Saturday, 21 January 2012

Bruidskapsels: lange, middellange en kort haar

Op de trouwdag elk meisje wil haar beste kijken, moet het haar japon, haar schoenen, de make-up of het haar te doen - alles moet perfect zijn op de grote dag. Hoewel de meesten van ons lijken de jurk en de andere dingen die deel uitmaken van de gehele grote ritueel van winkelen vóór het huwelijk neus gedrukt op verwarring en dilemma met betrekking tot de make-up en kapsel te beheren.
Ondanks spelen een elementaal rol in maakt ons uitzien Cleopatra, er zeer weinigen van ons die regelmatig bijwonen om onze haren en huid, leidend tot slapeloze nachten vóór de gewichtige dag. Haar dat van verschillende soorten, kapsel wordt het grootste dilemma for de would-be bruid.
Deze nimf, de vernietiging van de mensheid,; Nourish'd twee sloten die sierlijke hing achter, In gelijke krullen, en goed conspir'd tot dek; Met glanzende pijpenkrullen de gladde Iv'ry Neck.
-From The Rape of the Lock, Alexander Pope
Bruids bruiloft kapsels; Hier staat wat nuttige informatie over bruids kapsels met verwijzing naar de lange korte en middellange haarlengten.
Lang haar:; Als u lang en gezond haar, zijn er trots op mee te pronken, dus laat hem open, wanneer dit te doen kan ook krullen je haar om zo geef jezelf een ander uiterlijk. Bruiden met lang haar kan ook gaan voor een opgestoken kapsel en uit te breiden met prachtige haarspelden of tiara. Het weefsel of de ontwerpen op de jurk kan ook rekening worden gehouden en de haren kunnen dienovereenkomstig worden gestyled. Paar van jullie die het gevoel hebben waardoor het open zou zijn te rommelig of echte casual voor de grote dag kan ook vlechten, waardoor een paar strengen die kan zweven rond het gezicht, waardoor een zachtere look. Een zeer klassieke uitstraling kan worden bereikt door het combineren van een tiara en een sluier. Lang haar kan ook worden teruggetrokken om een ​​half opgestoken kapsel.Het kan ook afscheid met krullen kabbelend rond uw schouders. Meisjes met krullend haar kan gaan voor een dubbele Aziatische knoop of de Simply Elegant opgestoken. Lang haar kan ook worden versierd met een bloemenkrans. Men kan ook stijl haar haar in een Frans plait met een aantal strengen opengelaten of een Chignon, dat zou helpen om een ​​illusie van extra hoogte te krijgen. Het ongedaan gemaakt broodje draagt ​​ook gewezen op het verschillende strepen van kleur in uw haar, als u onlangs ingekleurd.
Middellang haar; Brides middellange haar kan strikken of laat het ongebonden of een combo van beide kan worden geprobeerd. Haar kan terug getrokken en vastgebonden verlaten een paar strengen open voor de nek sieren. Tiara's haarspelden of shell kan toevoegen aan de schoonheid. ErFSCHEiDiNG een opgestoken kapsel en de terrasplanken met wit ivoor kan ook gedaan worden of anders met een opgestoken kapsel met renaissance krullen verhullen beide oren kunt ook de bruid look uitstaande en anders. Gelaagde bob kan open worden gelaten met de uiteinden opgerold geeft een spectaculaire look. Middellang haar, kunnen eveneens worden gekamd en vastgemaakt aan krulletjes, die verder kan worden versierd met bloemen pinnen vorm. Butterfly haarspelden will be geschikt voor dit haar doen. Bruiden met rechte haren kunnen binden tot een hoge pony staart met zijscheiding en dan krul de haarstrengen in kleine krullen met behulp van rollen en vervolgens betoveren bij bergkristal tiara or steeg haarspelden. Veren en Traditioneel veils maken ook de bruid look zeer sierlijk. Een combinatie van ranken en krullen kan ook worden geprobeerd om het huwelijk prinses dromen uitkomen. Shell en florale klauwen zijn ook een zeer goede optie voor bruiden met medium haar om de stijl te behouden hele dag
Kort haar.; Aanvankelijk om de juiste look met korte haren te krijgen was zo'n gedoe, maar nu nog kort haar kan je als de perfecte bride.thanks kijken naar alle accessoires die we hebben in de markt. Er is veel dat gedaan kan worden. Als je een up-to-date haar te knippen de uiteinden kunnen worden omgekruld, een beetje verder polijsten en styling met de vloeiende hoofddoek geeft een compleet bruid look. Kort haar kan ook terug worden gekamd en versierd met flowers.this zou een illusie van lang haar gebonden in een knot onzorgvuldig te geven. Curling kan ook helpen bij het maken van korte haren eruit, maar dan op lange vlakke fronten kijken netter dus rollen moeten worden gebruikt op de achterkant, die zou helpen bij het geven van je haar meer textuur en karakter. Voor zeer kort haar gel kan worden gebruikt om de stijl kan e gebruikt om de stijl en vervolgens een eenvoudige steen tiara geeft de witte engel kijken. Niet aanraken warme krullen en te voorkomen haren kammen na het krullen, omdat het maakt korte kapsel rommelig. Zijn beter om pluisjes it vinger.
Dit zijn enkele algemene tips voor damsels die op het punt de knoop zeer binnenkort:; Experimenteer niet met je kapsel of haarkleur op het laatste moment. ; Oefen het kapsel dat u in op ten minste een keer op nul gezet voor de D-day; Hou je bruidsjurk in Ming bij het overwegen van een kapsel; beginnen met het verzorgen van je haar uit goed op voorhand. ; Kies de juiste accessoires en houdt opties; Keep It Simple. Overdrijf het niet. ; Hier is alles wat je wensen aan-brides Beste van geluk. Blijf kalm en mooi voelen die zich vertalen in de gloed die ik ben er zeker van, zou je man te betoveren.

No comments:

Post a Comment