; Met dit soort stralende barrière isolatie in de plaats, zult u zeker zien een verlaging van uw airconditioning en het huis stookkosten. Dus, ga voor stralende slagboominstallatie omdat zij niet alleen knippen uw rekeningen, maar bewaar enkele waardevolle energie!

No comments:

Post a Comment