Thursday, 12 January 2012

Hoe productief uitstelgedrag

Eindigend uitstel is het onderwerp van vele een zelfhulp-boek op de markt vandaag. We willen allemaal stoppen met uitstellen, maar we figuur, Ah, ik zal het morgen doen. Voor degenen onder ons die hebben omarmd onze uitstellen natuur, we moeten in plaats daarvan behandelen als alcohol: iets om op verantwoorde wijze worden gebruikt.
Verantwoordelijk? Productief? Ik weet zeker dat je denkt, Ze moet veel te veel alcohol geconsumeerd voor het schrijven van dit ding! Maar ik ben volledig nuchter en serieus: je kunt verantwoord en productief uitstellen.
Laten we het voorbeeld van een student, want ik ben momenteel. Een student is bang het schrijven van een enorme papier dat door de volgende dag. Hoe kunnen ze uitstellen op een manier die verantwoordelijk is wanneer ze deze grote verantwoordelijkheid dreigende over hen?
Een van de beste manieren van uitstelgedrag is met het schoonmaken. Niet alleen kan het een ontspannende activiteit, maar het zal uw huis of studentenkamer een meer comfortabele plek om te werken te maken. Was is een andere activiteit die men kan zich bezighouden terwijl uitstellen. Het moet uiteindelijk worden gedaan, toch? Dus doorgaan! Put off that paper for één few uren and get that laundry done!
Een tweede manier om uitstellen productief is om te mediteren. Ja, misschien lijkt het contraproductief zijn om gewoon ergens gaan zitten voor een tijdje en niets doen, maar het is eigenlijk een uitstekende manier om je geest te verfrissen en kalmeren uw ziel. Als je het uitstellen, de kans dat je iets hebt moeten doen, maar niet willen om verschillende redenen. Dit veroorzaakt stress. Meditatie is een van de beste stress relievers die er zijn. Als u hebt nooit gedaan voordat, zoek het internet voor geleide meditatie podcasts. Er zijn genoeg daar die kunnen helpen om je slag.
Spreken van stress, een ander goed tegen stress is uit te oefenen. Oefenen is een prachtige manier om verantwoord uitstellen. Door rekening een snelle wandelen of jog, bent u niet alleen iets dat is goed voor uw lichaam maar je bent ook verlichten stress uit uw geest. Loslaten en geniet de koele (of warm) wind aangezien het rushes verleden u ... Ahhh, voelt al beter, niet? Wanneer u terug te komen op je werk te doen, voel je je energiek en klaar om te gaan.
De laatste manier van uitstel dat we hier zullen bespreken is het uitstellen van een ding voor een ander ding waar u geweest bent procrastinating op. Laten we zeggen dat je twee huiswerkopdrachten vanwege de volgende dag, die beide u uit te stellen kreeg. Men zou kunnen groter of meer stress dan de andere. Beginnen met de gemakkelijke. Leg af dat groter totdat u de kleinere, makkelijker een is voltooid. Dat gevoel van voldoening die je krijgt van het voltooien van de eerste opdracht zal helpen om je te motiveren voor de tweede.
Misschien deze suggesties niet binnen de ware geest van uitstel, maar ze zijn veel manieren in wezen te zetten iets af zonder zitten en krijgen helemaal niets gedaan. Of het nu gaat verlichten van stress, werken aan iets anders, of activeren van je lichaam en geest, er zijn genoeg manieren om productief uitstelgedrag.

No comments:

Post a Comment